Jouw huis, jouw gewoontes met Samsung

Door Samsung België 19.10.2017

welcome home

Toen de futuristische cartoon The Jetsons in 1960 uitkwam, kon niemand zich inbeelden dat de verbeelding van de scenaristen ooit werkelijkheid zou worden. We verplaatsen ons (nog) niet met vliegende auto’s, maar flatscreens, smart watches, video chat, digitale kranten, autonome stofzuigers en slimme frigo’s? Die bestaan allemaal wel! En steeds meer slimmere en innoverende technologische snufjes vereenvoudigen ons dagelijks leven. Discover vertelt je graag hoe ook jij je thuisbeleving kan optimaliseren dankzij slimme apparaten!

Thuiskomen: een bevoorrecht moment

Of je nu op je werk bent, op school of ergens onderweg, je moet je altijd aanpassen. Voel jij ook die opluchting als je eindelijk thuis bent na een lange dag? Eens je thuis bent, bepaal jij de regels. Heerlijk, toch? De technologische innovaties van Samsung kunnen je helpen om het meeste te halen uit de vrije tijd die je thuis spendeert. Minder zorgen over het huishouden betekent meer tijd voor wat echt belangrijk is om je batterijen op te laden: ontspanning en quality time met je familie.

Technologisch cocon

De spullen om ons heen worden steeds efficiënter, energiezuiniger en vooral veel slimmer. Net zoals de creators van The Jetsons hadden voorspeld… of van droomden. Je wasmachine van op afstand bedienen met je smartphone? Een robotstofzuiger die je huis proper houdt zonder dat je hier naar moet omkijken? Welcome to the future… it ’ s happening now! Met de Samsung apparaten tover je ook jouw thuis om tot een technologisch cocon. Want al die nieuwe technologische innovaties horen ook thuis… in een echte “ thuis ” , en niet in exclusieve en onbereikbare designwinkels of magazines. Samsung bedacht zijn huishoudelijke innoverende apparaten net om jouw dagelijkse routine te ondersteunen.

Bepaal je eigen regels

Bepaal je eigen regels

Verander je liefst van outfit als je thuis komt? Steek je graag je pyjama een tijdje in de droogkast vooraleer hem aan te trekken zodat hij lekker warm is? Ben jij een “ midnight snacker ” ? Of mag er juist niets meer gegeten worden na een zeker uur? Praat je liever over je dag bij een goed glas wijn dan snel even te stofzuigen? Welke je huisregels of gewoontes ook mogen zijn, met een vleugje technologie kan ook jouw thuis een echte “ smart home ” worden zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Welcome home

Door zijn toestellen constant aan te passen aan jou en jouw noden, zorgt Samsung ervoor dat je een zo fijn mogelijke thuisbeleving krijgt. Met apparaten die zelfs je gekste thuisgewoontes ondersteunen. In de volgende video ontdek je enkele gewoonten van Belgische gezinnen die wij voor je verzamelden. Vind jij jezelf terug in één van hen?

Speciaal voor jou geselecteerd:

• ‘ Thuis ’ wordt ‘ smart home ’
• AddWash: Een aanwinst voor elke familie
• Maak van jouw “ waskot ” een echte “ laundry room ”

Meer home inspiratie?

Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van o.a. food, travel, lifestyle en culture. Wil je de Discover updates gemakkelijk direct in je inbox ontvangen? Geef je dan op voor onze gratis nieuwsbrief.

GERELATEERDE PRODUCTEN

QLED TV

QLED TV

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8