CES 2018: de onthullingen van Samsung op een rijtje

Door Samsung België 12.01.2018

CES 2018

CES 2018 is losgebarsten. De meest innovatieve producten worden tijdens deze jaarlijkse beurs in Las Vegas voor het eerst aan de wereld getoond. Samsung steelt hier traditioneel de show en ook dit jaar ontketent het innovatieve bedrijf weer een nieuwe tech revolutie. Gedurende de beurs houden we je de komende dagen van alle aankondigingen op de hoogte.

SmartThings app verbindt je gadgets in huis, op kantoor en onderweg

SmartThings app

Apparaten verbinden en slimmer maken, vindt Samsung essentieel. Met apparatuur die op een intelligente manier samenwerkt, wordt alles eenvoudiger én houd je meer tijd over. Zo kun je ’ s avonds op de weg terug naar huis, via je smartphone je wasmachine aanzetten en tegelijkertijd je oven alvast voorverwarmen. Bij thuiskomst kan dan de kip direct in de oven en kun je meteen de was ophangen. In de SmartThings-app komen alle huidige IoT-apps samen, zoals Samsung Connect, Smart Home, Smart View. Met de overzichtelijke SmartThings-app kun je elk SmartThings-enabled device bedienen, of dat nu je huishoudelijke apparaten, televisies of mobiele devices zijn. De SmartThings-app is vanaf komend voorjaar beschikbaar.

‘ The Wall ’ : ‘ s werelds eerste modulaire MicroLED 146 inch TV

CES 2018 is The Wall

Een andere opmerkelijke ‘ eyecatcher ’ op CES 2018 is The Wall: een enorme TV van 146 inch die modulair opgebouwd is. Hierdoor bepaal je zelf hoe groot je het scherm maakt. ‘ En welke grootte je ook kiest, de MicroLED 146 inch TV levert een ongekende helderheid, kleurbereik, kleurvolume en zwartwaarden, ’ zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio. Dit wordt mogelijk gemaakt door een nieuwe AI-technologie die in de TV is verwerkt. Hiermee wordt standaard beeld opgeschaald naar een continue stroom van hoogkwalitatief 8k-beeld.

Samsung Flip: digitale flipover

Samsung Flip: digitale flipover

De tijd dat je op onmogelijk grote vellen papier een brainstorm in kaart probeerde te brengen, is vanaf nu verleden tijd. Met de Samsung Flip kun je nog steeds op een groot oppervlak aantekeningen van je vergadering maken. Maar doordat dit een 4k / UHD-resolutie scherm is, kun je het direct naar je collega ’ s mailen of wis je ze eenvoudig door er met je hand overheen te vegen. De Flip biedt 20 pagina ’ s aan schrijfruimte per document ‘ rol ’ . Ook is de digitale flipover uitgerust met een handige zoekfunctie. Zo kom je direct bij wat je nodig hebt zonder dat je door een stapel papier of trits aantekeningen hoeft te speuren. De standaard is in hoogte verstelbaar en met een optionele wall mount kun je de Flip aan de muur bevestigen.

Een connected car met Samsungs nieuwe digitale cockpitplatform

connected car

Een jaar geleden nam Samsung HARMAN over. Samen zijn zij verantwoordelijk voor DRVLINE™: een open platform dat ontwikkeld is om autonoom autorijden op te schalen. Daarbij ligt de focus op engineering, computing, sensortechnologie, algoritmes en AI, gecombineerd met cloud- en connectiviteitsoplossingen.

Ook werken HARMAN en Samsung aan de ontwikkeling van een Digital Cockpit, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor IoT. De reiservaring kan worden gepersonaliseerd voor zowel de chauffeur als de passagier met diensten zoals virtuele personal assistants, profielen en augmented reality. Android OS is geïntegreerd op vier displays. Dit is nog nooit eerder vertoond in de auto-industrie.

Meer lifestyle inspiratie:

3 nieuwe C-LAB innovaties op CES 2018
CES 2017: QLED TV en al onze andere onthullingen vind je hier
• CES 2016: de 6 belangrijkste Samsung onthullingen

Meer lifestyle inspiratie?

Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van o.a. food, travel, lifestyle en culture. Wil je de Discover updates gemakkelijk direct in je inbox ontvangen? Geef je dan op voor onze gratis nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR JOU

3 nieuwe C-LAB innovaties op CES 2018

3 nieuwe C-LAB innovaties op CES 2018

CES 2017

CES 2017: Onze TV-revolutie en al onze andere onthullingen vind je hier

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8