Fashion apps van december

Door Samsung België 17.12.2015

Fashion apps van december, fashion, apps, samsung discover, discover, technologie, galaxy, galaxy s6 edge+, s6 edge+, s6 edge plus, samsung galaxy s6 edge+

Tech en fashion waren altijd twee gescheiden werelden. Maar door de smartphone en bijbehorende apps, vloeien beide werelden steeds vaker en steeds mooier in elkaar over. Discover dook in twee innovatieve fashion apps: Vestiaire Collective en thredUP.

Vestiaire Collective: Designer vintage via je mobiel

v1

Vestiaire Collective is zo Frans als haar naam. Het is een online marktplaats voor designer afdankers. Niet zomaar stukken die al jaren achter in een kast liggen weg te stoffen en door de motten bijna weggevreten zijn. Nee, het zijn de parels op fashion gebied. Nét dat Isabel Marant-jasje wat je vorig jaar hebt mis gegrepen of de Prada pumps die in jouw maat overal uitverkocht waren? Op het hoofdkantoor in Parijs zit het Quality Control team wat geen losse draad of vlek over het hoofd ziet en waar wordt gecheckt of de items authentiek zijn: dus geen namaak.

Kopen
● het aanbod wordt dagelijks aangevuld met meer dan 200.000 producten van 1500 merken in de breedte van alle categorieën voor dames, heren en kids
● makkelijk zoeken op merk, categorie, maat, net binnen etc.
● grijp nooit meer mis door een 'alert' aan te maken. Je ontvangt een melding zodra jouw gewilde item binnenkomt
● veilig betalen met creditcard of Paypal

Verkopen
● maak een foto van jouw te verkopen item, vul de details in op het mobiele formulier en binnen een paar minuten staat ie te koop
● manage de verkoop on-the-go: krijg meldingen van potentiële kopers en blijf met ze in contact via je mobiel

Download de app hier via Google PLAY.

thredUP: Kopen en verkopen van tweedehands kleding

v2

Waar het bij Vestiaire Collective voornamelijk om kwaliteit gaat, draait het bij thredUp meer om kwantiteit. Dagelijks verschijnen er meer dan 25.000 (tweedehands) items, waarvan elke minuut honderden nieuw binnengekomen items zichtbaar zijn. Van designer tot gangbare merken.

Kopen
● Favorieten kun je opslaan en later weer bekijken
● Kleine mankementen (bijvoorbeeld een missende knoop of weef-foutje) worden in de beschrijving bij het product aangegeven.
● Iets gevonden en gekocht? Binnen 3-7 werkdagen wordt je pakket bezorgd via FedEx of UPS.

Verkopen
Deze app is tevens ideaal voor degene die z'n kast gaat uitmesten (dat is nogal trending sinds opruim-goeroe Marie Kondo). thredUP biedt namelijk de gratis CLEAN OUT kit. Verzamel de items die je niet meer draagt of nodig hebt, je krijgt er een kleine vergoeding voor en zij zetten ze voor je in de verkoop. Je kunt er ook voor kiezen om te doneren aan een goed doel. Allemaal via de app.

Download 'm hier via Google PLAY

GERELATEERDE PRODUCTEN

Galaxy S7 edge

Galaxy S7 edge