Buitenaards innovatief: de drie nieuwe Galaxy’s

Samsung België 09.08.2018

keyvisual galaxy

Do What You Can’t zit in ons DNA. We maken innovaties die je helpen het beste uit het leven te halen. Maar dat innoveren in ons bloed zit, blijkt niet alleen uit de innovatieve producten die we lanceren. Ook met de manier waaróp we die lanceren, willen we iedere keer alles voor je uit de kast halen. Daarom lanceerden we zojuist niet één, niet twee maar drie nieuwe producten tegelijkertijd: de Samsung Galaxy Note9, Galaxy Tab S4 en de Galaxy Watch.Samsung Galaxy Note9


De belangrijkste innovatie binnen de Galaxy Family is de Galaxy Note9. Het is de nieuwe alleskunner die je niet alleen op zakelijk vlak laat excelleren. Met de Galaxy Note9 kun je ook tijdens het gamen (bijvoorbeeld Fortnite) optimaal presteren. Voor beide situaties heb je een goede processor en een haast onuitputtelijke batterij nodig. En laat de Galaxy Note9 nu net 1,2 GB per seconde kunnen verwerken en een all day battery (4000mAh) onder de motorkap hebben. De Galaxy Note9 is dus het perfecte toestel voor degenen waarbij zakelijk en privé naadloos in elkaar overlopen.


Meer weten? Bekijk hier de Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Tab S4


Gamen, muziek luisteren en series bingen: we hebben een druk bestaan tegenwoordig! Vroeger hadden we er verschillende apparaten voor nodig. Maar met de Galaxy Tab S4 is dat verleden tijd. Je Fortnite verslaving, de tofste Spotify playlists en het nieuwste seizoen van Orange is the new Black: de Galaxy Tab S4 is het ultieme device waarop je on the go kunt genieten van de beste entertainment. Want met de krachtige processor, quad speakers van AKG en het langdurige accuvermogen heb je met de Galaxy Tab S4 een state of the art tablet in handen. Altijd én overal.

Meet weten? Bekijk hier de Samsung Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Watch


Met onze gloednieuwe smartwatch kun je langer connected zijn. Niet alleen door de betere batterij die meer dan 80 uur mee gaat, maar ook door een diepere integratie met je smartphone en andere apparaten. Zo kun je er je Tab S4 mee unlocken en je TV en het licht mee bedienen. Daarnaast hebben we ook uitvoerig nagedacht over hoe we je met je health en workout activiteiten nóg beter kunnen ondersteunen. Zo signaleert de Galaxy Watch automatisch welke workout je aan het doen bent en geeft je uitvoerige informatie over de prestaties die je op dat moment aan het leveren bent.

Meer weten? Bekijk hier de Samsung Galaxy Watch