Kom jij ook naar de Galaxy S8 pop-up store?

Door Samsung België 10.05.2017

Galaxy S8 pop-up store in Wijnegem

Met de lancering van een nieuw flagship hoort uiteraard ook een stevig experience-luik.
De Galaxy S8 werd ongeveer een week na de officiële release bedolven onder de positieve reviews maar ook de nieuwe en vernieuwde accessoires en phone plus features zijn top, en je kan ze allemaal ontdekken in de Samsung pop-up store in Wijnegem.

Gear VR: letterlijk meer controle

galaxy s8

Om bij de kopgroep inzake VR experience te blijven, heeft Samsung de Gear VR versterkt en verbetert. Pitch black maar ook enkele nieuwe features maken van de bril een absolute must have. De controller is de belangrijkste nieuwigheid. De controller - netjes naar de vorm van je hand gezet - laat het toe om makkelijk te navigeren en als gamepad te gebruiken. Ook de meer dan 700 apps en de Oculus Rooms and Parties feature maken het mogelijk om je VR experience nog een stuk interactiever te maken.

DeX: hallo extra productiviteit

DeX

Ook nieuw en zeker de moeite om te ontdekken in de pop-up store is de Samsung DeX Station. Oké, we stappen hoe langer hoe meer af van de desktopomgeving en werken steeds mobieler, maar soms is het gewoon erg handig om je smartphone even te koppelen aan je monitor en vanaf je toestel je lopende zaken af te handelen. De Galaxy S8 profileert zich als een perfecte tool voor op kantoor en het DeX Station is dé gedroomde companion hiervoor.

Custom is key

DeX Station

Je smartphone wint aan terrein en dat is een understatement. Eén van de favoriete activiteiten bij de bezoekers van de vorige pop-up store in Antwerpen was de customization-mogelijkheid om je toestel die extra gepersonaliseerde en gegraveerde look and feel mee te geven.

De Samsung pop-up store in Wijnegem Shopping Center is open tot en met 15 juli. Kom je ook een kijkje nemen?

Meer lifestyle & tech nieuws

Discover is de plek waar we je met op tech geïnspireerde fashion, travel, food, muziek, interieur en film gerelateerde verhalen meer uit jezelf laten halen. Check bijvoorbeeld:

8 selfie tips voor epische selfies
Maak van je smartphone of tablet een leesbuddy

Wil je niks missen? Abonneer je dan op de Discover nieuwsbrief en ontvang al het inspirerende tech nieuws uit de wereld van fashion, travel, food, muziek, interieur en film direct in je inbox.

INTERESSANT VOOR JOU

Over design en ons verlangen naar eenheid [Galaxy S8 x Wallpaper* design serie]

Over design en ons verlangen naar eenheid [Galaxy S8 x Wallpaper* design serie]

Galaxy S8

Waarom neutraal design in een global village essentieel is [Galaxy S8 x Wallpaper* design serie]

Galaxy S8

Design Galaxy S8: magazine Wallpaper* in gesprek met de Galaxy S8 designers

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8