Help je lichaam de winter door met de Gear Sport

Door Samsung België 16.01.2018

de Gear Sport

Het lijkt misschien een beetje voorbarig om nu al te denken aan de zomer – en aan dat strakke strandlichaam waar je misschien van droomt – maar dat effect hebben de koude en donkere winterse ochtenden nu eenmaal. “Beach bodies are made in winter.” Het is cliché maar… toch ook waar. Discover levert je graag wat extra sporttips om je lichaam de winter door te helpen.

Keep it indoor

Typische winterse sporten, zoals skiën en snowboarden, zijn altijd leuk maar Discover heeft nog andere tips en suggesties voor je. Zo kun je bijvoorbeeld altijd in een fitnesszaal terecht, maar ook watersporten zijn ideaal. Aquagym, aqua biking of gewoon zwemmen zijn perfect om te blijven bewegen tijdens de winter. Hou je meer van groepssporten? Denk dan zeker aan zaalvoetbal of basketbal. Ook badminton en squash zijn perfect om tijdens de winter in vorm te blijven. Vergeet ook niet dat je ook perfect thuis kan sporten. Denk bijvoorbeeld aan touwtje springen als je graag op cardio oefent. Ook yoga kan je makkelijk thuis doen: goed voor je ziel en voor je lichaam.

Buiten sporten? Altijd een optie

Haal je toch liever een frisse neus tijdens het sporten? Dan zijn Nordic walking of joggen ideale keuzes. Enkele tips voor als je ‘ s winters naar buiten gaat: werk in laagjes wat je kledij betreft, dan kan je makkelijk iets uittrekken als je het tijdens je training toch te warm krijgt. Vergeet ook zeker niet om je bidon mee te nemen en een hydraterende crème met beschermende factor te smeren. Hydratatie en UV-bescherming zijn ook in de winter ontzettend belangrijk. Denk er ook aan om je spieren goed op te warmen voor je begint te sporten en laat je spieren niet afkoelen na je workout.

Een smartwatch ontworpen voor de alledaagse sporter

Denk jij dat een smartwatch enkel iets voor professionele atleten is? Think again! “ Bij het ontwerpen van de Gear Sport was onze belangrijkste prioriteit om een smartwatch voor te stellen met nieuwe en gemakkelijk te gebruiken functies die verder denkt dan alleen fitness, ” aldus Sungjin Kim, Product Planner bij Samsung. “ We hebben de Gear Sport ontworpen voor diegenen die willen sporten en in vorm blijven, maar die niet per se professionele ambities hebben. ” Het resultaat? Een strakke maar ook comfortabele smartwatch, die perfect aansluit bij een dagelijks gebruik. De smartwatch zit boordevol functies die je zullen helpen om altijd en overal het meeste uit een training te halen. “ Wij zijn blij om te horen dat het resultaat van onze inspanningen goede feedback krijgt van gebruikers, ” benadrukt Sungjin Kim.

Speciaal voor jou geselecteerd:

Slim sporten doe je met de nieuwe Samsung wearable portfolio
Wedstrijddata vastleggen via Gear S3; revolutie voor scheidsrechters
Under Armour apps op je Samsung gear: gouden combinatie

Meer lifestyle inspiratie?

Discover brengt je de laatste tech nieuwtjes op het gebied van o.a. food, travel, lifestyle en culture. Wil je de Discover updates gemakkelijk direct in je inbox ontvangen? Geef je dan op voor onze gratis nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR JOU

Slim sporten

Slim sporten doe je met de nieuwe Samsung wearable portfolio

Gear S3

Wedstrijddata vastleggen via Gear S3; revolutie voor scheidsrechters

Under Armour apps op je Samsung gear

Under Armour apps op je Samsung gear: gouden combinatie

GERELATEERDE PRODUCTEN

Gear Sport meer

Gear Sport