Beleef ‘Popcorn Day’ met Samsung!

Samsung, 15/1/2019

Wist je dat het op 19 januari ‘Popcorn Day’ is? Het perfecte excuus om een gezellig filmavondje bij je thuis te plannen. En ongegeneerd te smullen van wat homemade popcorn! Zin in een echte ‘bioscoopbeleving’ maar geen zin om de bloemetjes buiten te zetten? Met de Samsung QLED TV en Dolby Atmos Soundbar breng je de cinema gewoon naar je woonkamer!

Gezellige filmavond


De Golden Globes zijn net uitgereikt en er wordt al druk gespeculeerd over welke films, regisseurs en acteurs kans maken op een Oscar. Ja, aan het begin van het jaar zitten we allemaal een beetje op ‘Planeet Cinema’! Houd jij er ook zo van om een gezellige filmavond (of twee, of drie, of… ) bij je thuis te organiseren? Laat Samsung nu de ideale movie time buddies voor je hebben: de QLED TV en de Dolby Atmos Cinematic Soundbar. Met dit duo ervaar je de film zoals in de bioscoop… maar dan vanuit je vertrouwde zetel!

‘Popcorn Day’?


Ook popcorn hoort bij een bioscoopwaardige ervaring! Popcorn is al lang niet meer weg te denken uit cinema’s. En daarom vond de National Popcorn Board in de VS dat de snack wel zijn eigen dagje verdiende. Zo werd 19 januari dus ‘National Popcorn Day’. Nestel je vanavond in de sofa en troost jezelf met een goede film op je QLED TV en lekkere popcorn: de perfecte remedie tegen grijs weer. Nodig ook je vrienden uit en maak er een extra gezellig filmavondje van!

Just like at the movies


Met een kleurenspectrum van meer dan één miljard kleuren (Q Color) en haarscherp, gedetailleerd beeld (Q Contrast Elite, HDR 10+) bekijk je op een QLED TV films alsof je er zelf middenin zou zitten. Voeg daar de ultieme audiotechnische ervaring van Samsung en Harman Kardon aan toe en je filmavond kan niet meer stuk! Dankzij de op- en zijwaarts gerichte speakers van de Dolby Atmos Cinematic Soundbar word je compleet ondergedompeld in het geluid. Zelfs de vleugels van een vliegende vogel horen? Ja, hoor, levensecht!

Super big screen


Wat maakt een avondje in de cinema nog zo speciaal? Dat super grote scherm, natuurlijk! Die ervaring kan je nu ook thuis evenaren met de QLED TV : films zijn indrukwekkender en meeslepender dan ooit. Het grote scherm van de QLED TV geeft de term 'bioscoopbeleving' een hele nieuwe dimensie. Elke scène komt voor je ogen tot leven met levendigere kleuren en haarscherpe details. Nog een fleecedekentje erbij en laat je maar meeslepen door de film! Bovendien heb je met de One Remote maar één hand nodig om de TV te bedienen. Met de andere kan je dus ongegeneerd van de popcorn blijven smullen. Happy ‘Popcorn Day’!

Meer weten? Ontdek hieronder het volledige gamma QLED TV’s van Samsung.