Samsung Galaxy S8: nieuwe mijlpaal in de smartphone geschiedenis

Door Samsung België 29.03.2017

Samsung Galaxy S8

De smartphone is al enkele jaren niet meer uit ons leven weg te denken. Het wordt dan ook steeds moeilijker om echt innovatief uit de hoek te komen. Bovendien zijn gebruikers ook veel kritischer en veeleisender geworden. Met de Samsung Galaxy S8 vernieuwt Samsung zowaar de manier waarop gebruikers interageren met hun smartphone.

Grenzen verleggen met de nieuwste smartphone

Met een verbluffend Infinity Display, een geconnecteerd ecosysteem van diensten en apps, en een intelligente gebruikersomgeving verlegt de nieuwe Samsung Galaxy S8 de grenzen van de traditionele smartphones en opent het een wereld van mogelijkheden. " Met de Samsung Galaxy S8 opent zich een nieuw tijdperk op vlak van smartphone ontwerp en fantastische nieuwe diensten, het maakt mogelijk om de wereld anders te ervaren ” , stelt DJ Koh, voorzitter van Mobile Communications Business bij Samsung Electronics. De Samsung Galaxy S8 is een nieuwe mijlpaal in Samsung ’ s erfenis op vlak van smartphones.

Meer zien, betere ervaring

Dankzij het Infinity Display – beschikbaar in 5,8 ” en 6,2 ” modellen – en het ononderbroken design van de Samsung Galaxy S8 behoren harde, puntige hoeken tot het verleden. De Galaxy S8 beschikt over een verrassend vloeiend ontwerp, zonder knoppen. Dit heeft uiteraard niet enkel een positieve invloed op het ontwerp van de smartphone maar verzekert ook een echt meeslepende kijkervaring zonder afleiding. Ook multitasking wordt een stuk handiger: het compacte ontwerp van de Galaxy S8 maakt het mogelijk om de smartphone vlot te bedienen met één hand. Als eerste “ Mobile High Dynamic Range (HDR) Premium ” apparaat, biedt de Galaxy-S8 een uitgelezen kijkervaring voor al uw favoriete shows of films. U krijgt namelijk dezelfde levendige kleuren en contrasten te zien die de filmmakers ook effectief in gedachten hadden, waarbij zwart écht zwart is en wit écht wit.

Premium camera

Uiteraard werd niet enkel aan het design van de smartphone gesleuteld. Samsung zorgde opnieuw voor baanbrekende technologische innovaties, waaronder een geavanceerde camera. Zo werd de voorzijde uitgerust met een camera van 8MP met slimme autofocus voor leuke selfies. De 12MP Dual Pixel camera op de achterzijde zorgt dan weer voor prachtige scherpe foto ’ s, ook als je inzoomt of bij duisternis.

Bixby, je nieuwe bondgenoot

Bixby is een intelligente interface die je zal helpen om meer uit je telefoon te halen. Met de nieuwe Bixby-knop krijg je gemakkelijk toegang tot Bixby en kan je eenvoudig navigeren door je apps en diensten via het touchscreen of spraakcommando ’ s. Bixby is een slimme gebruikersomgeving en zal evolueren en blijven leren uit jouw interesses, situaties en lokaliseringen om je de meest aangepaste hulp aan te bieden. Als ecosysteem zal Bixby blijven groeien om smartphones, apps en diensten met elkaar te verbinden en zo een alomtegenwoordige interface te worden en nieuwe ervaringen en scenario ’ s voorstellen om je leven te vereenvoudigen.

Eerste 10 nanometer chip

De Galaxy S8 is uitgerust met de eerste 10nm chip uit de industrie waardoor snelheid en efficiëntie worden verhoogd en de smartphone niet alleen krachtige prestaties aankan maar ook voor een uitmuntende connectiviteit zorgt. Het is bovendien klaar voor de toekomst van 5G, dankzij zijn compatibiliteit met de nieuwe gigabit LTE technologie en gigabit Wi-Fi. Met ondersteuning voor maximaal 1 Gbps, kunnen gebruikers snel bestanden downloaden, ongeacht de bestandsgrootte.

Wereldwijde standaard in Mobile Security

De Galaxy S8 is uitgerust met Samsung Knox, een beveiligingssysteem in de vorm van een app waarmee werk en privé op één telefoon eenvoudig gescheiden blijven. Samsung Knox beschermt dus bedrijfsgegevens op je mobiele telefoon. Daarnaast zal de Galaxy S8 ook beschikken over een brede selectie van biometrische technologieën zoals een vingerafdruk-scanner of iris scanner maar ook gezichtserkenning. In een waaier van mogelijkheden kan je dus kiezen wat het beste bij je past.

Gaming experience & VR

Gamers zullen heel blij zijn met de Galaxy S8. De nieuwe smartphone van Samsung tilt de gaming beleving inderdaad naar een hoger niveau dankzij levendige en superieure grafische technologie. De inbegrepen Game Pack brengt dan weer top game titels, waaronder een beperkt aantal games ondersteund door Vulkan API. De Galaxy S8 kan ook gekoppeld worden aan de nieuwe Gear VR met Controller, aangedreven door Oculus. De controller maakt eenhandige bediening en navigatie mogelijk en zorgt zo voor een vlottere beleving van interactieve VR-inhoud.

Digital nomads

De Samsung Galaxy S8 speelt ook in op een zeer actuele trend: het flexibel werken. Meer en meer “ digital nomads ” zijn op zoek naar oplossingen om hun (werk)leven eenvoudiger te maken. Om altijd en overal productief te kunnen zijn, biedt de Samsung DeX een unieke oplossing die het mogelijk maakt om gegevens vanuit je smartphone gemakkelijk weer te geven en te bewerken. Sneller en slimmer werken dus, waar je ook bent. Ook aan het opkomende Internet of Things werd gedacht: met Samsung Connect kan je in drie snelle stappen makkelijk IoT-apparaten activeren en beheren via een geïntegreerde app.

De Samsung Galaxy S8 zal vanaf 28 april bij ons beschikbaar zijn in de kleuren Midnight Black, Orchid Gray and Arctic Silver. Vind je het moeilijk om te wachten? Bestel de Samsung Galaxy S8 dan voor 19 april, en je krijgt je eigen Galaxy S8 in avant-première geleverd, 8 dagen voor de officiële lancering.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8