AddWash: Waarom je weer mooie sokken kunt gaan kopen

Door Samsung België 14.04.2016

addwash, samsung wasmachine, mannen met sokken

Hoe netjes je alles denkt in de wasmand te hebben gestopt, er blijft vaak nog iets achter. En als het niet in de wasmand ligt, dan wellicht in een hoek van de kamer. Of je beseft dat de vuile theedoek nog in de keuken hangt, terwijl de wasmachine al volop de eerste wascyclus draait. Met de AddWash feature van de nieuwe Samsung wasmachines is deze huishoudelijke ergernis eindelijk opgelost!

Sokken het vaakst vergeten item

Volgens Europees onderzoek in opdracht van Samsung kwam naar voren dat 90% van de huishoudens de behoefte heeft om vergeten was aan de wasmachine toe te voegen (en eventueel nog extra wasmiddel of wasverzachter), maar we waren ook benieuwd welk item er het meest vergeten wordt. Daar werd ook onderzoek naar gedaan, en wat blijkt? Sokken. We kunnen vaak zeggen dat de wasmachine (of het sokkenmonster) ze opeet, echter vergeten we ze vooral zelf. Fijn dat er dankzij AddWash geen enkele sokken meer zullen rondslingeren.

Wat is AddWash?

Bij wasmachines met de opening aan de bovenkant lukte het nog weleens om halverwege de wascyclus vergeten was toe te voegen, bij wasmachines met de opening aan de voorkant is het nauwelijks mogelijk door het gevaar dat er water uit loopt. Op de meeste machines zit overigens vaak nog een veiligheids- of kinderslot.
AddWash is eigenlijk een vernufte oplossing waarvan je je afvraagt waarom het niet eerder is bedacht. Er zit namelijk een extra deurtje op de opening van de wastrommel. Met een druk op de knop pauzeer je de wascyclus en ontgrendel je de klep. Vergeten was erbij, de wasmachine weer aan en voilà!

Schaf nu dus gerust een paar nieuwe sokken aan, verliezen zul je ze niet. Omdat sokken inmiddels meer zijn dan een item om je voeten warm te houden, tippen wij graag de volgende leuke sokkenmerken:

alfredo gonzales

Van medewerker in een sokkenfabriek in New York tot de ontwerper van 'the hottest socks in town'. Je kunt ook je sokken personaliseren.

Heroes on Socks

Sokken met 'swag'. Want als je dan toch een held op sokken bent, draag dan in elk geval een paar toffe exemplaren.

Jarvis Pursuit

Jarvis Pursuit

De bedenker van dit Amsterdamse sokkenlabel speelde al slim in op enkele sokken. Want waarom zou je twee dezelfde sokken dragen?

Happy Socks

Dit sokkenmerk uit Zweden heeft kleurrijke sokken voor het hele gezin en doet ook samenwerkingen met andere labels zoals Billionaire Boys Club van niemand minder dan Pharell Williams.

Button Right

Van grap tot succesvolle start-up. Nooit meer je sokken kwijt of ze moeten zoeken in de stapel was want je knoopt de linkersok aan de rechtersok.

INTERESSANT VOOR JOU

Wasvoorschriften: zo was je kleding altijd op de juiste manier

Wasvoorschriften: zo was je kleding altijd op de juiste manier

GERELATEERDE PRODUCTEN

AddWash Wasmachine 12KG WW12K8402OW

AddWash Wasmachine 12KG WW12K8402OW