ISE 2017: de wereld van display in beeld

Door Samsung België 10.02.2017

ISE, digital signage, Samsung, Evolve, Amsterdam

Dinsdag 7 februari, 10u. ISE 2017 opent officieel de deuren. Tienduizenden bezoekers van over de hele wereld staan klaar om zich onder te dompelen in de wereld van professionele AV. Het Evolve-redactieteam was erbij en maakte de balans op van zijn belangrijkste indrukken.

Welkom wayfinding

Voor zij die het nog niet wisten: ISE is groot. Heel groot. Met zijn meer dan 10 hallen vol booths, training areas en catering standen zou je het oriëntatievermogen van een Stanley of Columbus nodig hebben om überhaupt je weg te vinden. Enter digital signage . RAI geeft zelf het goede voorbeeld door gebruik te maken van een slim wayfinding -systeem. Een klein leger handig geplaatste schermen geeft niet alleen de juiste richting aan naar je bestemming, maar updatet zichzelf ook constant om de weg te tonen naar de events die je zoekt. Bijzonder handig voor zij die niet met het beste interne kompas gezegend zijn.

Waarom moeilijk doen?

Nog een opvallend kenmerk aan deze editie van ISE: de focus op eenvoud. Van intuitive zus en simplicity zo tot "collaboration made easy " - allemaal zetten ze in op een terugkeer naar de tijd waarin een handleiding nog volkomen overbodig was. En dat blijkt geen overbodige luxe. Eén op drie werknemers zou vinden dat zijn werkomgeving te ingewikkeld is. Wil dat zeggen dat oplossingen over de hele lijn “ simpeler ” moeten worden? Toch niet, zoals één van de vele sprekers betoogde, “ bij AV moet het draaien om simplicity on the outside en complexity on the inside.

LED's do something new

Twijfelde je nog dat ISE een event is met internationale allures? Dan loont een bezoek aan de Samsung-stand - of beter, hal. Alle mogelijke nationaliteiten werden - in moedertaal - gegidst langs het uitgebreide aanbod van de elektronicareus. Dé nieuwe blikvanger: een reusachtig UHD LED signage scherm. Ook Samsung-medewerker Steven Brouwers lijkt nog onder de indruk wanneer hij het scherm tijdens zijn rondleiding aandoet. "We mikken hiermee vooral op de corporate markt, aangezien het de perfecte vervanging is van de verouderde projectoren. Met LED-pixels die slechts enkele millimeters groot zijn , kunnen we nu de resolutie en kwaliteit bieden die professionals binnenskamers nodig hebben. Toon je hier een presentatie op, dan maak je indruk." We kunnen hem alleen maar gelijk geven.

Oplossingen, geen producten

Waar ISE vroeger nog een kans was om vooral je laatste producten te showcasen, blijkt nu vooral de focus te liggen op oplossingen. Ook op de Samsung-stand zagen we combinaties van hard- én software voor een uitgebreide waaier markten: van complete omnichannel -systemen voor retail tot een heuse Internet of Things vergaderruimte. Het geheel past in Samsung ’ s ambitie om door nauwe samenwerking échte business groei te bewerkstelligen. Hier komt ook het uitgebreide solution partnernetwerk van het elektronicabedrijf handig van pas.

Bekijk hieronder enkele sfeerbeelden van ISE 2017.
Fotografie: Patrick Verhulst.

ise bezel video walls
ise fashion photo
ise lfd
ise inches lfd
mirror display ise

Sneller evolueren?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de laatste evoluties in business en technologie? Exclusieve promoties rechtstreeks in je mailbox krijgen? Schrijf je dan nu in voor de Evolve nieuwsbrief.

INTERESSANT VOOR U

Haarscherp beeld dankzij 4K-monitor

WQHD-, 5K- of 4K-monitor? Hoeveel pixelkracht hebt u nodig?

De jungle van digital signage

Vind moeiteloos uw weg door de digital signage-jungle

GERELATEERDE PRODUCTEN

FHD Large Format Display  55" PH55F

PH55F