BRAND

Een betere plek voor iedereen

We leven in een dynamische, veranderende wereld vol van beloftes en mogelijkheden. Daarom is het onze overtuiging dat technologie erop gericht moet zijn om een verschil te maken voor de mensheid door een betere wereld voor ons allemaal te creëren.

Verschillende kinderen staan in een groepje bijeen en kijken in de lens. Verschillende kinderen staan in een groepje bijeen en kijken in de lens.

Technologie moet ten dienste staan van de vooruitgang van de mensheid. Daarom is het zo belangrijk dat de voordelen ervan voor iedereen beschikbaar zijn. Technologie moet iedereen in staat stellen zijn volledige potentieel te benutten en zo een betere toekomst bieden.

Verschillende kinderen staan rond een tafel en bespreken een helm. Verschillende kinderen staan rond een tafel en bespreken een helm.

Samsung Solve for Tomorrow

Ons 'Solve for Tomorrow'-programma is er gekomen om de innovatoren van de toekomst te inspireren om hun vaardigheden in wetenschap, techniek en wiskunde (STEM) te ontwikkelen. Elk jaar gaan studenten de uitdaging van het programma aan. Op basis van hun ideëen over hoe de meest kritieke problemen van hun generatie zoals veiligheid op school en klimaatverandering moeten worden aangepakt, bedenken ze een vernieuwend prototype. Zo worden ze gepassioneerde voorstanders van positieve sociale veranderingen vanuit maatschappelijke betrokkenheid.

Twee handen houden een gebruikte Galaxy smartphone vast. Op het scherm is een meetinstrument om de luchtkwaliteit te meten te zien. Twee handen houden een gebruikte Galaxy smartphone vast. Op het scherm is een meetinstrument om de luchtkwaliteit te meten te zien.

Galaxy Upcycling

We gaan voor een verantwoorde toekomst en daarom bedenken we met ons Galaxy Upcycling-programma innovatieve manieren om oude smartphones nieuw leven in te blazen door ze om te vormen tot nuttige IoT-apparaten. Een voorbeeld hiervan is het project ’Weerstation’, waarbij oude Galaxy-apparaten werden gecombineerd met een meetsensor voor luchtkwaliteit om ze om te bouwen tot een persoonlijk meetapparaat voor lokale atmosferische informatie.

Een brandweervrouw die de kamer doorzoekt. Ze is uitgerust met IGNIS Vision, een handig thermisch observatie-apparaat, en bevindt zich in een ruimte waar het brandt. Een brandweervrouw die de kamer doorzoekt. Ze is uitgerust met IGNIS Vision, een handig thermisch observatie-apparaat, en bevindt zich in een ruimte waar het brandt.

IGNIS Vision & Voice

IGNIS Vision & Voice zijn een voorbeeld van hoe we altijd op zoek zijn naar manieren om een positieve impact te hebben op de gemeenschap. Van de vele gevaren waarmee brandweerlieden geconfronteerd worden, behoren duisternis en miscommunicatie tot de dodelijkste in het rokerige labyrint van een echte brand. In dit opzicht helpen IGNIS Vision & Voice, een lichtgewicht, duurzame warmtebeeldcamera en een communicatieapparaat met botgeleiding dat de stem in extreme omstandigheden herkent, de brandweer het leven van anderen redden terwijl hij ook waakt over zijn eigen veiligheid.

Een enorme sprong voorwaarts voor de fotografie

Met revolutionaire 8K video, epic Zoom-ondersteuning, verfijnde AI-cameratech en meer, is de Galaxy S20 een veelzijdige verhalenverteller met onbeperkt potentieel.

Lees de volgende verhalen

Galaxy S20 Ultra 5G

galaxy s20 ultra 5g banner galaxy s20 ultra 5g banner