Entertainment

Geniet van de nieuwe Apple Originals

Maak het gezellig in de zetel met nieuwe, originele programma’s, films en documentaires van Apple TV+.

Het is nu het perfecte moment om achterover te leunen, er popcorn bij te pakken en jezelf te trakteren op kostbare tijd in de zetel. Bekijk het laatste overzicht van Apple TV+ Original-series en films om je te ontspannen en gezond te blijven.

Beleef het beklijvende drama op het grote scherm

Samsung Smart TV hangend aan de muur met de Apple TV-app op het scherm, met toegang tot Apple TV+ content. Samsung Smart TV hangend aan de muur met de Apple TV-app op het scherm, met toegang tot Apple TV+ content.

Bekijk hoe de actie zich afspeelt op je TV. Goede scènes vragen om een goede weergave. Gebruik daarom Airplay 2 en screen mirroring om van een mobiel apparaat over te schakelen naar jouw Samsung Smart TV. Geniet van de meeslepende beelden en geluiden van je favoriete film met Samsung op 2020 QLED 8K en Q Soundbar voor een revolutionaire cinema-ervaring bij jou thuis. Haal er nog wat lekkere hapjes bij en je kijkavontuur kan beginnen.

Drie vrienden liggen samen onder een deken in de zetel terwijl ze popcorn omhoog gooien om het dan op te vangen in hun mond. Drie vrienden liggen samen onder een deken in de zetel terwijl ze popcorn omhoog gooien om het dan op te vangen in hun mond.

Optimaliseer je kijkplezier

Stream je favoriete programma's en series op je TV in heldere en levendige beeldkwaliteit; zoals ze bedoeld zijn om gezien te worden.

Lees de volgende verhalen

* Abonnement vereist voor Apple TV+.
* Afbeeldingen zijn gesimuleerd en uitsluitend ter illustratie.
Het uiterlijk en de ontwerpspecificaties die geen invloed hebben op de productprestaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
* Het werkelijke product kan per weergegeven afbeelding verschillen.
* Raadpleeg de productdetailpagina voor elk model.
* Voor de Smart-functies zijn compatibele apparaten of telefoons vereist.