Entertainment

Beleef spannende nieuwe avonturen op Netflix

Voel de sensatie thuis met deze meeslepende shows en films.

De Netflix-app wordt weergegeven in het menu van een Samsung Smart TV. De Netflix-app wordt weergegeven in het menu van een Samsung Smart TV.

Als je van de warme temperaturen zin krijgt in reizen, is dit het perfecte moment voor een digitaal uitstapje. Reis naar een andere tijd en plek vanuit het comfort van je eigen woonkamer. Met de Netflix-app op Samsung Smart TV, heb je toegang tot de meest pittige streamingcontent om nieuwe avonturen te beleven.

"The Queen's Gambit", een dramaserie die op Netflix wordt gestreamd. "The Queen's Gambit", een dramaserie die op Netflix wordt gestreamd.
Een artistiek blauw patroon weergegeven op de 2021 Samsung Neo QLED Smart TV. Een artistiek blauw patroon weergegeven op de 2021 Samsung Neo QLED Smart TV.
Smart TV
Groter beeld, sterker geluid. Verwen je zintuigen en stream je favoriete actieprogramma's op een Samsung Smart TV.

Bekijk deze nieuwste originele Netflix-series en -films waarvan je hart sneller gaat kloppen van spanning. Van bloedstollende drama's tot komedies, meeslepende familieavonturen en actiefilms, er is voor elk wat wils. En hoe meer je kijkt, hoe beter Netflix wordt in het aanbevelen van inhoud die past bij jouw smaak. Kies er één of binge ze allemaal, boordevol actie waarvan je thuis kunt genieten.

Een vrouw kijkt met een kom popcorn naar een Netflix-film op haar Samsung Smart TV. Een vrouw kijkt met een kom popcorn naar een Netflix-film op haar Samsung Smart TV.
Een Netflix-knop op de Samsung Smart TV afstandsbediening die de Netflix-app start. Een Netflix-knop op de Samsung Smart TV afstandsbediening die de Netflix-app start.
Netflix steeds binnen handbereik
Gedaan met zoeken in menu's. Ga direct naar je favoriete shows met een speciale Netflix-knop rechts op de afstandsbediening.

Non-stop actie van formaat

Wanneer epische actiescènes beginnen en dramatische plotwendingen worden onthuld, wil je elk detail meepikken. Met Samsung Smart TV kan je inloggen op de Netflix app en verder gaan met streamen waar je gebleven was zonder ook maar één scène te missen. En met de *upscaling-technologie op 4K/8K QLED zit je midden in de actie voor een adembenemende kijkervaring die je niet snel zult vergeten.

Vergroot je kijkplezier

Stream je favoriete programma’s naar het grote scherm met een heldere en levendige beeldkwaliteit: precies zoals je ze moet zien.

Lees de volgende verhalen

* Beperkingen kunnen van toepassing zijn bij het streamen van Netflix in Ultra HD. Ga naar http://go.nflx.me/4K voor meer informatie. Netflix-inhoud is niet beschikbaar in 8k.
* De kijkervaring kan variëren afhankelijk van de inhoud en het formaat. 8K AI Upscaling is mogelijk niet van toepassing op pc-verbindingen en met Game Mode.
* Afbeeldingen zijn gesimuleerd en alleen ter illustratie.
Het uiterlijk en de ontwerpspecificaties die de productprestaties niet beïnvloeden, kunnen zonder kennisgeving wijzigen.
* Raadpleeg altijd de productdetailpagina voor elk model.
* Beschikbare functies kunnen variëren per regio, serviceprovider, netwerkomgeving of mobiel apparaat.
* Tv moet aangesloten zijn op een netwerk.
* Ontwerp van de sneltoets op de afstandsbediening kan per regio verschillen.