Entertainment / Gaming

Samsung Kids op de Galaxy Tab A 10.1”

Een leuke en veilige digitale plek voor je kids om in te spelen.

Gezin waarbij dochter tablet in handen houdt

Als ouder kan je er niet omheen: je kids zullen vroeg of laat hun eerste stappen in de digitale wereld zetten. Vind je het een hele uitdaging om hen daar in te begeleiden? Dat begrijpen we maar al te goed, en daarom ontwikkelden we de Samsung Kids app. Begin maar te ontspannen, wij hebben aan alles gedacht!

Generation Swipe

Leuke games of filmpjes? Daarvoor grijpen je kids liefst naar een tablet. Met de Galaxy Tab A 10.1” heb je zelf in de hand wat je kids wel en niet mogen. En zij? Zij genieten van de speelse en leerrijke interface & apps in Samsung Kids. Dankzij de speciaal ontworpen kids cover met handvat kan de tablet bovendien tegen een stootje. We hebben je toch gezegd dat we aan alles hebben gedacht?

Een kind die aan het spelen is op een Samsung Tablet

Hoeveel schermtijd voor jouw kids?

Mag het zoontje van je collega niet op zijn tablet voor zijn huiswerk af is? Moeten de kids van je zus één uur voor het slapengaan hun scherm neerleggen? Iedereen heeft zijn eigen regels wat schermtijd betreft. Volg dus vooral je buikgevoel! Dat doe je als ouder wel vaker, hé? En die digitale huisregels mogen best streng zijn, want het is veel leuker die af en toe te verbreken dan ze in te perken. Hebben je kinderen veel buiten gespeeld? Of zijn ze ziek? Dan kan je altijd wat extra schermtijd toelaten.

ONTDEK MEER

Kind dat tablet omhoog houdt

Duidelijke limieten dankzij Parental Control

Ben je er uit hoe lang ze mogen spelen en met welke apps? Stel je voorkeuren in via Parental Control, zo kan Samsung Kids ervoor zorgen dat je kinderen volledig veilig kunnen spelen. Weet je graag wat en hoe lang je kids spelen? Dat kan je checken via de dagelijkse updates over speeltijd en gebruik van Samsung Kids. Zo kan je met hen verder praten over hun gebruik, want dat is een belangrijk onderdeel van hun digitale opvoeding.

Hoe ga je aan de slag met Samsung Kids?

In enkele eenvoudige stappen ben je klaar om de speelse en leerrijke interface & apps in Samsung Kids met je kinderen te ontdekken:

Stap 1: Ga naar het startscherm van je tablet en trek het balkje bovenaan je scherm naar beneden om het snelmenu te openen en druk op ‘Samsung Kids’ om de app te openen.
Stap 2: Druk op ‘Volgende’ om een ‘Samsung Kids’-widget op je home screen toe te voegen.
Vink ‘Samsung Kids icoon toevoegen’ aan.
Stap 3: Creëer en bevestig een 4-cijferige pincode om ‘Parental Control’ in te schakelen. Zo ben je zeker dat je kids alleen maar te zien krijgen wat ze ook mogen zien.

Nu kan je de Samsung Kids openen net zoals je je tablet zou ontgrendelen. Laat je kinderen maar kiezen uit Crocro, Bobby, Lisa, Cooki en zoveel meer!

Icoontje van de Samsung Kids app
Samsung Kids
Ontdek meer
Een stel met een kind die op de grond liggen kijkend naar een Samsung tablet

Educatief EN cool? Ja!

YouTube filmpjes en populaire apps of games horen natuurlijk bij het sociaal leven van je kinderen. Maar via Samsung Kids kunnen ze ook met super coole educatieve spelletjes aan de slag die speciaal voor hen werden ontworpen. Zijn je kids echte gamers? In Crocro Adventure kunnen ze kennis maken met de basics van het coderen. Wie weet ontwikkelen ze ooit wel hun eigen game! Scrollen ze uren door de inspirerende prentjes van Pinterest? Dan kunnen ze die inspiratie in de praktijk omzetten in Crocro’s Friends Village waar ze het appartement van de figuurtjes mogen inrichten. Ook in My Art Studio mogen alle creatieve remmen los.

Druk op de Samsung Kids sneltoets, en laat de fun beginnen. Relax, the kids are all right.

Galaxy Tab A 10.1”

Galaxy Tab A 10.1”

Samsung Kids app

Samsung Kids

Lees de volgende verhalen