Entertainment / Gaming

HDR: een nieuwe manier van gamen

Klinkt dit je bekend in de oren?

Een jongeman speelt op een QLED TV. Gamers passen zelf hun game-ervaring aan volgens hun wensen. Bijvoorbeeld met een groot scherm en een 4K-beeldkwaliteit met HDR.

Je bent aan het gamen met je vrienden, maar je beeld vertraagt en ongemerkt schuif je steeds dichter naar het scherm, want gamen in het donker is lastig. Technologie maakt bij gamen het verschil. Het is tijd om een stapje verder te gaan en dat kan met de QLED TV’s van Samsung. Hiermee beleef je de game op een nieuwe manier. Van hardware tot software: dit is hoe de nieuwste generatie TV's jou scherp zal houden.

Een scene van een FPS- game. Een soldaat staat op het punt een doel te raken. Omdat de QLED TV je laat opgaan in de game, is de ervaring levensecht én enerverend.

Heldere en levendige beelden. Mis nooit meer een vriend of vijand

Laat je meeslepen door de levensechte afbeeldingen van je favoriete FPS-games en ga helemaal op in de realistische actie. De QLED TV met HDR1500-technologie verzekert je van levensechte kleuren en contrasten. Dit levert haarscherpe en heldere details op, maar ook donkere schaduwen. Niet alleen de kleuren zijn prachtig. Ook de games komen helemaal tot hun recht op het grote, slanke 4K HDR-scherm. Dankzij de levendige kleuren en details op je QLED TV zie je niets meer over het hoofd. Of beter gezegd: niemand.

De iconen van de controller schieten uit de controller tevoorschijn en ‘vliegen’ naar de QLED-TV die aan de muur bevestigd is.

Een TV die het tempo van het spel kan bijhouden

De scherpe en vloeiende acties van het 4K HDR-scherm op de QLED TV laten alle mogelijkheden van het spel tot hun recht komen. De QLED TV zorgt ervoor dat je ogen subtiele en verduisterende of ultrasnelle bewegingen opvangen. Met de precieze timing die nodig is om te winnen, creëert de QLED TV bovendien een naadloze overgang naar de wereld van je favoriete spel.

One Connect Box verbindt eenvoudig al je apparaten met elkaar. Hoeveel apparaten er ook aan je tv gekoppeld zijn, bedien ze met de One Remote Control.

Verbinden is eenvoudig

Optimaliseer je gameplezier en gamegemak door alle consoles te koppelen aan de One Connect Box. Het is dé manier om de consoles met de QLED TV te verbinden. De Samsung QLED TV maakt gebruik van automatische detectie en daarom herkent de QLED TV de aangesloten consoles direct. Je bent onmiddellijk klaar om van start te gaan.

Altijd plezier, zelfs zonder console

Een thumbnailbeeld van gestreamde games op een Samsung Smart tv

Met de QLED TV kun je veel meer spelen dan enkel je favoriete games. Een blik op Smart Hub laat zien dat er duizenden games beschikbaar zijn die je kunt streamen via SteamLink. Met SteamLink game je mét en tégen andere spelers wereldwijd. Allemaal vanuit je eigen luie zetel. Of je nu speelt met een console of online, relax en verover de wereld via diezelfde QLED TV.

Een gesplitst scherm laat zien dat de ‘Game Modus’ van een QLED TV de inputvertraging duidelijk vermindert en vloeiende bewegingen toont.
Door het samenbrengen van 4K-resolutie, HDR-technologie en lage inputvertraging, dompelt de QLED TV je onder in scherpe details en naadloze connectiviteit tijdens het gamen.

Een volledig nieuwe ervaring

Zin in avontuur? Dan is het tijd voor een game op een QLED TV. Door het samenbrengen van 4K-resolutie, HDR-technologie en QLED dompelt het scherm je onder in een wereld van diepe contrasten, scherpe details en naadloze connectiviteit. Grijp die bliksemsnelle bal, verken verborgen werelden en schakel samen met je vrienden de virtuele vijand uit. Wil je gamen op hoog niveau? Kies dan voor een TV van superieure kwaliteit die de strijd aankan.

Klaar voor de volgende stap?

Ervaar diepe contrasten, scherpe details en naadloze connectiviteit op een hoger niveau.

Vooraanzicht van een QLED 4K TV Q90R

QLED TV

Lees de volgende artikelen