Entertainment / Gaming

Galaxy Note10:
De ideale gaming en entertainment ervaring!

Meet next level power.

Een man met een Galaxy Note10 in zijn handen, terwijl hij het spel Harry Potter aan het spelen is en een actie uitvoert met zijn Galaxy S Pen

De kracht van de Samsung Galaxy Note10
zit hem in zijn uitzonderlijke prestaties, strak design, enorme productiviteit en ongekende hoeveelheid creatieve features. De gloednieuwe Galaxy Note10 is de perfecte smartphone voor een waanzinnige gaming ervaring! Met zijn krachtige batterij, Cinematic Infinity Display, enorm geheugen (tot 512 GB) en de Samsung Knox beveiligingssoftware geniet jij zorgeloos van games en series, waar je ook bent.

Een beeld van twee soldaten in de game ‘Call of Duty’

De kracht van design

Je favoriete game spelen of die spannende serie kijken? Dankzij het Cinematic Infinity Display geniet je van een naadloze kijkervaring. Door het dynamische AMOLED-display komen jouw game- of filmhelden superscherp in beeld. Dankzij de ontzettend lange batterijduur en de supersnelle draadloze oplaadfunctie die ervoor zorgt dat je Note10 in no time volledig is opgeladen, zorgt de nieuwe Note10 voor een onafgebroken gaming ervaring. Zijn high-end processor is bovendien één van de snelste van 2019 en zorgt ervoor dat je optimaal – zonder vertraging, dus! – kan genieten van games of films.

Multitasken? Easy!

Je e-mails in het oog houden terwijl je naar je favoriete serie kijkt? Op de Note10 kan je heel makkelijk tussen verschillende apps multitasken, bijvoorbeeld met de handige Split Screen-modus. Hiermee open en bedien je twee verschillende vensters, apps of toepassingen onder elkaar op één scherm. Om de Split Screen-modus te openen tik je op: Instellingen > Geavanceerde functies > Meerdere vensters.

Met de Note10 zal jouw game en kijkervaring nooit meer hetzelfde zijn!

Galaxy Note10

Bestel snel deze ideale smartphone
voor gaming en entertainment

Pre-order jouw Note10 vóór 23/08/2019 en ontvang €100 extra inruilwaarde!

Lees de volgende verhalen