Entertainment / Gaming

The new era of mobile gaming

De Galaxy S20: het ultieme gaming device.

Image

Ben jij een die hard mobile gamer? Zin om je ‘favo’ game op onze nieuwste smartphone te herontdekken? Meet de Galaxy S20! Een waanzinnig krachtige processor? Check! Een batterij die maar blijft gaan? Check! Een beeld zo haarscherp dat het je recht in de wereld van Fortnite katapulteert? CHECK. Game on Galaxy S20!

Lose yourself in the game

De wereld om je heen vergeet je in 1, 2, 3! Dankzij het dynamische AMOLED scherm verlies je jezelf volledig in je game, of je nu houdt van de satirische wereld van Grand Theft Auto of de blokjeswereld van Minecraft. Bovendien wordt de HDR-weergave frame per frame geregeld volgens de HDR10+ standaard. Nog snel proberen om je beste score te breken tijdens het pendelen? De lichtsterkte van maar liefst 1200 nits zorgt voor een perfect beeld zelfs bij daglicht. Yep, de beeldkwaliteit is zo verbijsterend dat je next level kan gamen!

Endless gaming

Call of Duty. Fortnite. Grand Theft Auto. League of Legends. Minecraft. Kan jij ook zo moeilijk stoppen eens je begonnen bent? Say no more! Gelukkig val je met de Galaxy S20 nooit stil! De batterij gaat superlang mee en laadt ook nog eens supersnel op. Zo kan je in no time weer knallen!

Fast, faster, fastest

Hoe de Galaxy S20 grenzen verlegt op vlak van snelheid? Het AMOLED scherm heeft een ‘refresh rate’ van 120 Hz en de smartphone reageert dubbel zo snel op aanrakingen. Dankzij deze combinatie van innoverende technologie heb jij altijd een streepje voor tijdens een epic battle in Call of Duty: Black Ops II. Tegenstanders? Die spot jij vanaf nu ra-zend-snel!

5G ready*

Daarnaast is de Galaxy S20 Ultra ook helemaal 5G ready en ben je dus volledig future proof! Wat heeft 5G ons in de nabije toekomst te bieden? Weg met vertragingen! Surf maar liefst 50 keer sneller dan met 4G. Logisch dus dat dit een hele game changer zal zijn voor mobile gaming!

*Beschikbaarheid van 5G dekking is afhankelijk van regio, provider, softwareversie en abonnementsvorm.

Ready for the ultimate gaming device?

Speel nu je ‘favo’ games epischer dan ooit dankzij de Galaxy S20. Of breidt je telefoon uit met meer gadgets.

Galaxy S20

Galaxy S20

Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip

Galaxy Buds+

Galaxy Buds+

Lees de volgende verhalen