Entertainment / Home Entertainment

Camoufleer je QLED TV met Ambient Mode

Laat je tv opgaan in de ruimte

Een gezin zit aan een eettafel te eten. Achter hen hangt een QLED TV aan de muur met de Info modus ingeschakeld. De Info modus maakt van de QLED TV met Ambient Mode een weerinformatiebord in de keuken.

2020 Samsung QLED TV's zijn meer dan alleen TV's - ze maken deel uit van je levensstijl en niet enkel wanneer ze in gebruik zijn. Zeg vaarwel tegen een leeg zwart scherm dat je zorgvuldig ontworpen interieur verpest. Of je nu liever prachtige kunst, nieuwskoppen of foto's ziet, Ambient Mode is een eenvoudige manier om je woonkamer vorm te geven.


Dankzij zijn 4K-resolutie en HDR technologie gaat de QLED TV, net zoals een kameleon, helemaal op in de wand.
1

Maak het interieur van je huis helemaal af

Je richt je huis in zoals jij het wilt en een televisietoestel moet daar perfect bij passen, ongeacht of het aan of stand-by staat. De meeste TV's zijn een leeg vlak dat fel contrasteert met je mooie muren. Met de Ambient Mode geven QLED TV's weer wat jij wilt zien. Zo beslis je zelf hoe je van je TV geniet, ook als je niet kijkt.

 De QLED TV hangt aan een bakstenen muur. Met Ambient Mode neemt de achtergrond van het scherm dezelfde kleuren en hetzelfde patroon over van de muur zodat de TV helemaal opgaat in de omgeving.
Logo van Samsung TV’s Ambient Mode
Ambient Options

Met drie mogelijke achtergronden gaat je QLED TV naadloos op in je interieur.

ONTDEK MEER
2

De eenvoudige esthetische oplossing

De Ambient Mode verandert jouw QLED TV-scherm van zwart naar kleur zoals een screensaver. Zo versmelt het scherm naadloos met je TV-wandontwerp wanneer je TV niet in gebruik is. De sensoren van de TV houden rekening met de verlichting om energie te besparen of schakelen de TV uit na een vooraf ingestelde tijd. Activeer het scherm met een klik op een knop op je slimme afstandsbediening. Alles instellen doe je gewoon met de SmartThings app.


Logo van Samsung TV’s Ambient Mode
Ambient Options

Met drie mogelijke achtergronden gaat je QLED TV naadloos op in je interieur.

ONTDEK MEER
De QLED TV hangt aan de muur met Ambient Mode ingeschakeld.
De Ambient Mode van de QLED TV heeft verschillende opties zoals bergdecor, familiefoto's en bewegende beelden. Zo gaat je tv moeiteloos op in het interieur, ofwel opgehangen aan de muur, ofwel op een standaard.
In slechts enkele stappen bootst de QLED TV de achtergrond na in Ambient Mode. Gebruik de SmartThings app om een foto te nemen van de muur rond je TV en je TV zal opgevuld worden met dit achtergrondbeeld.

Kopieer en plak je muur op het scherm. Gebruik de SmartThings app om een foto te nemen van een van de drie delen van de muur rond je TV en je TV zal opgevuld worden met een achtergrondbeeld dat de kleur en textuur van je muur nabootst.


De QLED TV hangt aan de muur met Photo Mode ingeschakeld.
3

Verberg je TV in het volle zicht

Als de QLED TV aan staat, geniet je van adembenemend beeld, maar als hij uit staat, zie je enkel een dun kader, alsof enkel dat kader aan de muur hangt. Met Ambient Mode ingeschakeld geniet je van een strak rechthoekig decor dat perfect harmoniseert met de ruimte. Met de No Gap Wall-Mount hang je je TV echt dicht tegen de muur zodat hij nog minder opvalt. Op die manier is je QLED TV er wanneer je hem nodig hebt en 'verdwijnt' hij wanneer je hem niet nodig hebt.

De QLED TV staat op een kast in Photo mode en kinderen spelen in de woonkamer. De Ambient Mode van de QLED TV is veel meer dan het nabootsen van de muur. Haal er het maximum uit met drie instellingen. Deco, Info en Photo mode.

De muur nabootsen is pas het begin. Haal het maximum uit Ambient Mode door je scherm aan te passen volgens je stemming met deze drie instellingen.
Deco: versier je muur met elegante kunst.
Info: houd de tijd, het weer of belangrijk nieuws bij.
Photo: gebruik herinneringen uit je fotogalerij om een digitale fotolijst te maken.

Meer instellingen betekent nog meer mogelijkheden om je interieur te personaliseren.

Een klik op de One Remote Control is voldoende om je scherm én je leefruimte te transformeren. Dankzij de eenvoudige opzet van Ambient Mode wordt de muur jouw canvas.

Transformeer je scherm

Het dunne rechthoekige ontwerp past perfect in je huis. Het is een eenvoudige esthetische oplossing.

Vooraanzicht van Samsung QLED TV

QLED TV

Een afbeelding die het Samsung TV accessoire - Studio Stand in de kijker zet door een QLED TV gemonteerd op de studio stand te tonen

Studio Stand

Lees de volgende verhalen