Entertainment / Home Entertainment

Nestel je in je zetel voor de nieuwe Apple originals

Je kunt nu genieten van Apple TV+* en zijn uitgebreide aanbod nieuwe, originele programma's, films en documentaires.

Een man in de bergen staat met een wapen voor een vuurplaats met een vrouw achter hem.

Bestaat er een betere manier om je weekend door te brengen dan binnen te blijven en een nieuw programma te bingewatchen? Op zoek naar iets nieuws om je tanden in te zetten terwijl je achterover leunt en ontspant? Op de nieuwe streamingdienst Apple TV+ heb je de nieuwe, exclusieve en geheel originele inhoud maar uit te kiezen.

Een zoon, moeder, dochter en vader zitten op de vloer in de woonkamer en eten popcorn terwijl ze kijken naar nieuwe content van Apple TV+ op een Samsung Smart TV.

Ontdek nieuwe werelden met een science fiction serie, duik diep in je emoties met een drama of ervaar verschillende omgevingen met een documentaire. Of bekijk samen met de hele familie een luchtige animatiefilm, comedy-serie of kaskraker. Ontsnap even aan de werkelijkheid en ontspan met deze fantasierijke verhalen gebracht door 's werelds beste vertellers.

Kies ervoor om op een groter scherm te streamen.

Een Samsung Smart TV hangt aan de muur en toont de Apple TV app die toegang biedt tot Apple TV + series.

Dankzij de opkomst van streamingdiensten en betere schermtechnologie is er meer content van hoge kwaliteit beschikbaar dan ooit tevoren en meer manieren om deze te bekijken. Sommige series zijn perfect om onderweg te streamen, terwijl andere het beste tot hun recht komen wanneer je ze vanuit je luie zetel thuis op je TV bekijkt. Samsung Smart TV's maken het makkelijk om streaminginhoud te zoeken, te openen en af te spelen. Pak wat chips of popcorn, zet je TV aan en je kijkavontuur kan beginnen.

Vogelperspectief van een familie in de zetel die tv kijken en een snack eten
"* Abonnement vereist voor Apple TV+.
* Afbeeldingen zijn gesimuleerd en uitsluitend ter illustratie.
Het uiterlijk en de ontwerpspecificaties die geen invloed hebben op de productprestaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd
  * Het werkelijke product kan per weergegeven afbeelding verschillen.
  * Raadpleeg de productdetailpagina voor elk model.
  * Voor de Smart-functies zijn compatibele apparaten of telefoons vereist."

Optimaliseer je kijkplezier

Stream je favoriete programma's en series op je TV in heldere en levendige beeldkwaliteit; zoals ze bedoeld zijn om gezien te worden.

2019 The Frame QLED Smart 4K UHD TV

The Frame

2019 Samsung QLED 4K Q90R Smart TV

QLED TV

2019 Samsung The Serif with QLED 4K Smart TV

The Serif

Lees de volgende verhalen