Entertainment / Home Entertainment

Geniet van de nieuwe Apple Originals

Maak het gezellig in de zetel met nieuwe, originele programma’s, films en documentaires van Apple TV+.

Het logo van Apple TV+ verschijnt in het midden van het zwarte scherm.
Scènes uit See met het logo van See. Scènes uit Servant met het logo van Servant. Scènes uit Defending Jacob met het logo van Defending Jacob. Scènes uit The Morning Show met het logo van The Morning Show. Het logo van Apple TV+ verschijnt op een zwarte achtergrond.

Het is nu het perfecte moment om achterover te leunen, er popcorn bij te pakken en jezelf te trakteren op kostbare tijd in de zetel. Bekijk het laatste overzicht van Apple TV+ Original-series en films om je te ontspannen en gezond te blijven.

Beleef het beklijvende drama op het grote scherm

Samsung Smart TV hangend aan de muur met de Apple TV-app op het scherm, met toegang tot Apple TV+ content.

Bekijk hoe de actie zich afspeelt op je TV. Goede scènes vragen om een goede weergave. Gebruik daarom Airplay 2 en screen mirroring om van een mobiel apparaat over te schakelen naar jouw Samsung Smart TV. Geniet van de meeslepende beelden en geluiden van je favoriete film met Samsung op 2020 QLED 8K en Q Soundbar voor een revolutionaire cinema-ervaring bij jou thuis. Haal er nog wat lekkere hapjes bij en je kijkavontuur kan beginnen.

Drie vrienden liggen samen onder een deken in de zetel terwijl ze popcorn omhoog gooien om het dan op te vangen in hun mond.

Vergroot je kijkplezier

Stream je favoriete programma’s naar het grote scherm met een heldere en levendige beeldkwaliteit: precies zoals ze gezien zouden moeten worden.

2020 The Frame QLED Smart 4K UHD-tv

The Frame

2020 Samsung QLED 8K Q950 Smart TV

QLED 8K

2020 Samsung The Serif met QLED 4K Smart TV

The Serif

Lees de volgende verhalen