Entertainment / Home Entertainment

Ontdek de nieuwe Serif

Geef karakter aan je interieur met dit iconisch design.

The Serif in een licht interieur

Zou jij jezelf beschrijven als een design addict? Dan stellen we je graag voor aan de nieuwe lifestyle televisie van Samsung: The Serif, de finishing touch waarnaar je op zoek was!

Man in woonkamre met The Serif op de achtergrond

Klaar voor iets helemaal anders?

Spaar je liever voor een echt design stuk in plaats van meubels in huis te halen die iedereen in zijn woonkamer heeft staan? Moet een meubelstuk volgens jou een echte eyecatcher zijn en karakter uitstralen? Als je met zoveel liefde meubels kiest, dan moet je ook een TV vinden die het plaatje doet kloppen. The Serif 2019 biedt je het beste van twee werelden: een iconisch TV-ontwerp met de nieuwste technologie van Samsung.

Man vrouw en hond kijken naar The Serif

Designed by Bouroullec - Iconisch ontwerp voor een echt design object

Vitra, Artek, Alessi… De broers Bouroullec wisten de voorbije twintig jaar te bewijzen dat ze een echte referentie zijn op vlak van design. Voor Samsung heeft het ontwerpersduo The Serif bedacht: een TV boordevol karakter. Het unieke I-vormige profiel, dat geïnspireerd is op het Serif-lettertype, is scherp en stijlvol en geeft de televisie een totaal andere uitstraling dan iedere andere TV. Het tijdloze ontwerp van The Serif geeft extra persoonlijkheid aan elke kamer. En dat is precies wat jij zoekt, toch?


The Serif op een bureau in werkkamer

The Serif, meer dan alleen mooi design

Wat is er zo sterk aan The Serif 2019? Je geniet niet alleen van een meesterlijk design maar ook van de nieuwste QLED technologie om van je content te genieten. QLED beeldkwaliteit voor een nog meeslependere kijkervaring. Dankzij 100% kleurvolume ervaar je elke kleurnuance en worden zo scènes tot leven gebracht.  De 4K Quantum Processor maakt bovendien elk beeld zo scherp, gedetailleerd en contrastrijk mogelijk. Geniet van een meeslepende kijkervaring!

Vrouw zit op bed en kijkt naar The Serif

Stoor je nooit meer aan een groot zwart vlak

Wist het pure design van The Serif je hart te veroveren? Dan hebben we nog een leuke verrassing: zelfs wanneer de televisie uitgeschakeld is, blijft hij een echte eye-catcher dankzij de Ambient Mode*. De broers Bouroullec ontwierpen bovendien speciaal voor The Serif vier abstracte patronen in vijf verschillende kleurpaletten, geïnspireerd op de natuur. Blijf je graag van alles op de hoogte? Dan kan je het scherm ook nieuws of het weerbericht laten weergeven. De perfecte finishing touch voor jouw interieur!

"Zorg voor persoonlijkheid in elke kamer"

Kan je niet genoeg krijgen van The Serif?

Lees hier alles over The Serif.

Highlights van The Serif

The Serif Highlights

Lees de volgende verhalen