Entertainment / Home Entertainment

Zin in een avondje Netflix?

Ontdek deze kijktips om nog sneller in de zetel te ontspannen!

Afbeelding van een omgevallen emmertje popcorn

Ben je lang onderweg naar je werk? Heb je aan het einde van een lange dag enkel nog zin om in je zetel neer te ploffen met een grote kom popcorn? Of neem je graag de tijd om tijdens je vakantie een nieuwe serie te binge-watchen bij het zwembad? Netflix staat vol bekende en onbekende parels, en dit zijn onze tips voor uren kijkplezier!

Een afbeelding van de Netflix show The Highwaymen

The Highwaymen

Bonnie & Clyde? Die kennen we allemaal! Maar wie kent de legendarische detectives die dit duo wisten op te pakken? Met Kevin Costner en Woody Harrelson.


Een afbeelding van de Netflix show A Serie of Unfortunate Events

A Serie of Unfortunate Events

Naar het gelijknamige boek volg je in deze 3 seizoenen de Baudelaire kinderen. Na een verschrikkelijke brand waarbij hun ouders omkomen worden ze achtervolgd door pech en ongeluk in de vorm van Count Olaf (fantastisch vertolkt door Neil Patrick Harris).

Een afbeelding van de Netflix show Our Planet

Our Planet

Na vier jaar filmen in meer dan 50 landen, kunnen we eindelijk naar een nieuwe parel van BBC’s David Attenborough kijken. De serie laat in 8 afleveringen zien hoe mooi onze planeet is. Dankzij de haarscherpe HD-beelden waan je je helemaal in de natuur!

Een afbeelding van de Netflix show Roma

Roma

De Netflix-film Roma wist maar liefst 3 Oscars in de wacht te slepen: een primeur! In dit intimistische zwart-witdrama ontdekken we het verhaal van Cleo, een jonge dienstmeid die in het Mexico van de jaren 70 – een tijd van politieke onrust – in een statige dokterswoning werkt.

Een afbeelding van Netflix show Bird Box

Bird Box

Deze thriller neemt je mee naar een wereld waar een bovennatuurlijke kracht de wereldbevolking verwoest. Er is maar één ding zeker: als je “het” ziet, pleeg je zelfmoord. Volg Mallory (Sandra Bullock) en haar twee kinderen op een gevaarlijke overlevingstocht.


Een afbeelding van de Netflix show Ellen Degeneres: Relatable

Ellen Degeneres: Relatable

In haar hilarische show blikt bekende TV-host Ellen Degeneres terug op haar leven en hoe ze eigenlijk succesvol is geworden. Voor iedereen die zin heeft om een avondje plat te liggen van het lachen!

Een afbeelding van de Netflix show Sex Education

Sex Education

Hoofdrolspeler Otis is een onzekere puber die nog maagd is terwijl zijn moeder een bekende sekstherapeute is. In plaats van zich nog langer te generen, leert Otis zijn kennis gebruiken om zijn medescholieren te helpen en aan populariteit te winnen.

Een afbeelding van de Neflix show Polar

Polar

In deze spectaculaire verfilming van een webcomic zien we ’s werelds beste huurmoordenaar, The Black Kaiser, die vecht voor zijn recht op pensioen. Hij neemt het op tegen een stel jongere en snellere huurmoordenaars. Zou hij nog altijd de beste zijn?

Een afbeelding van de Netflix show Hache

Hache

Deze, op waarheid gebaseerde, Spaanse thrillerserie brengt je naar het Barcelona van de jaren ’60 waar Helena in de heroïnehandel terecht komt.


Een afbeelding van de Netflix show Comedians of the World

Comedians of the World

Maar liefst 47 comedians van over de hele wereld geven hun hilarische kijk op de wereld.

Een afbeelding van de Netflix show Fyre Festival

Fyre

Het Fyre Festival, een luxe muziekfestival dat plaatsvond op een privé-eiland in de Bahamas, haalde de krantenkoppen omdat het uitdraaide op massale chaos. Wat er mis ging en hoe dit precies kon gebeuren weet je na het kijken van deze documentaire.

Een afbeelding van de Netflix show Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Een horrorthriller die over kunst gaat? Wij wisten ook niet dat het kon! Nadat Josephina een aantal schilderijen van een onbekende kunstenaar ontdekt, gaat een bovennatuurlijke kracht op zoek naar wraak tegen iedereen waarbij hebzucht de kunst in de weg stond.