Entertainment / Home Entertainment

Heb jij deze geweldige apps al geprobeerd?

Ontdek snel welke content er binnen handbereik beschikbaar is.

Een afbeelding die verschillende TV-apps toont

Met de Samsung Smart TV hoef je nooit meer je zetel te verlaten. Je bent meer dan verbonden met het internet via de diverse apps: van eten bestellen tot het nieuws herbekijken of juist uren kunnen bingewatchen. Hier vind je een greep uit de beste apps die je Smart TV te bieden heeft!

Afbeelding van het logo van Rakuten TV, een Smart-TV app

Rakuten TV

Met Rakuten TV haal je de bioscoop in huis: je huurt of koopt hier namelijk de nieuwste blockbusters die je met de beste kwaliteit (HDR of ultra HD) afspeelt op je Smart TV. Door je woonkamer ook nog eens te voorzien van het beste geluid, hoeft niks onder te doen voor die bioscoopervaring. Nu hoef je alleen nog maar voor de popcorn te zorgen.

Afbeelding van het logo van Apple TV, een Smart-TV app

Apple TV

Met de gloednieuwe Apple TV geniet je van shows, films, nieuws, sport en zoveel meer, allemaal op één en dezelfde plek. Je eigen TV-aanbod samenstellen? Dat kan! Kies gewoon voor welke zenders je je aanmeldt. Daarnaast heb je toegang tot ruim 100.000 films en series die je kan kopen of huren. Zin om iets nieuws te ontdekken? Vergeet zeker niet een kijkje te nemen bij jouw persoonlijke aanbevelingen!

Met geïntegreerde AirPlay 2* stream je de content van je Apple-apparaten naar je QLED TV. Zo speel je heel eenvoudig video’s, muziek, foto’s en meer af op jouw QLED TV vanaf je iPhone, iPad en Mac.Een Samsung QLED TV met verschillende apps op het beeldschermAfbeelding van het logo van YouTube, een Smart-TV app

YouTube Kids

Zijn je kinderen gek op YouTube-filmpjes? Dankzij YouTube Kids kan je ze begeleiden in hun kijkgedrag. De videodienst is specifiek gericht op kinderen: de content is dus speciaal voor hen gecureerd. Wat kan je allemaal met de app bepalen? Als ouder kan je bijvoorbeeld een tijdslimiet voor het kijken instellen, een kijkersprofiel aanmaken of de zoekfunctie beperken om zeker te zijn dat je kids niet op ongepaste inhoud zullen vallen.

Afbeelding van het logo van TV Vlaanderen, een Smart TV-app

TV Vlaanderen

Eén, Canvas, VTM en VTM Kids, Vier, Vijf, Zes, Vitaya… Met TV Vlaanderen heb je altijd het beste van de Vlaamse televisie bij de hand! Met de optie Replay kijk je bovendien gratis tot 7 dagen terug naar reeds uitgezonden programma's. Filmpje huren? Dat kan ook! Kies uit meer dan 500 films boordevol actie, spanning, sensatie, en humor.


Afbeelding van het logo van Insight TV, een Smart TV-app

Insight TV

Deze streamingsdienst is 's werelds grootste producent en verdeler van TV-programma’s over extreme sporten en avontuurlijke reizen. Van die avontuurlijke lifestyle programma’s geniet jij bovendien in 4K beeldkwaliteit. Zin in een stevige portie avontuur? Met Insight TV ben je er zo tussenuit!

Afbeelding van het logo van van Spotify, een Smart TV-app

Spotify

Geen zin meer om TV te kijken? Met Spotify haal je miljoenen nummers in huis! Of je nu een romantische date-night hebt, zin hebt om je zorgen weg te dansen of gewoon tot rust wil komen na een lange dag: op Spotify vind je muziek voor elke mood. Luister naar je favoriete muziek via je Smart TV, altijd met de beste geluidskwaliteit.

Lees de volgende verhalen