Entertainment / Home Entertainment

Niet te missen Netflix series
om on the go te bingewatchen

Zag je deze 5 verslavende series en films al op je mobiele app?

Een onderwaterscène uit de Netflix show ‚Our Planet is te zien via de Netflix-app op een Samsung Galaxy S10+. Deze afbeelding ligt bovenop een ander beeld van dezelfde aflevering met twee luipaarden die spelen

Waar je ook bent toegang hebben tot je favoriete series? We gaan tegenwoordig niet voor minder. Met betere schermen en meer opslagruimte dan een laptop, zijn sommige series gewoon nog leuker op je smartphone. Heb jij tijdens het pendelen – of sporten – op je smartphone je go to series uitgekeken? No worries! Check onze vijf favorieten eens.

Scène van de Netflix Originals show Our Planet via de Netflix-app waarbij je een aap kunt zien die naar de camera staart terwijl hij in een boom zit

Geniet van de prachtige natuur in Our Planet

Niet zo’n fan van natuurdocumentaires, en zeker niet op je smartphone, probeer het misschien toch eens uit? Want voor ‘Our Planet’ zou je volgens ons toch een uitzondering moeten maken ! De ‘Planet Earth’-serie was al verrassend verslavend, maar nu dompelen de makers je onder in nooit eerder gefilmde natuurpareltjes. Sir David Attenborough neemt je mee langs ijskappen, diepe oceanen, woestijnen, bossen, en laat je zeldzame en prachtige dieren ontdekken in hun natuurlijke habitat. Plus: van de meeslepende kristalheldere geluiden en gedetailleerde natuurpracht – in Full HD en HDR – word je helemaal chill tijdens het pendelen. Een mooie manier om de dag mee te beginnen of af te sluiten!

Promo-opname van de populaire Netflix-serie Stranger Things via de mobiele app van Netflix dat Eleven laat zien die de hand van Mike in een veld vasthoudt, terwijl de andere kinderen naar vuurwerk staren.
Achterkant van een prisma witte Galaxy S10+ smartphone, met de voorkant van een zwarte Galaxy S10+ smartphone die lichtjes overlappen op de bovenkant
Voor perfecte weergave

Het Super AMOLED-scherm van de Galaxy S10+ geeft je een cinematografisch beeld, zodat je nog meer van elke scène kan zien.

ONTDEK MEER
Achterkant van een prisma witte Galaxy S10+ smartphone, met de voorkant van een zwarte Galaxy S10+ smartphone die lichtjes overlappen op de bovenkant
Voor perfecte weergave

Het Super AMOLED-scherm van de Galaxy S10+ geeft je een cinematografisch beeld, zodat je nog meer van elke scène kan zien.

ONTDEK MEER

Betreed een andere dimensie met Stranger Things

Vind je niets leuker dan een enge thriller om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan zal je dol zijn op Stranger Things – een ode aan de klassiekers uit de jaren '80 vol plotwendingen die een volledige generatie in de ban wisten houden. Om echt van de serie te genieten, mag je niets missen van alle actie in de donkerste scènes van deze duistere serie. En dat kan niet op elke TV! Heb je een smartphone die AMOLED-video ondersteunt? Dan is je smartphone misschien wel een betere optie om alle duistere scènes in het parallelle universum dat ze de "Upside Down" noemen, te zien. Ready?

Scène uit de topserie Queer Eye via de mobiele app van Netflix die laat zien hoe de hoofdrolspelers in de camera glimlachen terwijl ze elkaar omhelzen.

Word helemaal happy dankzij de smaak-ambassadeurs van Queer Eye

Veel te laat op het werk? Paraplu vergeten? Lastige avondspits of trein gemist? Soms zit het allemaal een beetje tegen, en dan kan je een snelle oppepper gebruiken. Queer Eye to the rescue! Deze Emmy® Award-winnende serie is misschien lekker luchtig maar wat is hij goed! In elke aflevering geeft een topteam iemand een mooie make-over, en dat heeft niet enkel een impact op hun looks: ook hun kijk op de wereld verbetert. Try it, you’ll love it!

Scène uit de populaire serie The Crown via de mobiele app van Netflix die de personages Queen Elizabeth de 2e en Prins Phillip toont die samen staan met een stalen uitdrukking op hun gezicht

De feiten op een rijtje gezet met The Crown

Benieuwd naar de vroege jaren van Queen Elisabeth II? Met al zijn historische fictie wordt de serie The Crown zeker je volgende verslaving. Of is het misschien niet allemaal fictie? Zet alle feiten op een rijtje terwijl je de verschillende seizoenen ontdekt: sommige Android-smartphones, zoals de Galaxy S10, schakelen de Picture-in-picture modus in, zodat je een aflevering of film in een kleiner venster kan afspelen terwijl je een andere app opent. Check snel wat er echt gebeurd is in Buckingham Palace, zonder op de pauze-knop te moeten drukken.

Scène uit de Netflix Originals film Triple Frontier van Netflix Originals via de Netflix mobiele app die vier, gewapende ex-US Special Forces-soldaten met kogelwerende vesten laat zien, terwijl ze in ergens staan dat lijkt op een veld.

Neem deel aan de overval met Triple Frontier

Zin in actie? Netflix' nieuwste actie-thriller Triple Frontier zal je niet teleurstellen! Duw op ‘play’ en beland tussen voormalige Special Forces-agenten die de Braziliaanse jungle in trekken om de rijkste drugsbaron van Zuid-Amerika te vermoorden en bestelen. Vergeet de dagelijkse sleur volledig dankzij Bluetooth-headphones zoals de Galaxy Buds: elke schreeuw en elk schot hoor je zo duidelijk dat het voelt alsof je midden in de actie zit, waar je ook bent.

Klaar voor een sensationele kijkervaring?

Of je nu onderweg bent of thuis wil ontspannen, het cinematografisch scherm van de Galaxy S10 biedt een ongeëvenaarde kijkervaring.

Achterkant van een prisma witte Galaxy S10+ smartphone, met de voorkant van een zwarte Galaxy S10+ smartphone die lichtjes overlappen op de bovenkant

Galaxy S10e | S10 | S10+

Black Galaxy Buds getoond in een open, zwart hoesje

Galaxy Buds

2019 75" Q90R Flagship QLED 4K HDR 2000 Smart TV

Q90R 4K QLED

Lees de volgende verhalen