Entertainment / Home Entertainment

Dit moet je binnenkort op Netflix kijken

Nieuwe series en films op Netflix waar we allemaal naar uitkijken

Velvet Buzzsaw Netflix show

Een nieuw jaar betekent ook een heel nieuw aanbod van Netflix-series en -films om te bingewatchen. Dacht je dat 2018 een geweldig jaar was? Kijk dan maar eens wat 2019 voor je in petto heeft. Van dramaseries en documentaires tot stand-up comedy en films: dit is onze top 10 voor 2019. Wat ga je kijken?

Image from The Dark Crystal: Age of Resistance Netflix show

The Dark Crystal: Age of Resistance

Gebaseerd op The Dark Crystal, de revolutionaire film van Jim Henson uit 1982, vertelt The Dark Crystal: Age of Resistance een nieuw episch verhaal. De setting is jaren voordat de gebeurtenissen van het origineel plaatsvonden en de wereld van Thra is dood aan het gaan als het kwaad van Skeksis zich over het land verspreidt. Maar als drie Gelflings de angstaanjagende waarheid ontdekken rondom de kracht van Skeksis, ontstaat er een nieuw avontuur in de vorm van een epische strijd om de planeet.

2019 releasedatum: nog niet bekend

Image from Velvet Buzzsaw Netflix show
Velvet Buzzsaw

Velvet Buzzsaw

Nadat er een aantal schilderijen van een onbekende kunstenaar ontdekt zijn, gaat een bovennatuurlijke kracht op zoek naar wraak tegen iedereen waarbij hebzucht de kunst in de weg stond. Deze opkomende thriller/horrorfilm speelt zich af in de hedendaagse kunstwereld van Los Angeles, met hoofdrollen voor sterren als Jake Gyllenhaal, Rene Russo en Stranger Things-ster Natalia Dyer.

2019 releasedatum: is al te bekijken

Watch the official trailer

Image from Tiffany Hadish Comedy Special Netflix show

Tiffany Hadish

Tiffany Haddish laat haar komische talent op Netflix zien in een originele stand-up comedy special die een uur duurt. De show wordt begin 2019 opgenomen en gaat later in het jaar in première. Als haar show ook maar een klein beetje lijkt op haar verschijning in de televisieserie The Last O.G., dan weet je dat het een en al hilariteit gaat worden.

2019 releasedatum: nog niet bekend

Image form The Highwayman Netflix show

THE HIGHWAYMEN

Kevin Costner en Woody Harrelson spelen de hoofdrollen in John Lee Hancock’s THE HIGHWAYMEN: een serie die het waargebeurde verhaal vertelt van de legendarische detectives die Bonnie en Clyde te pakken wisten krijgen. Als de FBI en de nieuwste forensische technologie niet genoeg zijn om de meest beruchte criminelen van het land te vangen, vertrouwen twee oude Texas Rangers op hun instinct en oldschool vaardigheden om de klus te klaren.

2019 Releasedatum: maart

Image

Fyre

Het door Billy McFarland en rapper Ja Rule ontwikkelde Fyre werd gepromoot als een luxe muziekfestival op een privé-eiland op de Bahama’s. Maar als de gasten aankomen, ontdekken ze dat de realiteit die hen beloofd was ver te zoeken is. Hier geeft regisseur Chris Smith een kijkje in de rampzalige ineenstorting van Fyre, verteld door de organisatoren zelf.

2019 Releasedatum: is al te bekijken

Comedians of the World logo

Comedians of the World

Een uiteenlopende groep van 47 comedians uit 13 verschillende regio’s, geven hun hilarische kijk op de wereld om hun heen. Nederland wordt vertegenwoordigd door Soundos El Ahmadi, Rayen Panday en Martijn Koning, terwijl Neal Brennan, Chris Delia en Nicole Beyer dat voor de USA doen in een internationale serie van stand-up specials.

2019 Releasedatum: is al te bekijken

Image from Hache Netflix show

Hache

Hache , geïnspireerd op ware gebeurtenissen, is het verhaal van Helena (Adriana Ugarte), een vrouw die in de heroïnehandel terecht komt in het Barcelona van 1960. De Spaanse schrijfster, producer en regisseuse Verónica Fernández presenteert deze achtdelige thrillerserie en zorgt daarmee voor de 5e Netflix original uit Spanje.

2019 releasedatum: nog niet bekend

Image from Polar Netflix show

Polar

De alom geprezen Zweedse regisseur Jonas Åkerlund neemt de leiding in deze adaptatie van het action-noir stripboek Polar: Came from the Cold van Victor Santos. Polar volgt ’s werelds beste huurmoordenaar Duncan Vizla (aka The Black Kaiser) op het moment dat zijn pensioen in gevaar komt als zijn vorige werkgever van hem af wil. The Black Kaiser vecht zichzelf onvermijdelijk terug in het veld door een leger jongere en snellere huurmoordenaars van zich af te slaan.

2019 Releasedatum: is al te bekijken

Image from Our Planet Netflix show

Our Planet

Our Planet is een fenomenale achtdelige historische natuurserie die ontwikkeld is door de makers van het alom geprezen Planet Earth. Met behulp van 4K cameratechnologie word je als kijker nog dichter in contact gebracht met een aantal van de meest zeldzame dieren ter wereld en hun natuurlijke habitats. Deze natuurserie is het resultaat van een first world samenwerking tussen Netflix, Silverback Films en WWF.

2019 releasedatum: 5 april

Alle titels kunnen worden gewijzigd.
Afbeeldingen en video's met dank aan Netflix.

Breng Netflix tot leven met onze QLED 8K TV

Dompel jezelf onder in alle Netflix-films en -series dankzij de diepte en details van onze QLED 8K TV.

Cinematic Soundbar

Cinematic Soundbar

Samsung Community Icon white in black circle outline

Samsung Community

QLED 4K 55 inch

QLED 4K 55 inch

Lees de volgende verhalen