Entertainment

Maak het thuis gezellig met deze afspeellijsten van Spotify

Geef je dag een waardige soundtrack met Spotify op TV.

Met Samsung-TV in de woonkamer luistert een vrouw naar een liedje met de titel Be Happy van Gene Evaro Jr. Met Samsung-TV in de woonkamer luistert een vrouw naar een liedje met de titel Be Happy van Gene Evaro Jr.

Voel jij je ook zo goed in je home sweet home? Fijn, want we zijn meer dan ooit thuis. Toch kan zowel thuis werken als van het dagelijkse leven genieten na een tijdje een beetje saai aanvoelen. Dan bieden je favoriete muziek en podcasts een echte verademing. Geef jezelf een flinke boost met stevige tunes of luister naar je favoriete tracks van het moment om de nodige inspiratie te vinden!

Een vrouw gebruikt haar stofzuiger als gitaar terwijl ze luistert naar Sinestesia van Lo Zo op haar Samsung Smart TV. Een vrouw gebruikt haar stofzuiger als gitaar terwijl ze luistert naar Sinestesia van Lo Zo op haar Samsung Smart TV.
Samsung Smart TV gebruikersinterface met Spotify en andere apps. Samsung Smart TV gebruikersinterface met Spotify en andere apps.
Log in op Spotify op je TV
De miljoenen nummers en podcasts van Spotify op je TV? Yes! Druk gewoon op afspelen om te streamen waarin je zin hebt en luister in geweldige geluidskwaliteit. Ben je toe aan iets nieuws? Check de gepersonaliseerde muziekaanbevelingen van Spotify: er zitten pareltjes tussen!

Met miljoenen nummers en playlists maakt Spotify het gemakkelijk om voor elk moment de juiste muziek te vinden. Je productiviteit een boost geven? Luister naar motiverende tracks. Nood aan ontspanning? Ontdek rustgevende muziek die perfect is om te chillen. Bovendien kan je op elk van je toestellen - ook op je Samsung TV - de Spotify afspeellijsten vinden die perfect bij al je activiteiten passen.

Een man bereidt een maaltijd in de keuken terwijl hij Ganas de Vivir van Kike Pavon op TV streamt met Q Symphony. Een man bereidt een maaltijd in de keuken terwijl hij Ganas de Vivir van Kike Pavon op TV streamt met Q Symphony.

Stay on track

Vind je een lange to-dolijst een leuke challenge? Of lijkt jou zelfs je dagelijkse work-out of die stapel afwas een beetje ontmoedigend? In welk team je ook zit, met een vrolijk deuntje krijg je extra motivatie om die to-do’s te tackelen. Vergeet tijdens het koken en opruimen vooral niet luidkeels mee te zingen en af en toe te stoppen voor een crazy luchtgitaarsolo! Met deze top Spotify-speellijsten ben je zo back on track.

4
Tijdens het spelen van Spotify op Samsung TV brengen een vrouw en kind samen tijd door in de woonkamer. Tijdens het spelen van Spotify op Samsung TV brengen een vrouw en kind samen tijd door in de woonkamer.

Ervaar meer flow en focus in je werk

Of je nu werkt of je kinderen thuis helpt met studeren, met de juiste playlist blijft iedereen lekker efficiënt aan het werk. Denk: instrumentale tracks die je hersenen activeren en zo je concentratie en productiviteit verbeteren. Wedden dat heel het gezin met onze favoriete instrumentale afspeellijsten op Spotify in een diepe (creatieve) flow blijft? Ready, set, stream!

4
 Samsung smart TV streamt Spotify zachtjes terwijl een vrouw met haar hond op bed ligt te knuffelen.   Samsung smart TV streamt Spotify zachtjes terwijl een vrouw met haar hond op bed ligt te knuffelen.

Breng jezelf naar je happy place

Nood aan een adempauze? Dan is het tijd voor wat chille tunes! Kalmerende muziek zal je geest tot rust brengen, en zo gaan die gespannen spieren vanzelf ontspannen. Zo ben je in no time zen. Onze persoonlijke tip? Speel een van onze aanbevolen Spotify-afspeellijsten op je TV af, en maak van het moment gebruik om wat in de zetel te stretchen. Hello relaxed body! De serene liedjes geven je thuis niet alleen een rustige vibe, ze kunnen je ook helpen beter en dieper te slapen.

4
Een man verbindt met Spotify op zijn Samsung Smart TV en streamt muziek op zijn soundbar. Een man verbindt met Spotify op zijn Samsung Smart TV en streamt muziek op zijn soundbar.
Geluidsgolven weerklinken uit de TV als surroundgeluid van Samsung Q symphony. Geluidsgolven weerklinken uit de TV als surroundgeluid van Samsung Q symphony.
Q-Symphony
Q Soundbar werkt in perfecte harmonie met je TV. Verwen je oren met een nieuw niveau van akoestiek en ervaar je muziek als nooit tevoren.

Tover je huis om tot een muziekoase

Vul je huis met je favoriete nummers door Spotify te streamen op je Samsung TV. Ga met het hele gezin lekker dansen of leg je kids in bed met een troostend melodietje. De Samsung Q-serie soundbars en Q-Symphony spelen je muziek af in het beste surroundgeluid. Je woonkamer lijkt wel een audio-oase! Tik gewoon op je telefoon op de geluidsbalk om verbinding te maken, of stream rechtstreeks van je TV voor ononderbroken muziekplezier.

Streamen in verbluffende geluidskwaliteit

Lees de volgende verhalen

*Overeenkomst van de Smart Hub voorwaarden en het privacybeleid is vereist voor gebruik.
*Beschikbaarheid van Spotify TV app-diensten kan per regio verschillen.
* Tik op Geluid om verbinding te maken via Bluetooth.
* Tik op geluid is enkel compatibel met mobiele toestellen van Samsung met Android 8.1 en hoger.
* Tik op Geluid werkt enkel als mobiel is ingeschakeld.
* Beschikbaarheid van Q-Symphony kan variëren per model van TV en model van de soundbar.
* Q-Symphony vereist een bedrade verbinding tussen de geluidsbalk en de TV om te kunnen functioneren.
* Afbeeldingen zijn gesimuleerd en alleen ter illustratie.
* Het uiterlijk en de ontwerpspecificaties die de productprestaties niet beïnvloeden, kunnen zonder kennisgeving wijzigen.
* Deze service, die geen invloed heeft op de prestaties van het product, kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
* Samsung kan de Spotify-service geheel of gedeeltelijk wijzigen, onderbreken en/of stopzetten.
* Samsung is niet verantwoordelijk voor de prestaties en gebruikerservaring van Spotify-diensten.
* Spotify kan een lidmaatschap of aankoop vereisen.
* Beschikbare functies kunnen variëren per regio, serviceprovider, netwerkomgeving of mobiel apparaat.