Entertainment

Tips van #TeamGalaxy
lid Myth voor
next level gaming

Verbeter je vaardigheden met advies van de legendarische gamer.

Twitch streamer Myth zit thuis en speelt mobiele games op zijn Galaxy Note20 met Galaxy Buds Live in zijn oren. Twitch streamer Myth zit thuis en speelt mobiele games op zijn Galaxy Note20 met Galaxy Buds Live in zijn oren.

Zelfs beginnende gamers kennen Myth: een streamer op Twitch, Fortnite-master en drijvende kracht achter Team Galaxy. Als hij geen Victory Royales verzamelt op zijn Galaxy-apparaat, streamt hij naar zijn vele volgers op Twitch. Als er iemand is die je tips over mobiel gamen en Fortnite-strategieën kan geven, is hij het. Lees verder voor advies over next level gaming.

Maak kennis met Myth

Myth’s reis naar grootheid begon nog maar vier jaar geleden met het streamen van games zoals Paragon en Miscreated naar zijn 800 volgers op zijn YouTube-kanaal. Met de release van Fortnite in 2018, nestelde Myth zich al gauw aan de top van de gamingwereld.

Hij bereikte zijn eerste miljoen volgers in maart. Zijn volgende miljoen? Een maand later. Vandaag de dag, met een publiek van meer dan 6 miljoen volgers, is zijn nalatenschap van mythische proportie.

Maar genoeg over zijn achtergrond, we laten de legende zelf aan het woord.

Myth tilt zijn rechterarm naar het plafond en kijkt gefrustreerd terwijl hij een Galaxy Note20 in zijn linkerhand houdt. Myth tilt zijn rechterarm naar het plafond en kijkt gefrustreerd terwijl hij een Galaxy Note20 in zijn linkerhand houdt.
Twee Galaxy Buds Live oordopjes in Mystic Bronze van bovenaf gezien. Twee Galaxy Buds Live oordopjes in Mystic Bronze van bovenaf gezien.
Galaxy Buds Live
Beleef het spel waar je ook gaat met dynamisch geluid.

Gewoon doen!

Fortnite is een supersnelle game en er zit er een toegewijde community achter waarvan sommigen al jaren spelen. Het kan intimiderend zijn om direct de actie in te duiken, dus hoe kan een nieuwe speler het best beginnen?

Het spel ziet er ingewikkeld uit, maar volgens Myth moet je de chaos omarmen en met de voeten vooruit landen in Fortnite. “Land op drukke plekken”, adviseert hij nieuwe spelers, ”zodat je de bediening van het spel sneller leert.”

"Het gaat altijd om de basis. Eerst wordt je vrij snel gepakt, maar na even oefenen zijn de beginselen van elk spel snel op te pikken. En dan is het gewoon verder bouwen op die basis."

Een shot over de rechterschouder van Myth die een spel speelt op zijn Galaxy Note20. Een shot over de rechterschouder van Myth die een spel speelt op zijn Galaxy Note20.

Samen tegen de beste

Zodra je de besturing onder knie hebt, moet je je uitrusting aanvullen. “Voor ervaren spelers”, zegt Myth, “adviseer ik om aan wekelijkse toernooien deel te nemen, zodat je jouw vaardigheden kunt meten met betere spelers en ook van ze kunt leren.”

Zo help je elkaar om je spel te verbeteren. Net als bij traditionele sporten, maakt competitie het verschil bij e-sport, en dat is net zo belangrijk als het gebruik van de juiste uitrusting. Je zou als sporter het veld nooit op gaan als je helm niet goed zit of gaan ijshockeyen zonder passende schaatsen.

Voor mobiele gamers is een dynamische telefoon de sleutel tot succes. “De accuduur en het 120 Hz voor gaming scherm op de Galaxy Note20 zijn waarschijnlijk de twee functies die me steeds weer redden”, zegt Myth. “Die soepele gameplay doet het hem!

Myth zit buiten op een stenen muur met het gezicht naar ons toe en speelt een spel op een Galaxy Note20. Myth zit buiten op een stenen muur met het gezicht naar ons toe en speelt een spel op een Galaxy Note20.
Een Galaxy Note20 van bovenaf gezien met een 100% opgeladen accuscherm. Een Galaxy Note20 van bovenaf gezien met een 100% opgeladen accuscherm.
De hele dag lang een slimme batterij
Minder laadtijd, meer tijd om te winnen.

Blijf oefenen wanneer je maar kunt

Ok, je hebt het onder de knie en verbetert je vaardigheden door te strijden tegen de besten. Wat nu?

Oefenen, oefenen, oefenen - en dan nog meer oefenen. Myth stopt alleen als hij slaapt. “Er gaat niets boven ontspannen in bed en nog een paar spelletjes doen op mijn telefoon”, zegt hij.

Fortnite draait al geweldig op de meeste Galaxy-apparaten en met de recente ontwikkelingen tussen Epic Games en diverse app-stores zijn Galaxy-apparaten een van de weinige voor Fortnite geschikte telefoons die nog game-updates krijgen. Maar als je gewoon zoekt naar snelle oefeningen, maken cloud gaming diensten op de Note20 die potjes op de late avond nog makkelijker.

Myth zit in zijn zetel en speelt een spel op zijn Galaxy Note20 terwijl de tekst “WHOOOO” stijlvol over de afbeelding heen staat. Myth zit in zijn zetel en speelt een spel op zijn Galaxy Note20 terwijl de tekst “WHOOOO” stijlvol over de afbeelding heen staat.

Positieve community

Gaming onderscheidt zich van andere hobby’s door de dynamische en gepassioneerde gamer community. Online groepen en chatten zijn bijna net zo belangrijk als de game zelf.

Voor Myth is de community een plek van positiviteit en geduld. Én het laatste stukje van de puzzel: “Doe je best om positief en productief gedrag te promoten! Je hebt invloed op anderen en hoe meer goeds we doen voor de wereld, hoe beter de wereld kan zijn."

Met de introductie van 5G** en nieuwe diensten zoals cloud gaming, ziet de toekomst van gaming er rooskleuriger uit dan ooit.

Myth staat in zijn achtertuin voor een grote, lage grill. Zijn Galaxy Note20 zit in een xCloud controller in zijn linkerhand terwijl zijn rechterhand naar de camera wijst. Hij lacht. Myth staat in zijn achtertuin voor een grote, lage grill. Zijn Galaxy Note20 zit in een xCloud controller in zijn linkerhand terwijl zijn rechterhand naar de camera wijst. Hij lacht.

Doe alles met gemak!

De nieuwste generatie Galaxy-apparaten is klaar voor de concurrentie.
Scoor die van jou hieronder.

Lees de volgende verhalen

*Vereist een betaald abonnement op Xbox Game Pass Ultimate. *Gamestreaming (bètaversie) is beschikbaar vanaf 15 september 2020; vereist Xbox Game Pass Ultimate, voldoende netwerksnelheid en een ondersteunde controller (allemaal afzonderlijk verkrijgbaar). De controller kan vereist zijn om sommige spellen te spelen binnen Xbox Game Pass Ultimate. Controller afzonderlijk verkocht. Streaminglimieten zijn van toepassing. Catalogus varieert met de tijd en per regio. Vereist optimale 5G-verbinding.
Werkelijke snelheid kan variëren per land, aanbieder of gebruikersomgeving. Beschikbaar op bepaalde markten.

**5G afhankelijk van netwerkbeschikbaarheid en regio.