Entertainment

Galaxy Note20: je partner in crime voor eindeloos entertainment

Maak je klaar voor uren plezier met de beste kwaliteit

Iemand die een gaming console vast heeft en een TV erachter Iemand die een gaming console vast heeft en een TV erachter

Met de Galaxy Note20 in je broekzak heb je elk moment van de dag toegang tot top entertainment. Van uren gamen tot je favoriete series op Netflix bingewatchen: Galaxy Note20 is de ultieme power smartphone.

De Samsung Galaxy Note20 en meerdere beschikbare games De Samsung Galaxy Note20 en meerdere beschikbare games
TIP
Zoek je nog een ideale gaming buddy? Probeer de Galaxy Buds Live, nu ook met een Game Mode voor het beste kwaliteit geluid tijdens het gamen!

Unlimited gamen

Gamen op de Galaxy Note20 voelt alsof je er midden in zit. Met haar krachtige processor en het haarscherpe beeld is de Galaxy Note20 een smartphone die werkt als een computer, maar waarop je speelt als op een game console. Game thuis of onderweg zonder vertraging dankzij de refresh rate tot 120Hz. Vergeet vertraging! Deze smartphone is 5G-ready*, wat ervoor zorgt dat je vloeiender dan ooit speelt. En dankzij de vernieuwde, intelligente batterij kan je de hele dag door gamen op het hoogste niveau zonder pauze. Met Super-Fast Charging of Wireless Powershare ben je ook in no time klaar om er weer volledig voor te gaan. Ready, set, go: let the gaming begin!

De Samsung Galaxy Note20 met een muziekspeler, videospeler en image gallery De Samsung Galaxy Note20 met een muziekspeler, videospeler en image gallery

Eindeloos bingewatchen

Met de Galaxy Note20 ontwikkel je snel een nieuwe serie- of filmverslaving. Het 6.9” scherm met een nog kleiner frame zorgt voor een fantastische filmervaring. Voor je het weet ben je uren verder. Daarnaast deel je handig je scherm met andere apparaten. In de trein al begonnen met je favoriete serie? Thuis kijk je makkelijk en snel verder op de TV terwijl je in de zetel ploft. Tip: gebruik je S Pen als afstandsbediening.

De camera van de Samsung Galaxy Note20 De camera van de Samsung Galaxy Note20

Vind je innerlijke regisseur

Ga je graag zelf aan de slag? Met de Pro-Grade camera maak je professionele foto’s en video’s met special effects. Leg bijzondere momenten zo schitterend vast dat je ze nooit meer vergeet. Creëer haarscherpe afbeeldingen en video’s in prachtige kleuren, ook in het donker.

Perfect multitasken met de Samsung Galaxy Note20 Perfect multitasken met de Samsung Galaxy Note20

Power to work

Ontdek hoe de Galaxy Note20, naast je ideale entertainment buddy, je ook helpt je dagelijkse leven en werk vorm te geven. Boost je werkproductiviteit met Galaxy Note20: verbind met Samsung DeX binnen enkele seconden je smartphone met je pc, switch gemakkelijk tussen schermen, bedien een scherm met de S Pen of maak er notities met een verbluffende reactiesnelheid mee, net alsof je op papier schrijft.

ONTDEK MEER

Ontdek de unlimited power van Galaxy Note20!

Lees de volgende verhalen

* Beschikbaarheid van 5G dekking is afhankelijk van regio, provider, softwareversie en abonnementsvorm.