Unbox & Discover

Unbox nieuwe schermen uit die door jou zijn geïnspireerd.
Ontdek nieuwe manieren van leven.

A girl peers down into a box with a surprised expression. Een meisje gluurt met een verbaasde blik in een doos.

De toekomst van TV

Teken je verbeelding.

Een gigantische pijlstaartrog in een uitgestrekte oceaan weergegeven op schermen die de muren van een hele kamer bedekken. Een man die in de kamer staat, bewondert het dier alsof hij ermee in het water is. Een gigantische pijlstaartrog in een uitgestrekte oceaan weergegeven op schermen die de muren van een hele kamer bedekken. Een man die in de kamer staat, bewondert het dier alsof hij ermee in het water is.

Samsung start in 2021 met een aantal duurzame innovaties

Ontdek hoe Samsung TV bijdraagt aan een duurzame en toegankelijke toekomst.

Neo QLED toont levensechte beeldkwaliteit met een artistiek blauw beeld op het scherm. Neo QLED toont levensechte beeldkwaliteit met een artistiek blauw beeld op het scherm.

Neo QLED

Pure finesse.

Quantum Matrix Technology

Met Neo QLED introduceert Samsung een volledig nieuwe schermtechnologie, een quantum sprong voorwaarts in beeldkwaliteit. De door Samsung ontwikkelde Quantum Mini LED is 40x kleiner dan een conventionele LED. Om de nieuwe Quantum Mini LEDs aan te sturen ontwikkelde Samsung de Quantum Matrix Technology. Die laat een zeer verfijnde en ultranauwkeurige 12 bit-controle van het licht toe. Zo kunnen Mini LEDs tot 4096 gradaties van licht weergeven. De kijker geniet van het diepste zwart, de meest subtiele schaduwdetails, het helderste wit en de fijnste lichtnuances.

Neo Quantum Processor

Neo QLED wordt verder ondersteund door Samsung's in-house ontwikkelde Neo Quantum Processor. Die maakt gebruik van de fijne controle die Neo QLED mogelijk maakt, en optimaliseert zo elk beeld, ongeacht wat en wanneer je kijkt. De nieuwe processor zet AI-technologie in voor superieure upscaling en gebruikt 16 verschillende neurale netwerken, elk getraind via deep learning. Daarmee zet hij elk beeld optimaal om naar 4K of 8K.

Quantum HDR

High Dynamic Range (HDR) is een beeldtechnologie die je onderdompelt in beelden met zoveel fantastische kleuren en intense contrasten dat ze bijna echt lijken. HDR-films kunnen tot 4.000 nits helderheid bevatten, een enorm verschil tegenover de 100 nits van klassieke SDR-content. Neo QLED TV’s zijn dankzij Quantum HDR optimaal geschikt om deze heldere beelden in al hun nuances weer te geven met een piekhelderheid tot maar liefst 4.000 nits*. HDR10+ garandeert in elke scène optimaal contrast. Geniet van de helderste en meest contrastrijke beelden, en optimaal detail in donkere en lichte beelden

Object Tracking Sound

Dankzij de nieuwste Samsung audiotechnologie, Object Tracking Sound, hoor je het geluid bewegen, perfect in lijn met de actie op het scherm. Extra luidsprekers aan de boven- en zijkant van de TV en slimme AI- software plaatsen de klank centraler in het scherm en creëren een fantastische audio-ervaring, zo realistisch dat je zelfs met je oren de actie volgt.

*voor Quantum HDR 4000 nits. Quantum HDR, 1500, en 2000 kunnen respectievelijk tot 1.000, 1.500 en 2.000 nits bieden.

Bovenaanzicht van het dunne en strakke Neo QLED design. Bovenaanzicht van het dunne en strakke Neo QLED design.

*voor Quantum HDR 4000 nits. Quantum HDR, 1500, en 2000 kunnen respectievelijk tot 1.000, 1.500 en 2.000 nits bieden.

MICRO LED in een home cinema met een danser die danst op mistig water. MICRO LED in een home cinema met een danser die danst op mistig water.

MICRO LED

Next level innovation.

MICRO LED technologie

MICRO LED is een anorganische, auto-emitterende LED die ontworpen is om de wereld van de displays te veranderen. MICRO LED creëert het licht en de kleur en levert levensechte kleuren en contrast, met een optimale helderheid in elke scène. Ontdek verbluffende details op ons grootste scherm die je grootste verwachtingen overtreffen.

Monolith Design

Een monumentaal ontwerp dat komaf maakt met het verleden. Het buitengewone minimalistische ontwerp biedt een naadloze ervaring van waar je ook kijkt. Infinity Screen overschrijdt alle grenzen en elimineert alle visuele afleidingen.

Arena Sound

Precies geplaatst voor een maximaal effect, een full-range-luidspreker levert een levendig, levensecht geluid om je volledig onder te dompelen in de scène. Object tracking en stemhelderheid zorgen voor een multi-dimensionale soundscape die je meeneemt op een reis, waar het verhaal ook heen gaat.

4Vue

Als je meer dan één beeld wilt, MICRO LED heeft plaats voor vier. Bekijk tot vier schermen tegelijk van verschillende bronnen - inclusief de vier HDMI-poorten - die elk op zich al een meeslepende ervaring bieden.

MICRO LED in een grote loungeruimte met een realistische boom die verlicht wordt door de opgaande zon in woestijnachtig terrein. MICRO LED in een grote loungeruimte met een realistische boom die verlicht wordt door de opgaande zon in woestijnachtig terrein.
The Frame is opgedeeld in vier verschillende delen die passen bij het interieur van vier verschillende kamers. The Frame is opgedeeld in vier verschillende delen die passen bij het interieur van vier verschillende kamers.

The Frame

TV when it’s on. ART when it’s off.

Art Store

Wanneer The Frame aan staat is het een QLED TV, wanneer hij uit staat hangt er een kunstwerk aan je muur. Via de Art Store blader je door meer dan 1.400 kunstwerken in verschillende galerijen, van modern tot klassiek, van fotografie tot schilderkunst. The Frame biedt je verschillende lay-outs en kleuren. Of creëer een persoonlijke galerij met je eigen foto's.

Verwisselbare kader

The Frame is beschikbaar in zes schermformaten, waaronder een extra grote (75 inch) en een kleine (32 inch). De kader van je kunstwerk kies je meestal zelf, en dus kan je dat ook voor The Frame. Zo sluit hij perfect aan bij jouw smaak en/of interieur. Met uitzondering van de 32 inch versie kan je op alle modellen kiezen voor een strak modern kader in wit, teak houtlook of walnoot houtlook. Voor de 55 en 65 inch modellen is er dit jaar ook een gloednieuwe kader met vellingkant, in wit of terracotta. The Frame 32’’ is beschikbaar in eiken houtlook, walnoot houtlook, wit, zwart, roze, limoen en platina. Bevestigen en verwijderen van het kader gaat eenvoudig via magneten.

QLED beeldkwaliteit

The Frame 2021 is uitgerust met QLED-technologie. De quantum dots leveren een 100% kleurvolume* zodat de TV elke kleurnuance van je kunstwerken perfect weergeeft. De Dual LED achtergrondverlichting zorgt voor een diepere zwartwaarde, intenser contrast en verbeterde kijkhoek. De Quantum Processor 4K maakt elk beeld zo scherp, gedetailleerd en contrastrijk mogelijk. Geniet van de uitmuntende beeldkwaliteit, niet alleen voor je TV-plezier maar ook voor je kunst.

De internationaal gerenommeerde test- en certificeringsorganisatie Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) heeft bevestigd dat QLED TV’s een kleurvolume van 100% kunnen produceren volgens de DCI-P3 standaard.

- Aanpasbare randen worden apart verkocht. Beschikbare kleuren en stijlen kunnen per regio of tv-formaat verschillen.
- Compatibiliteit met aanpasbare bezel is gebaseerd op het type bezel. Het Modern type is compatibel met het 43 "" ~ 75 "" -bereik van The Frame-tv's, terwijl het Beveled-type compatibel is met 65 ""en 55"" -modellen.
- Art Mode (Smart Service) en GUI (Graphic User Interface) kunnen per model en regio verschillen

* Aanpasbare randen worden apart verkocht. Beschikbare kleuren en stijlen kunnen per regio of tv-formaat verschillen.
* Compatibiliteit met aanpasbare bezel is gebaseerd op het type bezel. Het Modern type is compatibel met het 43 "" ~ 75 "" -bereik van The Frame-tv's, terwijl het Beveled-type compatibel is met 65 ""en 55"" -modellen.
* Art Mode (Smart Service) en GUI (Graphic User Interface) kunnen per model en regio verschillen.
* 100% kleurvolume gemeten in filmmodus en volgens DCI-P3-kleurruimte, gecertificeerd door VDE.

The Frame in Art Mode omringd door frameloze kunstwerken die verkrijgbaar zijn in de Samsung Art Store. The Frame in Art Mode omringd door frameloze kunstwerken die verkrijgbaar zijn in de Samsung Art Store.

* Aanpasbare randen worden apart verkocht. Beschikbare kleuren en stijlen kunnen per regio of tv-formaat verschillen.
* Compatibiliteit met aanpasbare bezel is gebaseerd op het type bezel. Het Modern type is compatibel met het 43 "" ~ 75 "" -bereik van The Frame-tv's, terwijl het Beveled-type compatibel is met 65 ""en 55"" -modellen.
* Art Mode (Smart Service) en GUI (Graphic User Interface) kunnen per model en regio verschillen.
* 100% kleurvolume gemeten in filmmodus en volgens DCI-P3-kleurruimte, gecertificeerd door VDE.

Een man en een vrouw kijken thuis een film met The Premiere. Een man en een vrouw kijken thuis een film met The Premiere.

The Premiere

Start jouw privébioscoop in 4K Triple Laser.

Ultra short throw projector

The Premiere is een Ultra Short Throw projector. Zelfs als hij heel dicht bij de muur staat, projecteert hij een enorm beeld. Voor een 100 inch beeld moet de LSP9T amper 11 cm van de muur staan.* Plaats hem op je TV-meubel, er is geen speciale opstelling of plafondmontage nodig. Het compacte, minimalistisch design met zijn ronde vormen en stoffen afwerking past in elk interieur.

Krachtig geluid

De LSP9T heeft een 40 Watt 4.2-kanaals geïntegreerde audio-oplossing voor een fantastische bioscoopervaring. Daarnaast beschikt de LSP9T over Acoustic Beam technologie. Via 44 precies georiënteerde openingen vult hij de kamer met een rijke, volle klank en zorgt hij voor een 3D-geluidservaring. LSP7T heeft een 30 Watt 2.2-kanaals geïntegreerde audio-oplossing.

Smart TV

Net zoals de TV’ s van Samsung is The Premiere uitgerust met de Samsung Smart Hub. De overzichtelijke en handige gebruikersinterface biedt je toegang tot alle belangrijke streamingdiensten, van YouTube tot Netflix, van Disney+ tot Amazon Prime Video. Sluit The Premiere aan op je WiFi-netwerk en streamen maar.

Triple Laser Technology

De LSP9T is uitgerust met een hoogtechnologische, krachtige laserlichtbron. Het uitmuntend contrast en de accurate kleurweergave zorgen voor een kijkervaring die de bioscoop evenaart. Dankzij de ruime lichtopbrengst geniet je altijd van een helder en haarscherp beeld. De LSP9T is bovendien 's werelds eerste HDR10+ gecertificeerde projector en staat garant voor een realistisch, levendig beeldSlimme services en GUI (Graphic User Interface) kunnen verschillen per model, regio, taal, mobiele apparaten of product.

*Een Samsung-account is vereist om The Premiere in te stellen.
*De daadwerkelijke gebruikerservaring kan variëren.
*Sommige kenmerken en functies van aangesloten apparaten worden mogelijk niet ondersteund of zijn beperkt in het gebruik

Een zij-aan-zij vergelijking van hetzelfde kleurrijke eilandlandschap. Het HDR10+ -beeld aan de rechterkant toont een helderder en kleurrijker beeld. Een zij-aan-zij vergelijking van hetzelfde kleurrijke eilandlandschap. Het HDR10+ -beeld aan de rechterkant toont een helderder en kleurrijker beeld.

*Een Samsung-account is vereist om The Premiere in te stellen.
*De daadwerkelijke gebruikerservaring kan variëren.
*Sommige kenmerken en functies van aangesloten apparaten worden mogelijk niet ondersteund of zijn beperkt in het gebruik

De levensechte geluidservaring van de Samsung Q-Series soundbars wordt gedemonstreerd door een monstertruck die uit een scherm de woonkamer in springt. Dolby Atmos en DTS: X-logo. De levensechte geluidservaring van de Samsung Q-Series soundbars wordt gedemonstreerd door een monstertruck die uit een scherm de woonkamer in springt. Dolby Atmos en DTS: X-logo.

Samsung Q-Series Soundbar

Perfect geluid, in harmonie met QLED.

Dolby Atmos / DTS: X

Verken de diepten van geluid met Dolby Atmos en DTS: X. Ze laten je elke geluidsnuance horen terwijl het rond en boven je zweeft, net als in het echte leven.

Echt 11.1.4-kanaals geluid

Met 11 kanalen, 1 subwooferkanaal en 4 opwaarts gerichte kanalen krijg je geluid dat beweegt voor meesleepend entertainment. Een geweldige match voor jouw QLED-tv. Voel je één met waar je ook naar kijkt of luistert terwijl je wordt omringd door een complete audio-omgeving met echt 11.1.4ch geluid.

Q-Symphony

Deze soundbar synchroniseert met je Samsung-tv en creëert samen meeslepend geluid. Hij combineert en verbetert het geluid via de voor-, zij- en naar boven gerichte luidsprekers van de soundbar én de luidsprekers van de tv, waardoor je een nieuw niveau van akoestische onderdompeling krijgt, zodat je jouw favoriete show als nooit tevoren kan ervaren.

SpaceFit Sound +

Geniet van verbluffend geluid dat is afgestemd op je interieur met Soundbar. SpaceFit Sound+ combineert helder, meeslepend geluid van SpaceFit Sound en geoptimaliseerd baseffect van Auto EQ.

* Dolby Atmos en DTS: X is van toepassing op alle 2021 Q-serie soundbars.
* Dolby Atmos en DTS: X-broninhoud vereist.
* Functies zijn mogelijk niet compatibel met alle Samsung-tv's.
* Functies kunnen per tv-model verschillen.
* Functie vereist alleen een bekabelde verbinding met de tv, geen draadloze verbinding met de tv.
* Q-Symphony is compatibel met 2021 Samsung TV (AU7000 ↑ TV en hoger).
* SpaceFit Sound + is compatibel met 2021 Samsung QLED(Q70 ↑ en hoger).

Samsung Q-series Soundbar afgestemd op QLED TV. Dolby Atmos en DTS:X-logo. Samsung Q-series Soundbar afgestemd op QLED TV. Dolby Atmos en DTS:X-logo.

* Dolby Atmos en DTS: X is van toepassing op alle 2021 Q-serie soundbars.
* Dolby Atmos en DTS: X-broninhoud vereist.
* Functies zijn mogelijk niet compatibel met alle Samsung-tv's.
* Functies kunnen per tv-model verschillen.
* Functie vereist alleen een bekabelde verbinding met de tv, geen draadloze verbinding met de tv.
* Q-Symphony is compatibel met 2021 Samsung TV (AU7000 ↑ TV en hoger).
* SpaceFit Sound + is compatibel met 2021 Samsung QLED(Q70 ↑ en hoger).

Een Smart Monitor met de Smart TV GUI op een tafel. Een Smart Monitor met de Smart TV GUI op een tafel.

Smart Monitor

Werk, speel en leer zonder pc.

Het eerste do-it-all-scherm ter wereld

De monitor voor elke kant van het leven. Krijg werk gedaan zonder pc met de geïnstalleerde Microsoft Office 365 of via externe toegang tot je kantoorcomputer. Schakel vervolgens over op puur entertainment met het ingebouwde one-stop-entertainmentsysteem.

Mobiele connectiviteit

De wireless DeX ontgrendelt een volledige pc-ervaring, zonder pc. Gebruik apps voor mobiele productiviteit, zoals videoconferenties, documenten en browsers maar dan via je telefoon en monitor. Om foto's of films op het grote scherm te bekijken, klik je ze gema aan met je telefoon door Tap View te gebruiken.

AirPlay 2

Met geïntegreerde AirPlay 2 kan je Apple-apparaten gebruiken om op het grote scherm te werken en te spelen. Verbeter je workflow door een draadloze opstelling met twee monitoren te maken met je MacBook en Smart Monitor. Als het tijd is om te ontspannen, kan je moeiteloos genieten van video's, muziek, foto's en meer vanaf een iPhone of iPad.

Smart TV-apps

Binge-kijken wordt nog gemakkelijker. Krijg toegang tot een heleboel entertainment-apps, zoals Netflix, YouTube en HBO, zonder je pc of laptop aan te zetten. De afstandsbediening en ingebouwde luidsprekers maken chill-tijd nog makkelijker.

* De eerste monitor ter wereld die OTT-mediaservice, mobiele connectiviteit en externe pc-mogelijkheden combineert.
* Draadloze verbinding met DeX is alleen beschikbaar op Galaxy Note20-, TabS7- en Galaxy Z Fold2-modellen.
* Beperkt tot geselecteerde apps en mogelijk moet een licentie worden aangeschaft.
* Content op het scherm gesimuleerd voor demonstratiedoeleinden.
* Beschikbaarheid van apps kan per land verschillen.
* Abonnement vereist.
* Specificaties van de afstandsbediening kunnen per land verschillen.
* TV-tuner niet inbegrepen.

Smart Monitor verdeeld in twee verschillende instellingen. Links toont het scherm een werkbestand in een kantoor. Rechts toont het scherm media-inhoud thuis. Smart Monitor verdeeld in twee verschillende instellingen. Links toont het scherm een werkbestand in een kantoor. Rechts toont het scherm media-inhoud thuis.

* De eerste monitor ter wereld die OTT-mediaservice, mobiele connectiviteit en externe pc-mogelijkheden combineert.
* Draadloze verbinding met DeX is alleen beschikbaar op Galaxy Note20-, TabS7- en Galaxy Z Fold2-modellen.
* Beperkt tot geselecteerde apps en mogelijk moet een licentie worden aangeschaft.
* Content op het scherm gesimuleerd voor demonstratiedoeleinden.
* Beschikbaarheid van apps kan per land verschillen.
* Abonnement vereist.
* Specificaties van de afstandsbediening kunnen per land verschillen.
* TV-tuner niet inbegrepen.

Laat je inspireren om meer te doen met TV

Samsung TV's helpen je om manieren te ontdekken om je dagelijkse leven te stimuleren.

Een vrouw doet yoga voor de tv in haar woonkamer. Op het scherm is links een instructievideo te zien en aan de rechterkant de trainende vrouw. Een vrouw doet yoga voor de tv in haar woonkamer. Op het scherm is links een instructievideo te zien en aan de rechterkant de trainende vrouw.
Thuis sporten

Gebruik je TV als een persoonlijke trainer om je trainingen onder de knie te krijgen en je statistieken bij te houden voor een gezonder leven.

Een man werkt vanuit zijn thuiskantoor met meerdere werkbestanden open op zijn TV-scherm. Een man werkt vanuit zijn thuiskantoor met meerdere werkbestanden open op zijn TV-scherm.
Thuiswerken

Toegang tot je kantoorcomputer op afstand vanaf je TV en gebruik het grote scherm om eenvoudig te multitasken.

Twee mensen zitten op de bank en maken zich klaar om een spelletje te spelen door hun voorkeuren in te stellen op de Game Bar. Twee mensen zitten op de bank en maken zich klaar om een spelletje te spelen door hun voorkeuren in te stellen op de Game Bar.
Gamen

Speel op een groter, breder, sneller scherm dat je kansen om te winnen zal verhogen.

Een man in zijn woonkamer bekijkt de Universele Gids op zijn TV met zenders die georganiseerd zijn volgens zijn voorkeuren en kijkgewoonten. Een man in zijn woonkamer bekijkt de Universele Gids op zijn TV met zenders die georganiseerd zijn volgens zijn voorkeuren en kijkgewoonten.
Home Entertainment

Geniet van de vrijheid om je favoriete content te vinden tussen honderden gratis kanalen.

Een vrouw neemt een videogesprek aan terwijl ze kookt. De kookvideo die ze bekijkt staat links op haar TV-scherm en haar video-oproep wordt rechts weergegeven. Een vrouw neemt een videogesprek aan terwijl ze kookt. De kookvideo die ze bekijkt staat links op haar TV-scherm en haar video-oproep wordt rechts weergegeven.
Multi View

Splits het scherm op in meerdere weergaven, zodat je op één scherm kunt kijken, werken en videochatten.

Een man en een vrouw bellen een groep vrienden op TV en praten met hen in hun woonkamer. Een man en een vrouw bellen een groep vrienden op TV en praten met hen in hun woonkamer.
Videogesprek

Maak contact met je familie en vrienden via videogesprekken op het grote scherm.

* Afbeeldingen zijn gesimuleerd en alleen ter illustratie.
* Geschikt voor bepaalde Samsung-televisies. Controleer de specificaties van de Samsung TV.
* Compatibele toestellen kunnen per functie verschillen.
* Gameconsole, webcamera en andere accessoires worden apart verkocht.
* De werkelijke gebruikerservaring kan variëren.
* Elke functie kan verschillen per tv-model, regio, serviceprovider, netwerkomgeving of mobiel toestel.
* Elk apparaat moet met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk verbonden zijn.