The First Look 2021

Ontdek een nieuwe visie voor televisie.

Neo QLED met een artistiek blauw beeld op het scherm in het midden van een grijze kamer. Neo QLED met een artistiek blauw beeld op het scherm in het midden van een grijze kamer.

Samsung introduceert
Neo QLED

Een technologische sprong voorwaarts

Neo QLED toont levensechte beeldkwaliteit met een artistiek blauw beeld op het scherm. Neo QLED toont levensechte beeldkwaliteit met een artistiek blauw beeld op het scherm.

Neo QLED

Geweldige dingen houden nooit op, maar evolueren.

Quantum Matrix-technologie

De krachtige evolutie van Neo QLED is uitgevoerd met Quantum Matrix Technology. Het controleert precies de exclusieve nieuwe Samsung Quantum Mini LED en geeft elke tint zwart, wit of daartussen nauwkeuriger weer uit dan ooit. Zo ontstaat er een grote mate van detail in zowel donkere als lichte gebieden.

Neo Quantum Processor

Wat je ook bekijkt op de Neo QLED, de krachtige processor van Samsung weet precies wat het moet doen. Deep learning-algoritmes optimaliseren je kijkervaring, waardoor je inhoud wordt verbeterd. En met Neo QLED 8K wordt een AI-gedreven 8K beeld vervolledigd door 16 multi-model neurale netwerken.

Quantum HDR

Quantum HDR zet de nieuwe standaard voor ongelooflijke details en helderheid. Geniet van rijke, nauwkeurige kleuren en een dieper contrast met scherpe details. De dynamische toonregeling van HDR10+ past de kleur en het contrast aan per scène, zodat je zelfs de kleinste nuances kunt waarnemen.

Object Tracking Sound

Dynamisch geluid volgt elke beweging vanuit alle hoeken van het scherm. Met speciale opwaartse en zijwaartse luidsprekers plaatst realistisch 3D-geluid je in het midden van de actie.

*De reeks van Quantum HDR luminantie is gebaseerd op interne normen en kan worden aangepast aan de kijkcondities of -specificaties.

Bovenaanzicht van het dunne en strakke Neo QLED design. Bovenaanzicht van het dunne en strakke Neo QLED design.

*De reeks van Quantum HDR luminantie is gebaseerd op interne normen en kan worden aangepast aan de kijkcondities of -specificaties.

Samsung start in 2021 met een aantal duurzame innovaties

Ontdek hoe Samsung TV bijdraagt aan een duurzame en toegankelijke toekomst.

* Geschikt voor bepaalde Samsung-televisies. Controleer de specificaties van de Samsung TV.
* SolarCell Remote bevat ongeveer 24% gerecycled materiaal.

MICRO LED in een home cinema met een danser die danst op mistig water. MICRO LED in een home cinema met een danser die danst op mistig water.

MICRO LED

Adembenemend ultra-groot next-gen scherm

MICRO LED technologie

MICRO LED is een anorganische, auto-emitterende LED die ontworpen is om de wereld van de displays te veranderen. MICRO LED creëert het licht en de kleur en levert levensechte kleuren en contrast, met een optimale helderheid in elke scène. Ontdek verbluffende details op ons grootste scherm die je grootste verwachtingen overtreffen.

Monolith Design

Een monumentaal ontwerp dat komaf maakt met het verleden. Het buitengewone minimalistische ontwerp biedt een naadloze ervaring van waar je ook kijkt. Infinity Screen overschrijdt alle grenzen en elimineert alle visuele afleidingen.

Arena Sound

Precies geplaatst voor een maximaal effect, een full-range-luidspreker levert een levendig, levensecht geluid om je volledig onder te dompelen in de scène. Object tracking en stemhelderheid zorgen voor een multi-dimensionale soundscape die je meeneemt op een reis, waar het verhaal ook heen gaat.

4Vue

Als je meer dan één beeld wilt, MICRO LED heeft plaats voor vier. Bekijk tot vier schermen tegelijk van verschillende bronnen - inclusief de vier HDMI-poorten - die elk op zich al een meeslepende ervaring bieden.

MICRO LED in een grote loungeruimte met een realistische boom die verlicht wordt door de opgaande zon in woestijnachtig terrein. MICRO LED in een grote loungeruimte met een realistische boom die verlicht wordt door de opgaande zon in woestijnachtig terrein.

Laat je inspireren om meer te doen met TV

Samsung TV's helpen je om manieren te ontdekken om je dagelijkse leven te stimuleren.

Een vrouw doet yoga voor de tv in haar woonkamer. Op het scherm is links een instructievideo te zien en aan de rechterkant de trainende vrouw. Een vrouw doet yoga voor de tv in haar woonkamer. Op het scherm is links een instructievideo te zien en aan de rechterkant de trainende vrouw.
Thuis sporten

Gebruik je TV als een persoonlijke trainer om je trainingen onder de knie te krijgen en je statistieken bij te houden voor een gezonder leven.

Een man werkt vanuit zijn thuiskantoor met meerdere werkbestanden open op zijn TV-scherm. Een man werkt vanuit zijn thuiskantoor met meerdere werkbestanden open op zijn TV-scherm.
Thuiswerken

Toegang tot je kantoorcomputer op afstand vanaf je TV en gebruik het grote scherm om eenvoudig te multitasken.

Twee mensen zitten op de bank en maken zich klaar om een spelletje te spelen door hun voorkeuren in te stellen op de Game Bar. Twee mensen zitten op de bank en maken zich klaar om een spelletje te spelen door hun voorkeuren in te stellen op de Game Bar.
Gamen

Speel op een groter, breder, sneller scherm dat je kansen om te winnen zal verhogen.

Een man in zijn woonkamer bekijkt de Universele Gids op zijn TV met zenders die georganiseerd zijn volgens zijn voorkeuren en kijkgewoonten. Een man in zijn woonkamer bekijkt de Universele Gids op zijn TV met zenders die georganiseerd zijn volgens zijn voorkeuren en kijkgewoonten.
Home Entertainment

Geniet van de vrijheid om je favoriete content te vinden tussen honderden gratis kanalen.

Een vrouw neemt een videogesprek aan terwijl ze kookt. De kookvideo die ze bekijkt staat links op haar TV-scherm en haar video-oproep wordt rechts weergegeven. Een vrouw neemt een videogesprek aan terwijl ze kookt. De kookvideo die ze bekijkt staat links op haar TV-scherm en haar video-oproep wordt rechts weergegeven.
Multi View

Splits het scherm op in meerdere weergaven, zodat je op één scherm kunt kijken, werken en videochatten.

Een man en een vrouw bellen een groep vrienden op TV en praten met hen in hun woonkamer. Een man en een vrouw bellen een groep vrienden op TV en praten met hen in hun woonkamer.
Videogesprek

Maak contact met je familie en vrienden via videogesprekken op het grote scherm.

* Afbeeldingen zijn gesimuleerd en alleen ter illustratie.
* Geschikt voor bepaalde Samsung-televisies. Controleer de specificaties van de Samsung TV.
* Compatibele toestellen kunnen per functie verschillen.
* Gameconsole, webcamera en andere accessoires worden apart verkocht.
* De werkelijke gebruikerservaring kan variëren.
* Elke functie kan verschillen per tv-model, regio, serviceprovider, netwerkomgeving of mobiel toestel.
* Elk apparaat moet met Wi-Fi of een ander draadloos netwerk verbonden zijn.