Een schijnwerper schijnt naar het silhouet van een man die in een stoel zit met Samsung @ CES 2021 en zijn slogan Better Normal for All en CES-logo. Een schijnwerper schijnt naar het silhouet van een man die in een stoel zit met Samsung @ CES 2021 en zijn slogan Better Normal for All en CES-logo.

January 11 - 14, 2021

Doe met ons mee om te zien hoe Samsung een Better Normal for All creëert.

Met slimmere, gepersonaliseerde technologie die gericht is op mensen en onze steeds evoluerende behoeften,
geeft Samsung een nieuwe vorm aan onze dagelijkse ervaringen om een mooiere, betere toekomst voor iedereen op te bouwen.

Een beter leven mogelijk gemaakt door technologie

Je kijkervaring opnieuw vormgeven

Je huis opnieuw definiëren

Een Samsung Bespoke 4-deurs Flex koelkast met witte panelen staat tegen een keukenwand. Een Samsung Bespoke 4-deurs Flex koelkast met witte panelen staat tegen een keukenwand.

Samsung Bespoke 4-deurs Flex

Past bij je levensstijl

Een zwarte wasmachine en droger worden verticaal gestapeld in de wasruimte. Een zwarte wasmachine en droger worden verticaal gestapeld in de wasruimte.

WF8800A/DV8800A

Efficiënt proper. Intelligent wassen.

Een witte JetBot 90 AI+-stofzuiger is aangesloten in een Clean Station tegen een muur naast een dressoir. Een witte JetBot 90 AI+-stofzuiger is aangesloten in een Clean Station tegen een muur naast een dressoir.

JetBot 90 AI+

Slimmer en efficiënter schoonmaken

Je ervaring opnieuw vormgeven

Mensgerichte AI om een betere toekomst op te bouwen voor iedereen. Mensgerichte AI om een betere toekomst op te bouwen voor iedereen.

Intelligente robotica

Mensgerichte AI om een betere toekomst op te bouwen voor iedereen.

een simulatie-auto met infotainment, digitale cockpit 2021 een simulatie-auto met infotainment, digitale cockpit 2021

Digital Cockpit 2021

Oplossing die een auto transformeert van vervoer naar het dagelijkse leven en levensruimte

Je opnieuw verbinden met wat je leuk vindt

Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze met de voorkant naar beneden met de S Pen aan de achterkant. Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze met de voorkant naar beneden met de S Pen aan de achterkant.

Galaxy Note20 | 20 Ultra 5G

Even mooi als krachtig

De Galaxy Buds plus BTS-editie tegen een witte achtergrond, met een paars hartje aan de zijkant. De Galaxy Buds plus BTS-editie tegen een witte achtergrond, met een paars hartje aan de zijkant.

Galaxy Buds+ BTS-editie

Geluid dat je kunt voelen

2021 CES Best of Innovation Award

CES 2021 Samsung Newsroom

CES 2021 Samsung Newsroom

*Bezoekers worden naar de internationale pagina in het Engels geleid.

Een LED-display verlicht om een stedelijke achtergrond na te bootsen met blauwe lichten in lijn met het thema "Samsung Digital City" op CES 2021. Een LED-display verlicht om een stedelijke achtergrond na te bootsen met blauwe lichten in lijn met het thema "Samsung Digital City" op CES 2021.

Ontdek de CES 2021 Digital Venue vandaag nog Bezoek CES 2021

* Afbeeldingen zijn gesimuleerd en alleen ter illustratie. Het uiterlijk, het ontwerp en de GUI-specificaties (grafische gebruikersinterface) die niet van invloed zijn op de prestaties van het product, kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
* Beschikbaarheid van producten kan per regio verschillen.