Fotografie / Stilleven

Dol op je selfie

Zo maak je de perfecte selfie.

Goede belichting, een gulle glimlach en een Galaxy S9 zijn allemaal essentieel voor de perfecte selfie

Wist je dat je je selfies helemaal verkeerd aanpakt? Van de perfecte belichting tot het vastleggen van het juiste licht, dit zijn onze ultieme selfietips.

Image
Selfies gemaakt met de Galaxy S9 door Morgan, Cheesemonger
1

Vaarwel selfiestick

Vroeger zeulden we nog met onhandige selfiesticks voor het maken van de perfecte selfie, maar Samsung heeft verschillende slimme manieren bedacht om selfies te nemen zoals met een spraakopdracht of gebaren. Bekijk de video om te zien hoe dit werkt.

Je zult helemaal weg zijn van je selfie met een smize.
2

Smize

Met ''smizen'' staat of valt je selfie. Voor deze aanlokkelijke pose kun je het beste je kin iets naar je borst drukken, je op het punt rechts boven de lens van de camera van je telefoon richten en een beetje schuin kijken. En ziedaar – je selfie ziet er een stuk pittiger uit.

Props like sunglasses are one of the easiest selfie tips.
3

Speel met props

Als je selfies er een beetje saai beginnen uit te zien, fleur ze dan wat op met props. Haal je hond erbij of ga met je beste vriend(in) op de foto. Dit is een cool idee voor een selfie: vraag een vriend(in) om een reflecterende zonnebril op te zetten (het liefste met spiegelglazen), ga er zo dichtbij staan dat je jezelf in de weerspiegeling ziet en klik maar raak. Zo #arty.

Selfie Focus en Beauty-modus op de Samsung Galaxy J-serie
Selfie Focus en Beauty-modus op de Samsung Galaxy J-serie
4

Het geheim van een prachtige look

Voor iedereen die geen expert is in FaceTune bieden features als de Beauty-modus van Samsung een oplossing. Je vindt ze op Galaxy-apparaten en je kunt ze gebruiken om de kleur en belichting van je foto op te krikken (want een goede belichting is essentieel) en om een perfecte gave huid te creëren. Bekijk de video voor de stap-voor-stapinstructies.

Selfie Sunday-musthaves

Met deze tools laat je je elke keer weer van je beste kant zien.

Galaxy S9 | S9+

Galaxy S9 | S9+

Samsung S Pen

S Pen

Samsung Memory Card

Geheugenkaart

Lees de volgende verhalen