Health / Fitness

Work it in style!

Met de gloednieuwe Samsung Galaxy Watch Active2.

Influencer @tonyamas met haar Samsung Galaxy Active2 tijdens een work-out.

Wat hebben influencers @vincentbanic, @babmjb, @silentjill, @vinz.kante, @hansvanalpen10, @tonyamas en @milkywaysblueyes gemeen? Ze waren allemaal instant verkocht aan de gloednieuwe Samsung Galaxy Watch Active2 tijdens een pittige morning work-out in the place to be voor #fitgirls & #fitboys: The Brick in Antwerpen. What’s the hype about? Dat vertellen we je zo meteen!

Een aantal influencers tijdens een work-out met de Samsung Galaxy Watch Active2 in The Brick in Antwerpen.
1

Meer bewegen zonder dat je het merkt

‘Superhandig dat het horloge automatisch detecteert wanneer je beweegt’, verheugt zich @babmjb . ‘Als je er eens niet aan denkt om de tracking voor het sporten aan te zetten, dan doet hij dat gewoon voor jou. En eenmaal je de smartwatch bij je telefoon houdt, synchroniseert hij meteen. Zo hou je echt alles bij!’

Zin om meer te gaan bewegen? Leg je geen extra druk op door je blind te staren op drie stevige work-outs per week: door dagelijks meer te bewegen, kom je al een heel eind! Neem de fiets naar de winkel, parkeer de auto wat verder van je werk of maak tijd voor een korte wandeling om je dag in rust af te ronden. De sport tracker op de Galaxy Watch Active2 houdt alles nauwkeurig bij: je hebt op elk moment een perfect overzicht van het aantal verbrande calorieën, je tijd, afstand, enz. Tijd voor actie!

@Whataboutjill tijdens een work-out in The Brick in Antwerpen met de Samsung Galaxy Watch Active2 om haar pols.
Galaxy Watch Active2 met de hartslagmonitor op het display
Tip

Met de Samsung Galaxy Watch Active2 kan je goed zien hoe je conditie vooruitgaat. You’ve got this!

Ontdek meer
2

Meten is weten

‘Die hartslag-monitorfunctie vind ik super!’ verklapt @silentjill. ‘Ik sport intensief en dan is het echt een must om je hartslag van nabij op te volgen. Ook in rust wordt je hart gemonitord, bijvoorbeeld tijdens het slapen. Zo leer je je lichaam nog beter kennen.’

Kickbox, rope skipping… Tijdens een pittige work-out gaat de gemiddelde hartslag pijlsnel de hoogte in! Kan jij wel genieten van zo’n intervaltraining? Om het vol te houden, moet je het vooral veilig houden. Met de Galaxy Watch Active2 heb je op elk moment een health coach aan je zijde, en kan je je prestaties automatisch en nauwgezet opvolgen.

Galaxy Watch Active2 met de hartslagmonitor op het display
Tip

Met de Samsung Galaxy Watch Active2 kan je goed zien hoe je conditie vooruitgaat. You’ve got this!

Ontdek meer
Een aantal influencers waaronder ex-topsporter Hans van Alphen tijdens een work-out met de Samsung Galaxy Watch Active2.
3

Motivatie is key

‘Vroeger sportte ik altijd met een duidelijk doel voor ogen: een belangrijk kampioenschap, een limiet die ik wou halen. Nu is dat minder evident’, vertelt @hansvanalpen10. ‘Met de Watch Active2 heb ik opnieuw een doel. Ik neem hem zeker mee op mijn volgende mountainbike tocht!’

Een duidelijk doel is inderdaad de ideale motivatie om meer te bewegen. En de Galaxy Watch Active2 is hiervoor de perfecte tool! Zo geeft de ‘Running Coach’-functie je realtime feedback over je conditie en je training. Als Hans van Alphen,
als ex-topsporter, fan is… dan jij beslist ook!

Een aantal influencers waaronder @tonyamas tijdens een work-out met de Samsung Galaxy Watch Active2.
4

He’s got the look!

‘Dit is mijn eerste smartwatch. Ik was er altijd wat terughoudend tegenover, want ze zien er vaak nogal zwaar en helemaal niet stijlvol uit’ geeft @tonyamas in alle eerlijkheid toe. ‘De Watch Active2 is super elegant en lijkt op een echt horloge. Je kan hem zelfs stylen op jouw maat: maak een foto van je T-shirt of blouse en de watch stelt meteen een achtergrondkleur voor die er perfect bij past. Er is ook een ruime keuze aan kleuren en materialen voor het polsbandje. Ik koos natuurlijk voor noir, de naam van mijn eigen streetwear label.’

Sporten is nog zoveel leuker als je het in stijl kan doen, toch? Met de Watch Active2 is je outfit volledig on point: mix & match met de ruime keuze aan polsbandjes en watchfaces. Bovendien is hij beschikbaar in twee formaten (40 en 44 millimeter), twee materialen (aluminium en roestvrij staal) en drie verschillende kleuren. Fit én stylish? Check!

: Influencers @vincentbanic and @babmjb tijdens een ontbijt ter gelegenheid van de lancering van de Samsung Galaxy Active2.
5

Picture perfect

Een heerlijk en voedzaam ontbijt? Dat heeft deze sportieve bende dubbel en dik verdiend! De foodbar van Hotel Pilar is the place to be voor echte interior & food lovers, en dus ook de perfecte setting voor een geslaagde reeks Instaproof foto’s. Wat heeft dit met een sporthorloge te maken denk je misschien? Wel, dankzij de ‘Camera controller’-optie verbind je de lens van je Galaxy Watch Active2 met je smartphone*. Je watch neemt de camera over en je foto’s verschijnen hierdoor meteen op je watch. Perfect voor je mooiste of grappigste work-out foto’s!

Influencers @whataboutjill and @vinz.kante tijdens een ontbijt ter gelegenheid van de lancering van de Samsung Galaxy Active2.

“De hartslag-monitorfunctie van de Galaxy Watch Active2 vind ik super. Ook in rust wordt je hart gemonitord, bijvoorbeeld tijdens het slapen. Ik heb het gevoel dat ik mijn lichaam nu nog beter ken.”

Bring the action!

Het maakt niet uit wat je doelen zijn, met de gloednieuwe Samsung Galaxy Watch Active2 geef je jezelf alvast de best mogelijke kickstart!

Lees de volgende verhalen