Life Hacks

De missies van succesvolle
jonge ondernemers

Inspirerende adviezen en de missies achter hun drukke bezigheden.

 Sonny McCracken’s missie - Mede-oprichter en CEO van Après  Sonny McCracken’s missie - Mede-oprichter en CEO van Après

Heb vertrouwen in wat je doet

Sonny McCracken dacht altijd dat hij degene zou zijn die zou meeliften op iemand anders' grote idee. Totdat hij zijn eigen idee had. Zijn product, een plantaardig eiwitdrankje genaamd Après, is nu in meer dan 500 winkels in het hele land verkrijgbaar. “Ik denk dat een van de grootste zegeningen als je voor het eerst ondernemer bent, is dat je niet weet hoe moeilijk het zal zijn.” Met een klein team, en met het bezoeken van veel fitnessruimtes per dag, is het cruciaal voor Sonny om altijd overal bovenop te zitten als je constant onderweg bent. Telefoontjes, berichten, e-mails, feedback voor designers, spreadsheets, de inventaris: welke brandje er ook geblust moet worden, hij beschikt over de tools om de klus onderweg te klaren. Voor iedereen die een eigen bedrijf gaat starten geeft hij wat ondernemersadviezen: “Als ondernemer en als iemand die iets maakt dat nooit eerder heeft bestaan, moet je bereid zijn om muren neer te halen en moet je vertrouwen hebben in wat je doet. Anders gaat er niemand met je mee.”

Een close-up foto van een Galaxy Note10 en S Pen in Sonny McCracken’s handen. Op het telefoonscherm zie je dat hij de S Pen gebruikt om lijnen op een afbeelding van de verpakking van een Après proteïnedrankje te tekenen. Een close-up foto van een Galaxy Note10 en S Pen in Sonny McCracken’s handen. Op het telefoonscherm zie je dat hij de S Pen gebruikt om lijnen op een afbeelding van de verpakking van een Après proteïnedrankje te tekenen.
S Pen
Schrijf en teken op afbeeldingen en PDF’s in allerlei kleuren. Zo natuurlijk als schrijven met pen op papier.
"Het feit dat iets niet bestaat, is precies waarom het nodig is."

- Sonny McCracken, mede-oprichter en CEO van Après

De mede-oprichter van Twitch en Gold House staat met zijn handen in zijn zakken terwijl hij in de camera kijkt. Er is een handgeschreven stuk tekst als overlay op de foto en rondom hem heen gelegd waarop staat: "Breng mensen samen. Schakel hun doel in en maak een betere plek van de wereld. Gemaakt met de S Pen". De mede-oprichter van Twitch en Gold House staat met zijn handen in zijn zakken terwijl hij in de camera kijkt. Er is een handgeschreven stuk tekst als overlay op de foto en rondom hem heen gelegd waarop staat: "Breng mensen samen. Schakel hun doel in en maak een betere plek van de wereld. Gemaakt met de S Pen".
Werk met mensen die je echt leuk vindt

Kevin Lin had nooit gedacht dat hij op iemand indruk zou maken. Nu is hij een van de grootste verbinders ter wereld. Als mede-oprichter van Twitch, het grootste live streaming platform voor gamers ter wereld, en Gold House, een krachtige community die beïnvloedt hoe Aziaten worden waargenomen in het bedrijfsleven en in de media, benadrukt Kevin het belang van werken met mensen die je leuk vindt en vertrouwt. Continu verbinden met partners, het helpen van jonge ondernemers en altijd in beweging: Kevin vertrouwt op zijn Galaxy Note10+ om zijn drukke schema niet uit het oog te verliezen en zijn gedachten te kunnen uiten. "Op een goede dag heb ik ook tijd om wat games te spelen."

Een close-up foto van een Galaxy Note10 en S Pen in Kevin Lins handen. Hij gebruikt de S Pen om lijnen te tekenen en notities te maken op het zwarte scherm van de telefoon. Een close-up foto van een Galaxy Note10 en S Pen in Kevin Lins handen. Hij gebruikt de S Pen om lijnen te tekenen en notities te maken op het zwarte scherm van de telefoon.
Screen off memo
Klaar als je het nodig hebt. Neem de S Pen erbij, schrijf, teken en sla je scherm op via Samsung Notes.
"Geen onderwerp is verboden als het gaat om het uitzoeken hoe een bedrijf op te bouwen."

- Kevin Lin, mede-oprichter van Twitch en Gold House

De oprichtster en CEO van Ritual, Katerina Schneider staat met haar handen in haar zakken terwijl ze naar de camera kijkt. Er is een handgeschreven stuk tekst als overlay op de foto en rondom haar heen waarop staat: "Van gezonde gewoontes een ritueel maken. Gemaakt met de S Pen". De oprichtster en CEO van Ritual, Katerina Schneider staat met haar handen in haar zakken terwijl ze naar de camera kijkt. Er is een handgeschreven stuk tekst als overlay op de foto en rondom haar heen waarop staat: "Van gezonde gewoontes een ritueel maken. Gemaakt met de S Pen".
Luister naar jezelf, niet naar neezeggers

Katerina Schneider is het levende bewijs van dat je tegelijkertijd een onderneming en een familie kunt starten. Ze was vier maanden zwanger toen ze stopte met haar fulltime baan om een dagelijkse vitamine te maken waarop ze kon vertrouwen. Haar ondernemerstip? Negeer de mensen die zeggen dat het je niet gaat lukken. “Ik weet nog dat ik het kantoor van een bekende investeerder binnenliep en hem mijn idee vertelde en hoe opgewonden ik was, en hij zei: ‘Je kunt een bedrijf of een gezin starten - maar je kunt niet beide doen.’ Dus besloot ik om beide te doen.” Het aangaan van een industrie van 36 miljard dollar en tegelijkertijd een kersverse mama zijn, vereiste absoluut wat multitasking. De babyfoon in de gaten houden tijdens het werken aan een spreadsheet, het geven van feedback aan werknemers tijdens het bereiden van een snack en het voeren van videogesprekken terwijl je achter de wandelwagen loopt. Het was niet makkelijk maar Katerina’s inzet loonde zich toen Ritual 40 miljoen dollar wist in te zamelen en de vitamine-industrie hervormde. Oh ja, en ze staat op het punt om haar derde kind te krijgen.

Een close-up foto van een Galaxy Note10 in de handen van Katerina Schneider. Op de bovenste helft van het telefoonscherm zie je van een baby in bed en op de onderste helft een spreadsheetdocument. Een close-up foto van een Galaxy Note10 in de handen van Katerina Schneider. Op de bovenste helft van het telefoonscherm zie je van een baby in bed en op de onderste helft een spreadsheetdocument.
App Pair
De Galaxy Note10+ laat je twee apps tegelijkertijd starten. Perfect om te multitasken*.
"Je hoeft niet te kiezen tussen een carrière en een gezin."

– Katerina Schneider, oprichtster en CEO van Ritual

Raak geïnspireerd om je missie te vinden

Sonny McCracken, Kevin Lin, en Katerina Schneider zijn allemaal op een missie om een verschil te maken in de wereld. Kijk naar wat ze delen over wat ze geleerd hebben in de wereld van ondernemen en hoe ze de Galaxy Note10+ gebruiken om dingen te laten gebeuren.

Ondernemer Sonny McCracken zit op een stapel dozen Après proteïnedrank. Ondernemer Sonny McCracken zit op een stapel dozen Après proteïnedrank.

Ontmoet je nieuwe business partner

Elke ondernemer heeft krachtig gereedschap nodig
om te helpen zijn of haar bedrijf van de grond te krijgen.

Lees ook deze verhalen