Life Hacks

Creëer je eigen werkritme thuis

Zo verhoog je jouw productiviteit bij het werken vanuit huis.

Een vrouw verbindt haar Samsung Smart TV toegang op afstand met haar kantoorcomputer. Ze staat in de woonkamer met een laptop die klaar is voor een dag thuiswerken. Een vrouw verbindt haar Samsung Smart TV toegang op afstand met haar kantoorcomputer. Ze staat in de woonkamer met een laptop die klaar is voor een dag thuiswerken.

Als je nog niet gewend bent aan werken op afstand, kan het best uitdagend zijn om efficiënt te blijven buiten de structuur van een kantoor. Daarom is het belangrijk om jouw werkomgeving zo aangenaam mogeijk te maken voor productief thuiswerken. Zo kun je jouw dagelijkse werkroutine voor thuis aanpassen, zodat je focus kunt houden en efficiënt kunt blijven gedurende de dag.

Een vrouw krijgt een agendamelding op haar Samsung Smart TV terwijl ze koffie drinkt en het nieuws kijkt. Een vrouw krijgt een agendamelding op haar Samsung Smart TV terwijl ze koffie drinkt en het nieuws kijkt.
1

Ga elke morgen fris van start

Nu je vanuit huis werkt kan je jouw ochtendritueel aanpassen met je favoriete work-out. Plan een korte training of meditatie in om de dag positief te beginnen. Of lees het nieuws met een lekkere kop koffie als start van je werkdag. En met agendameldingen op je Samsung Smart TV blijf je ook aan het begin van je werkdag op de hoogte van dagelijkse taken en doelen.

Een man doet werk (op afstand) met de Samsung Smart TV toegang op afstand Een man doet werk (op afstand) met de Samsung Smart TV toegang op afstand
2020 Samsung QLED 8K Q950 Smart TV met een Remote Access cloudlogo. 2020 Samsung QLED 8K Q950 Smart TV met een Remote Access cloudlogo.
Toegang op afstand*
Verbind je tv draadloos met je kantoor-pc en open je werkbestanden op groot scherm.
2

Creëer de ultieme werkplek

Als het tijd is om te werken heb je een omgeving nodig die je helpt focussen op je taak. Creëer een thuiskantoor dat vrij is van afleiding. Of reserveer tijd in je dagelijkse routine om grotere projecten aan te pakken. Je kan zelfs je tv gebruiken om al je werkbestanden vanop je werklaptop af te beelden op het grote scherm van je tv. Met dat extra grote scherm kan je niet alleen meer zien, maar ook meer doen!

Samsung Smart TV scherm met een kantoorweergave met geopende bestanden. Samsung Smart TV scherm met een kantoorweergave met geopende bestanden.
Een vrouw controleert haar agenda terwijl ze thuis oefeningen doet met een trainingsvideo. Twee van haar apparaatschermen zijn gespiegeld op haar Samsung Smart TV met Multi View. Een vrouw controleert haar agenda terwijl ze thuis oefeningen doet met een trainingsvideo. Twee van haar apparaatschermen zijn gespiegeld op haar Samsung Smart TV met Multi View.
Blijf verbonden
Videochats zijn een leuke manier om in verbinding te blijven met collega’s of eenzaamheid tegen te gaan.
3

Vind de koffiepauze opnieuw uit

Een van de fijnste voordelen van thuiswerken is dat je op een leuke manier kunt bijtanken. Neem 5 tot 10 minuten om een tussendoortje te pakken of te videochatten met collega’s. Splits je tv-scherm met Multi View*, om op hetzelfde moment je werk en een yoga-video te bekijken. Regelmatige pauzes zorgen voor nieuwe energie, waardoor je productiviteit en werkprestaties verbeteren.

Een gezin van vier personen eet samen met The Serif als muziek- en kleurrijke achtergrond in Relax Mode. Een gezin van vier personen eet samen met The Serif als muziek- en kleurrijke achtergrond in Relax Mode.
4

Sluit je werkdag af met een ritueel

Omdat je niet fysiek van je werk weg kunt, zul je op een andere manier de werkdag moeten afsluiten. Neem daarom iets waarmee je de werkdag voor jezelf echt afsluit en achter je laat, zoals een wandeling of het avondeten klaarmaken. Maak daar een ritueel van. Een ritueel waarmee je duidelijk je professionele van je persoonlijke leven kunt scheiden. Ontspan met de Music Wall of Relax Mode van je Smart TV en profiteer optimaal van je vrije tijd thuis. Een gezonde balans tussen werk en privé vermindert stress en houdt je elke werkdag energiek en productief.

Slim werken vanuit huis

Lees de volgende verhalen

* De afbeeldingen dienen alleen ter illustratie en zijn bedoeld om een beter begrip te geven.
* Beschikbare technologie, functies, gebruikersinterface (Graphic User Interface, GUI) en slimme eigenschappen kunnen variëren per regio, serviceprovider, netwerkomgeving, mobiele apparaten of TV-product, en kunnen wijzigen zonder aankondiging.
* Instemming met de Algemene Voorwaarden en het privacybeleid voor de Smart Hub is een vereiste voor gebruik.
* Verwijs altijd naar de productdetailpagina voor elk model.

Toegang op afstand
* De tv en computer moeten met een netwerk verbonden zijn.
* Deze service vereist de instelling voor toestaan van verbinding op afstand op de pc.
* Schermdelen (mirroring) wordt alleen ondersteund op Windows 10.
* Verbinding op afstand naar een pc met Windows is alleen mogelijk op Windows 7 of later.
En het besturingssysteem moet een Professional-versie of hoger zijn.
* Verbinding op afstand naar een pc met Mac is alleen mogelijk op Mac OS X 10.5 of later.
* PC-accessoires zoals muis en toetsenbord apart verkrijgbaar.


Multi View
* De daadwerkelijke gebruikerservaring kan variëren.
* Alleen voor compatibele apparaten