Life Hacks

Galaxy Note20: power to work, power to play

Switch makkelijk tussen werk en privé

De Samsung Galaxy Note20 De Samsung Galaxy Note20

Wil je het meeste uit je leven halen? Dan is de Galaxy Note20 voor jou. Je beheert en organiseert je leven in een handomdraai, terwijl je ook de vrijheid hebt om eindeloos te genieten. Van gamen tot streamen en apps die je productiviteit bevorderen: Galaxy Note20 is de ultieme, premium power smartphone om gemakkelijk te switchen tussen werk en privé. De vernieuwde, intelligente batterij zorgt er bovendien voor dat je de hele dag presteert op het hoogste niveau.

De Samsung Galaxy Note20 laat je gemakkelijk multitasken De Samsung Galaxy Note20 laat je gemakkelijk multitasken

Unlimited power to work

Met de Galaxy Note20 geef je je productiviteit een boost! Alles wat je normaal op een computer doet, is nu beschikbaar op één smartphone. De vernieuwde S Pen is hierbij de onmisbare assistent. Een belangrijke vergadering? Maak notities of tekeningen in Samsung Notes, het voelt net alsof je op papier schrijft. Laat het vervolgens omzetten in tekst of exporteer ze naar PDF of Word. Zo kan je meteen door met je drukke leven terwijl je op andere apparaten je notities importeert.

De Samsung Galaxy Note20 verbonden met een laptop De Samsung Galaxy Note20 verbonden met een laptop

Multitasken is de nieuwe norm

Verbind je smartphone draadloos met je pc, en gebruik ze naast elkaar op je computerscherm om zo zonder problemen te multitasken. Met Samsung DeX kan je ook het scherm delen op een monitor of pc terwijl je je smartphone blijft gebruiken voor andere zaken. Zo maak je makkelijk van elke plek je werkplek! Je kan de S Pen ook gebruiken om een scherm te bedienen of om een vlekkeloze presentatie te geven. Bovendien werk je met de vernieuwde, intelligente batterij de hele dag door. Busy day achter de rug? Dankzij Super-Fast Charging of Wireless Powershare ben je in no time klaar om er weer volledig voor te gaan.

De Samsung Galaxy Note20 en de vele games die beschikbaar zijn De Samsung Galaxy Note20 en de vele games die beschikbaar zijn

Je partner in crime voor eindeloos entertainment

Gamen op de Galaxy Note20 voelt alsof je er midden in zit. Met haar krachtige processor en het haarscherpe beeld is de Galaxy Note20 een smartphone die werkt als een computer, maar waarop je speelt als op een game console. Game thuis of onderweg zonder vertraging dankzij de refresh rate tot 120Hz. Vergeet vertraging! Deze smartphone is 5G-ready*, zodat jij vloeiender dan ooit kan spelen.

De Samsung Galaxy Note20 is je ideale partner om samen mee te bingewatchen De Samsung Galaxy Note20 is je ideale partner om samen mee te bingewatchen
TIP
Gebruik je S Pen als afstandsbediening.

Eindeloos bingewatchen

Een nieuwe serie- of filmverslaving ligt ook al gauw op de loer met de nieuwe Galaxy Note20. Het 6.9” scherm met een nog kleiner frame zorgt voor een fantastische filmervaring. Voor je het weet ben je uren verder! Daarnaast deel je handig je scherm met andere apparaten. In de trein al begonnen met je favoriete serie? Thuis ga je makkelijk en snel verder op de TV terwijl je in de zetel ploft.

De Samsung Galaxy Note20 maakt meerdere shots van hetzelfde moment zodat je altijd het beste shot krijgt De Samsung Galaxy Note20 maakt meerdere shots van hetzelfde moment zodat je altijd het beste shot krijgt

Vind je innerlijke regisseur

Ga je graag zelf aan de slag? Met de Pro-Grade camera maak je professionele foto’s en video’s met special effects. Leg bijzondere momenten zo schitterend vast dat je ze nooit meer vergeet. Creëer haarscherpe afbeeldingen en video’s in prachtige kleuren, ook in het donker.

Ontdek de unlimited power van Galaxy Note20!

Lees de volgende verhalen

* Beschikbaarheid van 5G dekking is afhankelijk van regio, provider, softwareversie en abonnementsvorm.