Photography / Still Photos

Nodig Magnum-fotografen uit
in jouw huis

Prachtige kunstwerken uit de exclusieve The Frame X Magnum-collectie zijn slechts een klik verwijderd.

David Alan Harvey, een fotograaf van Magnum Photos, neemt zittend op de houten brug een foto.

Magnum Photos vertegenwoordigt enkele van 's werelds meest gerenommeerde fotografen: het is een verzameling kunstenaars die fotografie gebruiken als platform voor hun passie en creativiteit. The Frame is een samenwerking aangegaan met Magnum Photos om een week lang iedere dag unieke en blikvangende foto's te maken. Ontdek hoe ze ons het mooie in hun dagelijks leven laten zien en ontdek meer over hen.

De foto, genomen door Jonas Bendiksen op een Autobegraafplaats in Båstnäs, hangt aan de muur.
Jonas Bendiksen, een fotograaf van Magnum Photos, maakt een foto te midden van een bos.
Jonas Bendiksen verkent de Noorse wereld om zich heen, op zoek naar het mooie in alledaagse dingen. Bendiksen is 1 van de 4 Magnum-fotografen die samengewerkt hebben met Samsung Art Store voor de Fine Art Every Day-collectie, exclusief verkrijgbaar

“Overal om ons heen is schoonheid te vinden.”

Jonas Bendiksen

Het Fine Art, Every Day project sprak Jonas aan vanaf het moment dat hij het zag, omdat hij oog heeft voor kunst in het gewone leven. Ongeacht waar zijn werk hem leidt of wat er in zijn persoonlijk leven gebeurt, streeft hij er steeds naar om die mooie momenten van schoonheid en kunst vast te leggen. Jonas heeft tal van onderscheidingen ontvangen, waaronder de 2003 Infinity Award van het International Center of Photography, New York, en de eerste prijs in de Pictures of the Year International Awards.

David Alan Harvey, een fotograaf van Magnum Photos, bestudeert foto's met een loep.
Vanuit zijn huis in Outer Banks, NC, vindt David Alan Harvey schoonheid in het alledaagse. Harvey is 1 van de 4 Magnum-fotografen die met Samsung Art Store samengewerkt hebben aan de creatie van de Fine Art Every Day collectie, exclusief verkrijgbaar

"Voor mij ziet het leven er mooier uit
door de lens van een beeldzoeker."

David Alan Harvey

Zijn camera steeds bij de hand, gaat David voortdurend op zoek om de wereld rondom hem vast te leggen - of het nu gaat om een journalistieke opdracht of om het finetunen van zijn artistieke passie. De voormalige Magazine Photographer of the Year (National Press Photographers Association in 1978) is tentoongesteld in het Museum of Modern Art in New York en in een groot aantal andere prestigieuze galerijen.

Dit is nog een geweldige foto, genomen door David Alan Harvey, die ook in de kunstcollectie van The Frame te zien is, zodat u er ook van kunt genieten.

De foto's gemaakt door David Alan Harvey; vuurwerk in Nags Head op de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag, en het huis dat oorspronkelijk op land was gebouwd maar nu boven de Pamlico Sound staat, simpelweg vanwege de stormerosie.

Nu kan je elke dag thuis genieten van beeldende kunst.

Beeldende kunst is meer dan alleen een symbool van cultuur en verfijning, het is een bron van inspiratie. The Frame brengt die inspiratie bij jou in huis, waardoor jij de kunst die past bij jouw stijl en ruimte, kunt verkennen, kiezen en bewonderen. En als je even later iets anders wilt, hoef je alleen maar op de Art Store te klikken en een ander kunstwerk uit te kiezen dat je mooi vindt.

Fotomontage van 4 Magnum-fotografen die met Samsung Art Store hebben samengewerkt aan "Fine Art Every Day" met The Frame X Magnum-collectie en de collectieve foto's.

Nu je het werk van Jonas en David gezien hebt, kan je eens de foto's van Carolyn Drake en Alex Webb uit The Frame X Magnum in de Art Store bekijken. Bezichtig terwijl je er bent ook de meer dan 1000 kunstwerken die afkomstig zijn uit enkele van 's werelds meest gerenommeerde kunstinstellingen.

Foto's genomen door Carolyn Drake; Kraanvogelmigratie. Colusa National Wildlife Refuge en Pad aan het water. Vallejo en Ranch in Oost-Oregon in september.
Foto's genomen door Alex Webb; Downtown en Navy Pier.

De Art Store heeft meer dan 1000 kunstwerken om uit te kiezen

En nu kun jij in jouw huis van al deze kunstwerken genieten.

Samsung The Frame TV.

The Frame

Samsung The Frame TV.

Art Store

Lees de volgende verhalen