Ontdek Montenegro met slechts één keer opladen

Ontdek wat de Galaxy Note9 kan doen met een volle batterij tijdens je vakantie in Europa.

Een hand houdt de Samsung Note9 vast en maakt een foto van Montenegro

Met een rijke cultuur en geschiedenis, geweldige bergen en prachtige stranden, is Montenegro de plek bij uitstek om op vakantie te gaan. Hoewel de buurlanden, Griekenland en Kroatië, populaire bestemmingen zijn voor een Europees tripje, is Montenegro een verborgen parel met schilderachtige landschappen en middeleeuwse steden.

We houden zoveel van dit Balkanland dat we 12 influencers uit de wereld van televisie, muziek, gaming, fotografie en mode hebben uitgenodigd om deel te nemen aan de One Charge Challenge. De uitdaging stelde de eenvoudige vraag – wat kan de Galaxy Note9 doen met slechts één keer opladen? Blijkbaar een heleboel. De uitdagingen waar de deelnemers mee te maken kregen, vroegen veel van de Note9, waarbij Montenegro een prachtige omgeving bood voor plezier en games.

Lees verder om te ontdekken waarom de Note9 een handige, duurzame reisgenoot is, met welke uitdagingen de deelnemers te maken kregen en voor handige tips over alles wat er in Montenegro te zien en doen is.

Een vrouw en een man kijken op hun telefoons en lachen

High-speed verbinding aan de Perast kust

Montenegro heeft talrijke geweldige stranden. Omdat het direct aan de Adriatische kust gelegen is, kunnen bezoekers genieten van lange, lome zomerdagen, ontspannen op het strand, uitkijkend over de zee. En het uitzicht vanaf het water is nog beter. Tijdens de eerste test moesten de deelnemers vanuit Perast, een oud stadje in de Baai van Kotor, met een kajak het water op om op zoek te gaan naar een verborgen vlag. De reis bracht hen naar de twee eilandjes langs de kust van Perast - Gospa od Škrpjela [Onze Vrouw van de Rotsen] en Sveti Đorđe [Sint-Joris], die beiden een geweldig uitzicht over de bergen bieden. Dankzij de ongelooflijk hoge downloadsnelheid van de Note9, konden de deelnemers heel gemakkelijk toegang krijgen en hun instructies raadplegen, zelfs toen ze steeds verder van de waterkant wandelden. Conclusie: ongeacht hoe ver je de omgeving verkent, de Note9 zal goed werken en je verbonden houden.

Mensen kajakken op het water

Op zoek naar ijs in Kotor

De oude kustplaats Kotor is een van de best bewaarde middeleeuwse delen rondom de Middellandse Zee. Hier vind je ontzagwekkende kerken, kathedralen en musea, omgeven door smalle straatjes, pleinen en markten. Het bleek de ideale locatie te zijn voor de tweede test, waar de deelnemers in de stad op zoek moesten gaan naar aanwijzingen. Dankzij de multiscreen-functionaliteit van de Note9, konden ze de aanwijzingen lezen en tegelijkertijd navigeren. Het is een leuke functie en handig wanneer je een nieuw land aan het ontdekken bent waar je tegelijkertijd moet multitasken. Maar wat werd er nu precies van de deelnemers gevraagd? Koop een ijsje in een bepaalde smaak. En met de aanwijzingen konden ze de precieze smaak ontdekken. Want op een zomerse dag in Kotor, gaat er niets boven een verfrissend ijsje.

Een hand schept een bol ijs

Portret games met de S Pen

Montenegro heeft iets sprookjesachtig. Wees dus niet verbaasd als je je overweldigend geïnspireerd voelt. Je kunt natuurlijk op de traditionele manier iets tekenen of schrijven, met papier en pen. Maar door de Note9 en de S Pen te gebruiken, kun je je artistieke visies tot leven brengen, gemakkelijk en digitaal. De S Pen heeft een uiterst fijne punt en 4096 drukniveaus, waardoor het schrijven net zo intuïtief wordt als het schrijven met pen en papier. Teken een oud gebouw of een zonsondergang, of schrijf iets over alle unieke mensen op straat. De deelnemers leerden tijdens de derde test alles over de kracht van de S Pen terwijl ze portretten tekenden van de plaatselijk mensen. Het is een leuk spel en zeker het proberen waard. En wees niet te verlegen om je prachtige meesterwerken aan de wereld te tonen.

Een afbeelding die getekend is op de Samsung Note9 met de S Pen

Selfieplezier in de Rafailovići tunnel

De Rafailovići tunnel verbindt de steden Budva en Bečići en is een van Montenegro’s verborgen parels. Het is een leuk en gemakkelijk alternatief voor een taxi of het wandelen door de straten. Bovendien is er genoeg interessante street art op de muren om je bezig te houden. En ook al is het er een beetje donker, dat betekent niet dat je er geen geweldige foto's zou kunnen maken. Met de dual aperture cameralens van de Note9, kan je foto's maken met verbluffende details zelfs in het donker. De deelnemers gebruikten deze handige functie om hun beste pose aan te nemen voor een selfie-wedstrijd in de tunnel. Als zij het kunnen, kan jij het ook. Ga je gang, laat je gaan.

“Kan je foto's maken met verbluffende details zelfs in het donker.”

Iemand die een foto maakt van een vrouw in een tunnel

Pluk de dag met de Galaxy Note9

Verken alles en iedereen, multitask, teken en schrijf, maak foto’s en nog veel meer in slechts een dag met de Galaxy Note9.

Samsung Galaxy Note9 en S Pen

Galaxy Note9

Lees de volgende verhalen