Photography / Still-photos

Shine like a pro

Zet de Scene Optimizer aan!

Een man maakt een frame met zijn vingers, alsof hij gaat fotograferen

Als Galaxy Note10 of Galaxy Note10+ gebruiker ben je altijd op zoek naar de mooiste creatieve snaps om die te delen op je social mediakanalen. De mooiste snap wordt pas echt dé perfecte scène als je de functie ‘Scène-optimalisatie’ aanzet. Jij haalt het optimale uit het leven en je zoekt de verandering steeds op. Jouw leefomgeving verandert met je mee en daarom verlang je dat ook van je camera.
Een camera die zichzelf automatisch aanpast aan de scènes die jij voor ogen hebt. Met de Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ kun je erop vertrouwen dat jouw foto’s nog mooier en beter zijn. Zeker met de ‘Scène-optimalisatie-functie’ zien jouw plaatjes ze eruit alsof ze geschoten zijn door een heuse professional. Er zit niets anders op dan ze te delen met de rest van de wereld!

Alledaags wordt spectaculair

Jouw werk- en privéleven lopen naadloos in elkaar over: je thuiskantoor gaat op in je woonkamer. Maak van je woonkamer jouw eigen urban jungle voor een beetje rust in je hectische leven. Zoom eens in op de scènes in je huis, focus alleen op de planten en maak er een fantastische foto van door de functie ‘Scène-optimalisatie’ de finishing touch te laten aanbrengen. Merk hoe deze functie jouw foto van een alledaags moment naar een hoger plan tilt en hoe spectaculair je foto ervan wordt.

Zo zet je de functie
'Scène-optimalisatie' aan:

1. Open de camera-app, ga naar Camera-instellingen
2. Zet de functie Scène-optimalisatie aan en jouw Galaxy Note10 of Galaxy Note10+ herkent 30 verschillende standen (Gezicht, Baby, Persoon, Hond, Kat, Eten, Mensen, Stranden, Lucht, Berg, Zonsondergang, Zonsopgang, Stad, Sneeuw, Waterval, Waterkant, Landschap, Podium, Voertuigen, Drinken, Bloemen, Bomen, Planten, Dier, Schoenen, Tegenlicht, Binnen, Tekst, Kleding en Nacht)

Een afbeelding van de Galaxy Note10(+) ingezoomd op de camera

Verwacht het onverwachte

Tijdens je dagelijkse fietstocht naar huis valt het leven in je eigen straat niet eens meer op: de huizen, de buren, die oude eik, zelfs elke stoeptegel is gewoon en onopvallend geworden. Maar juist als je hierbij even stilstaat en met andere ogen naar deze scène kijkt, maak je van je eigen buurtleven de geweldigste foto’s! Het verwachte dagelijkse leven wordt onverwacht. Sta stil, zoom uit met je camera en wacht op de perfecte scène: de buurman die in de regen de hond uitlaat, opspattend water doordat een auto door een plas water rijdt, het buurmeisje dat leert fietsen of leg die eikenboom in elk jaargetij vast. Zet de functie ‘Scène-optimalisatie’ aan en laat je smartphone de rest doen. Deze verbeterde functie van je Galaxy Note10 of Galaxy Note10+ weet er altijd een prachtig beeld van te maken.


Afbeelding een vrouw die zalm aan het bereiden is en een close-up van het bord bewerkt met de functie Scène Optimalisatie op de Galaxy Note10(+)

Tik tik

Beelden van felgekleurde bloemen, al je groene planten en het straatbeeld in je buurt kunnen betoverend zijn, maar mensen ook. Leg je liever je familie of vrienden vast op de foto? Of juist van de vele uitdagende en spannende ervaringen die graag opzoekt? Ook dat is geen punt voor de ‘Scene Optimizer’. De Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ zijn zelfs zo smart dat het jouw populaire foto-onderwerpen herkent. Door een keer te tikken, weet jouw smartphone wanneer er een populair onderwerp voorbijkomt. Hoe bedoel je professioneel.

Find your perfect scene!

Galaxy Note10

Galaxy Note10

Lees de volgende verhalen