Photography / Still-photos

Te goed voor Snapchat?

#takemeback foto’s voor zomerse inspiratie

Mens die een groep selfie op een strand neemt

Tegenwoordig draait alles rond Snapchat en Instagram verhalen, met vakantiefoto's die niet langer dan 24 uur bestaan. Maar als je deze zomer een goede #humblebrag wilt zijn, is het tijd om je gameplay te verbeteren met een waardige nieuwe profielfoto. Denk aan een avontuurlijke locatie offroad en je bent al halfweg om je volgers voorbij te steken.

Met de Galaxy S10+ kan je je avontuurlijke vakantiefotografie verhogen met een reeks functies die sociale feeds oplichten. Hij combineert vijf camera's, waaronder een 10MP front-facing lens en een 16MP ultragroothoeklens aan de achterkant om ervoor te zorgen dat alle perspectieven worden afgedekt wanneer je de perfecte foto wilt vastleggen.

Om je wat avontuurlijke inspiratie te geven, hebben we vier plekken uit de hele wereld uitgezocht waar je geweldige, sportieve activiteiten kunt ondernemen en tegelijkertijd de beste profielfoto's ter wereld kunt vereeuwigen.

Man surfen op een gigantische golf in Bali

Laat je meevoeren op een golf in Bali

Surfen langs de prachtige stranden van Bali zou op de bucketlist van elke avonturier moeten staan. Deze provincie van Indonesië is de habitat van enkele van 's werelds meest uitzonderlijke stranden en trekt duizenden surfliefhebbers uit het nabijgelegen Australië en de rest van de wereld aan.

Neem je board en wacht niet langer om de golven van Uluwatu of Canggu te surfen. Je zult je geen moment alleen voelen want heel wat paradijselijke surfers staan te popelen om in het kristalhelder water te surfen.

Dankzij de water- en stofbestendigheid van de S10+ kan je reisbuddy jouw surfplezier tot in detail vastleggen vanop de kustlijn. Probeer te peddelen tijdens het gouden uur om je foto's of live video's nog unieker te maken.

Man sandboarden op een strand van Bali

Duik de woestijn in Peru in

Als je het surfen onder de knie hebt maar liever droog blijft op vakantie, dan is sandboarden misschien meer je ding. Voor een unieke ervaring is er geen betere plek om de duinen te berijden dan in de buurt van de woestijnoase in Huacachina, Peru.

Met een bevolking van ongeveer 100 inwoners trekken elk jaar duizenden toeristen naar deze verborgen lagune om van de steile zandpistes te surfen met boards, ski's en zelfs 4x4's voor wie het aandurft.

Met de Live Focus-modus van de S10+ en de 3D-dieptecamera kan je gemakkelijk schakelen tussen achtergrondonscherpte en -focus, afhankelijk van welk effect je wenst. Je sandboardfoto's en -video's zullen ongetwijfeld opvallen door hun nieuwe, professioneel ogende kwaliteit.

Man fietsen in de Tour de France

Ga spinnen in Frankrijk

Frankrijk heeft een bekende fietstraditie die voortvloeit uit de wereldberoemde Tour de France en zijn iconische gele winnaarstrui, die je makkelijk kan spotten op een achtergrond van adembenemende berghellingen.

Misschien haal je niet het fietsniveau van Eddie Merckx, maar je kunt nog steeds door een aantal van de prachtige locaties fietsen die de Tour de France zo boeiend maken. En dat geldt in het bijzonder voor de Pyreneeën. Met een oppervlakte van 20.000 kilometer en een gemiddelde hoogte van 3.500 voet zijn er voldoende routes die je de kans geven om te stoppen en de uitgestrekte landschappen te fotograferen.

De 16MP Ultra Wide Camera van de S10+ is de ideale partner om deze prachtige panorama's vast te leggen. Stel een timer in op de camera en zowel jij als enkele bergtoppen passen perfect in het frame om je fietsgeluk in al zijn glorie te laten zien.

Man die een selfie maakt op de beroemdste berg van Japan, de berg Fuji

Ga skiën in Japan

Hoewel je niet echt kunt skiën op de beroemdste Fuji berg van Japan, zijn er in de buurt tal van epische pistes die een adembenemend uitzicht bieden op dit wereldberoemde landschap, tijdens je afdaling van de witte pistes.

Het nabijgelegen Fujiten Snow Resort biedt zeven pistes met een prachtig uitzicht op de imposante berg Fuji en het meer van Kawaguchiko. Wil je gaan skiën met vrienden? Probeer pistes zoals Downhill East, een 1.500 meter lange piste met een maximale helling van 32 graden, waardoor je je in een uniek wit landschap kunt begeven.

Terwijl je vrienden en volgers thuis door hun nieuwsfeed scrollen, kun je met de 10MP Selfie Camera van de S10+ adembenemende selfies van boven op de Fujiten-hellingen posten. Je nieuwe profielfoto zal je volgers verbazen terwijl je op je terugvlucht alleen maar aan #takemeback kunt denken.

Vereeuwig je profielfoto's met de Galaxy S10+

Maak legendarische herinneringen van je avontuurlijke vakantie met de volledige set lenzen van de S10+.

Galaxy S10+

Galaxy S10+

Galaxy Watch Active

Galaxy Watch Active

Lees de volgende verhalen