Photography / Still-photos

Wide, wider, ultra-wide

Up your Insta-game!

Een vrouw die aan het stretchen is in haar sportkleiding gefotografeerd met een Samsung Galaxy Note10+ met de Ultra-Wide camera

Vind jij de prachtige foto’s die je op social media
kan spotten ook soms intimiderend? Met de Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ en een paar simpele hacks tover je alledaagse foto’s om tot echte kunst. Klaar om je Instagram feed naar een hoger niveau te tillen? Met de camera van de Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ ben je op alles voorbereid.

Spectaculair Ultra-Wide

Met de Ultra Wide camera van de Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ leg je voor het eerst een beeld vast, precies zoals je het voor (of achter!) je ziet. Ga voor spectaculaire landschappen, panorama’s of zelfs je hele familie in één foto. Open je camera app en druk op het icoontje met drie bomen. De 123 graden lens doet de rest! De kijkhoek van 123⁰, bijna gelijk aan het menselijk oog, zorgt voor een breed blikveld en legt daarin vast wat anderen niet zien. Dan is het tijd voor de echte fun: experimenteren! Jezelf ooit al afgevraagd hoe je het landschap achter je nog intenser kan maken? Houd je smartphone iets lager dan gewoonlijk en richt hem misschien wat naar beneden: zo benadruk je de voorgrond terwijl ook de achtergrond indrukwekkender wordt.

Een man gefotografeerd met een Samsung Galaxy Note10+ met de Ultra-Wide camera

Van gewone selfie tot kunstzinnig portret

De Groothoek Camera past zich automatisch aan het omgevingslicht aan: F/1,5 maakt donkere scènes lichter en bij F/2,4 blijft alles scherp bij helder daglicht en de Nachtmodus verlevendigt zelfs de donkerste scènes. Het nieuwe ontwerp van de 10MP camera aan de voorkant zit nu in het midden van het scherm en maakt nog betere foto’s bij weinig licht, perfect voor selfies dus! Nog een extra #lifehack voor je selfies: perfectioneer thuis een paar poses en uitdrukkingen zodat je makkelijk (en helemaal chill!) de perfecte pose neemt eens je onderweg bent. Vervolgens kun je experimenteren met de verschillende effecten zoals bokeh-effect. Bovendien kun je de S Pen als afstandsbediening gebruiken zodat jouw selfie nog gemakkelijker gemaakt is.


Afbeelding van een Samsung Galaxy Note10+ in een lifestyle omgeving

3 gouden tips om nog meer uit jouw Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ te halen en je Insta-feed naar the next level te brengen:

1

De perfecte scene

Ben je zalig aan het slenteren door een zuiderse stad? Of gewoon on the go tijdens een drukke dag, met je iced latte in één hand en je smartphone in de andere? Er is altijd ruimte om te genieten van de kleine dingen! Als je vaak van omgeving verandert, is het superhandig als je camera zichzelf automatisch aan ieder decor aanpast. Of je nu van een zonovergoten veld vol bloemen overgaat naar mooie stoffen in een boho boetiekje, of van je dagelijkse kom granola naar die ouderwetse tram die je elke ochtend naar je werk neemt: de camera van de Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ herkennen precies wat je wilt fotograferen. Prutsen met instellingen? Volledig verleden tijd! Open de camera-app, ga naar ‘Camera-instellingen’ en zet de functie ‘Scène-optimalisatie’ aan. Et voilà!

2

Dag & nacht

De Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ combineren maar liefst vier camera's — ééntje aan de voorkant en drie op de achterzijde — met intelligente software waarmee jij vanaf nu elke scène altijd perfect zal kunnen vastleggen. Dag en nacht! Die eerste romantische date bij kaarslicht? Of dat geweldige concert waar je al maanden naar uitkijkt? Dankzij de Nachtmodus op de voorcamera, kan je altijd mooie selfies nemen! Want, zeg nu zelf, ‘picture perfect’-momenten komen vaak niet met de ideale belichting, toch?

3

Opnamesuggesties

Een foto waar je even stil van wordt? Dat vraagt om een sterke compositie! En met de Opnamesuggestie-functie krijg jij de nodige begeleiding om de meest professionele foto’s maken! Hoe kadreer je nu best die leuke plant die je hebt gekocht voor je eigen urban jungle? Breek er je hoofd niet langer over: de camera van de Galaxy Note10 en Galaxy Note10+ weet raad! Open de camera-app en ga naar ‘Camera-instellingen’. Zet nu de functie ‘Opnamesuggestie’ aan en breng de cirkels bij elkaar: de foto wordt automatisch gemaakt. Ook zit er een Instagram stand in de camera die je foto automatisch op je feed plaatst als je dat wilt, gemakkelijker wordt het niet.

Jouw social media life is nooit meer hetzelfde!

Galaxy Note10

Galaxy Note10

Lees de volgende verhalen