Photography / #withGalaxy

Tips voor Boekarest

Ontdek de top 5 Instagrammable Spots in Boekarest.

Image

Boekarest, de hoofdstad van Roemenië, is goed op weg om uit te groeien tot één van de meest trendy steden van Europa. Met haar extravagante architectuur, hippe cafés, romantische steegjes en schitterende vergezichten is het niet moeilijk te begrijpen waarom. Sommige parels die de stad herbergt, zijn misschien goed verborgen, maar als je weet waar je moet zoeken, zal je versteld staan van de schoonheid van deze stad. Een goede plaats dus voor prachtige foto's waarmee je indruk zal maken op je Instagram-volgers!

Je hoeft niet zelf de reisgidsen uit te spitten, hieronder vind je een overzicht van de vijf meest fotogenieke plaatsen. Een weekendje weg naar Boekarest? Wij zijn heel benieuwd naar je foto's. Tag je foto's met #withGalaxy en wie weet zie je jouw foto's hier terug.

Image
1

Arthur Verona-straat

De kleurrijke en levendige Arthur Verona-straat is een toeristische trekpleister die je niet mag missen tijdens je wandeling door de stad. Hoge muren staan vol met kleurrijke graffiti, bloemmotieven en muurschilderingen. Dit kloppende hart van de stad staat symbool voor artistieke creativiteit en biedt geweldige fotomogelijkheden.

Waar: Twee minuten wandelen van het Romana-plein.

Jouw Galaxy S10+ moment: De vele kleuren, beelden en ontwerpen lenen zich perfect voor een Live Focus-selfie, die je achtergrond vervaagt voor een professioneel resultaat.

Image
2

Pasajul Victoriei (Paraplu Steeg)

Rijen van regenboogkleurige paraplu's vormen het dak van dit smalle steegje. Dit kleurrijke dak is bedoeld om bezoekers te lokken, en de levendige kleuren vormen een opvallende achtergrond voor een Insta-waardige foto.

Waar: Pasajul Victoriei, net om de hoek van Calea Victoriei, een lange straat in het centrum van Boekarest.

Jouw Galaxy S10+ moment: Het is nog niet zo evident om de perfecte foto te nemen onder een dak van paraplu's. Probeer het eens met Shot Suggestion van de Galaxy S10+.

Image
Image
De complete set

De Galaxy S10+ is uitgerust met vijf camera's. Een groothoekcamera, een Ultra Wide-camera en een telefoto-camera, of leef je uit met vervaagde achtergronden.

Meer informatie
3

Biserica Stavropoleos (Stavropoleos-kerk)

Deze kerk is gebouwd in 1724 en heeft de tand des tijds goed doorstaan. In het hart van het oude centrum staat dit 18e-eeuwse oosters-orthodoxe bouwwerk waarin ook Romeinse invloeden zichtbaar zijn. Sta even stil op de prachtige binnenplaats voor een foto onder de lindeboom.

Waar: In het hart van het oude centrum, Strada Stavropoleos 4.

Jouw Galaxy S10+ moment: Gebruik de Ultra-Wide lens om iedere serene centimeter van deze plaats vast te leggen.

Image
De complete set

De Galaxy S10+ is uitgerust met vijf camera's. Een groothoekcamera, een Ultra Wide-camera en een telefoto-camera, of leef je uit met vervaagde achtergronden.

Meer informatie
Image
4

Palatul CEC (CEC-paleis)

Het Palatul CEC heeft een eclectische stijl. Bijzonder aan het gebouw zijn de grote koepel van glas en metaal en de opvallende inkom. De gewelfde boog is een geweldig object voor gedetailleerde foto's. Het statige bankgebouw werd ontworpen door de Franse architect Paul Gottereau en dankt daar ook zijn Parijse stijl aan.

Waar: Centrum van Boekarest, Calea Victoriei 13.

Jouw Galaxy S10+ moment: Probeer de Instagram Mode van de Galaxy S10 om je ervaring en beelden van het gebouw te delen. Je kunt full-screen video's opnemen en meteen uploaden naar Instagram Stories – allemaal zonder de app te openen.

Image
Image
Breng herinneringen tot leven

Maak ongelooflijke video's in 4K UHD, met de rijke kleuren en het contrast van HDR10+.

Meer informatie
5

Palatul Şuţu (Şuţu-paleis)

Het Palatul Şuţu heeft vanbinnen een enorme spiegel die de dubbele wenteltrap weerspiegelt – het perfecte decor voor een bijzondere spiegelselfie. Bovenaan de trap hangt ook een achteruitlopend horloge dat je kunt lezen in het spiegelbeeld.

Waar: Bulevardul Ion C. Brătianu 2

Jouw Galaxy S10+ moment: Test de Super Steady-stabilisatie terwijl je de wenteltrap afdaalt. Neem een vloeiende video op en leg elk detail vast in 4K UHD.

Image
Breng herinneringen tot leven

Maak ongelooflijke video's in 4K UHD, met de rijke kleuren en het contrast van HDR10+.

Meer informatie

Boekarest #withGalaxy

Er is zoveel te doen in Boekarest. Deel je meest inspirerende foto's met #withGalaxy en wie weet zie je jouw foto's hier terug. Veel plezier!

Alles wat je nodig hebt voor schitterende foto's van de stad

S10+

Galaxy S10 | S10+

256 GB EVO-geheugenkaart

256 GB EVO-geheugenkaart

Lees de volgende verhalen