Photography / #withGalaxy

De charmes van
Low Light
Fotografie

Zie hoe de liefde spat van onze favoriete silhouetfotografie, en alle andere
romantische shots, vastgelegd #withGalaxy.

Silhouetfotografie van een koppel dat voor een neon licht van een koffiebar staat, de scène is donker, maar je kan hun silhouet zien

Gedimd licht en romantiek? De twee lijken voor elkaar gemaakt. Voor foto’s vol rijke kleuren, emotie, extra veel karakter en diepte moet je experimenteren met low light fotografie. In the mood for love? Laat je inspireren door deze #withGalaxy foto’s en ontwikkel je eigen kijk op romantiek.

Een koppel dat staat op een reflecterend oppervlak met een kleurrijke zonsondergang in de achtergrond, in een speelse houding waarbij ze elkaar aankijken

Liefde is speels: experimenteer met symmetrie en grappige poses. Zo zet je die sterke band en het gevoel van connectie extra in de verf. Een vurige zonsondergang? Nothing says romance like a sunset! Ook contrasterende texturen kunnen de romantische vibe een extra boost geven.

Een koppel dat op een houten oppervlak zit met de Manhattan Bridge in de achtergrond. De scène is vastgelegd vanuit een lage hoek
Achterzijde van de Galaxy S20 Ultra 5G
Maak de scène extra helder

Maak prachtige foto’s bij weinig licht met Nachtmodus op de Galaxy S20 Ultra 5G.

ONTDEK MEER

Weinig licht? Dan is de achtergrond key. Zo biedt een goed verlichte brug subtiel omgevingslicht dat je helpt een prachtig liefdesverhaal te vertellen zonder jouw onderwerpen te overschaduwen. Je kan ook met Nachtmodus een foto maken, om een donkere nachtscène vast te leggen met minimale ruis en vervaging (zonder de flits te gebruiken).

Achterzijde van de Galaxy S20 Ultra 5G
Maak de scène extra helder

Maak prachtige foto’s bij weinig licht met Nachtmodus op de Galaxy S20 Ultra 5G.

ONTDEK MEER
Een koppel dat zit op een betonnen muur, uitkijkend over de oceaan, met een prachtige zonsondergang die een prachtig kleurverloop in de hemel laat zien.
TIP

Intensere kleuren? Verhoog je verzadiging tijdens het editen.

Maak gebruik van negatieve ruimte (een blauwe hemel in dit geval) om de aandacht te leggen op een teder moment en duidelijk de nadruk op je onderwerp te leggen. Wat heb je nodig voor een cosy vibe? Warme kleuren, speel dus zeker met je kleuren tijdens het bewerken van je foto’s.

TIP

Intensere kleuren? Verhoog je verzadiging tijdens het editen.

Een glimlachend koppel met de armen in elkaar die over een straat met klinkers lopen, waar hartvormige lichtjes worden geprojecteerd op de gebouwen in de achtergrond

Smalle straatjes met kasseien zijn niet alleen op en top romantisch, ze bieden ook een geweldig reflecterend oppervlak dat het licht terugkaatst op je onderwerp. Daarnaast zorgen de hartjes op de gebouwen voor een leuk element dat het liefdesverhaal in de scène een extra dimensie geeft. Let dus op de kleinste details als je op zoek gaat naar een locatie.

Een silhouet van een koppel dat voor een groot aquarium staat. De tank is goed verlicht en je ziet verschillende soorten zeedieren zoals pijlstaartroggen, vissen en meer.

Intieme momenten moeten… intiem blijven. Vermijd dus drukke plaatsen en zoek een romantische locatie die de mogelijkheid biedt om alleen te zijn. Een foto die even groots en episch is als jouw liefdesverhaal? Maak dan de foto vanuit een lage hoek en experimenteer met een wijde frame.

Samsung Galaxy-pictogram

DEEL EN EXPERIMENTEER

Het is aan jou!

Inspireer je op onze Instagram en deel jouw romantische #withGalaxy foto’s bij weinig licht.

Leg de romantiek vast

Omarm het donker en #spreadthelove met low light fotografie die niemand onverschillig laat.

Achterkant van een Cloud Pink Galaxy S20, een Cloud Blue Galaxy S20+, en een Cosmic Grey Galaxy S20 Ultra 5G over elkaar, naast elkaar getoond met de S20 aan de onderaan

Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Shot vanaf de voorzijde van een rechtopstaande Galaxy Note10 met een S Pen die tegen de zijkant leunt

Galaxy Note10

Lees de volgende verhalen