Samsung Within / Innovation

Reis mee naar een nieuw mobiel tijdperk

Hoe de Galaxy S20, de foldable Galaxy Z Flip en de Galaxy Buds+ je anders laten kijken en luisteren.

Met de Galaxy S20, de Galaxy Z Flip en de Galaxy Buds+ gaat je mobile ervaring lichtjaren vooruit

Jij verwacht altijd meer van je smartphone. En wie geeft je ongelijk? Foto’s en video’s waarvan je mond openvalt. Razende snelheid. Design dat blijft verbazen. Met de nieuwe Galaxy S20, de Galaxy Z Flip en de Galaxy Buds+ gaan we lichtjaren vooruit. Stap in en reis mee naar een nieuw tijdperk.

De camera van de Galaxy S20 verrast je steeds opnieuw met zijn superkrachten

Galaxy S20. Camera met superkrachten

De Galaxy S20 laat je de beste momenten in je leven op de allerbeste manier vastleggen, momenten die je daarna razendsnel deelt met je vrienden en followers. Hij biedt je een ongeziene camera-ervaring én is helemaal 5G-ready*. De camera in de Galaxy S20 is niet zomaar een upgrade in resolutie, het is een revolutie. Maak met de Galaxy S20 telkens opnieuw haarscherpe en kleurrijke beelden, zelfs in moeilijke omstandigheden. De camera ziet zelfs wat jij niet ziet, en legt jouw memorabele momenten beter vast dan je eigen ogen. Hoe krijgt deze smartphone dat voor elkaar? Met duizelingwekkende functies zoals de Single Take Camera, de Space Zoom (waarmee je altijd op de eerste rij zit) en de ultrahoge resolutie van foto’s en video’s. Kijk je ogen uit.

* In België is enkel de Galaxy S20 Ultra 5G-ready. In Luxemburg zijn alle Galaxy S20-toestellen dat.

De Galaxy Z Flip past dichtgevouwen in je broekzak, opengevouwen biedt hij een bioscoopervaring

Galaxy Z Flip. Grensverleggend en oogverblindend

Wat. Een. Design. Dat is je eerste reactie als je de foldable Galaxy Z Flip bekijkt. Dichtgevouwen meet de Galaxy Z Flip net geen 9 op 9 cm – past perfect in je broekzak of handtasje. Als je ‘m openvouwt, komt er een prachtig ultrabreedbeeldscherm tevoorschijn. De technologie erachter tart dan weer de wetten van de fysica. Of zag jij al eerder flinterdun vouwbaar glas dat je eindeloos kan open- en toeklappen? Een halfopen Galaxy Z Flip, die kan je rechtop op de tafel zetten. Handig voor 4K-videocalls met je vrienden of handsfree selfies. De geweldige bioscoopervaring van de Galaxy Z Flip en de hoogwaardige 4K-videocalls krijg je erbij. En ook de camera van de Galaxy Z Flip is een pareltje. Je maakt prachtige beelden, zelfs in de meest donkere omstandigheden, en met de Ultrawide Lens vang je meer in één frame dan je voor mogelijk houdt. Bekijk het design van dichtbij.

De Galaxy Buds+ bieden je 22 uur kristalhelder geluid

Galaxy Buds+. Wie luistert, zal voelen

Songs die je raken tot in het diepst van je ziel. Podcasts die je elke dag weer inspireren. Audioboeken die je in een parallel universum laten stappen. De Galaxy Buds+ hebben een batterijcapaciteit van maar liefst 11 uur en de case biedt nog eens evenveel power: je luistert dus 22 uur naar kraakhelder geluid! Telefoontjes opnemen, je volume aanpassen of door je playlists vliegen, dat kost je maar enkele welgemikte taps op de spitstechnologie in je oren. De 3 ingebouwde micro’s (ja, in de earbuds zelf) zorgen ervoor dat je beter gehoord wordt, terwijl de tweeter en de woofer alle hoge en lage tonen in betere kwaliteit doen klinken. Na 10 minuten fast charging kun je trouwens weer 3 uur verder. Ga voor beter geluid.

Klaar om naar een nieuw mobiel tijdperk te reizen? Laat je omverblazen door de superkrachten van de Galaxy S20-camera, het foldable design van de Galaxy Z Flip en de prachtklank van de Galaxy Buds+.

Galaxy S20

Galaxy S20

Galaxy Z Flip

Galaxy Z Flip

Galaxy Buds+

Galaxy Buds+

Lees de volgende verhalen