Samsung Within / Innovation

SpaceSelfie introductie:
Cara zegt dat je jezelf moet zijn in elke selfie

Ontdek hoe supermodel Cara Delevingne voor een enorme hoeveelheid aan echte, authentieke SpaceSelfies zorgde.

Cara Delevingne neemt een selfie voor een groot publiek op het lanceringsevent van SpaceSelfie.

De sterren stonden goed voor Samsung KX op 23 oktober om onze eerste SpaceSelfie in de ruimte te sturen. En niemand schitterde beter dan de multigetalenteerde Cara Delevingne. Zij heeft samengewerkt met een aantal van 's werelds beste fotografen en liep van Parijs tot Londen op catwalks en rode lopers. Je zou dus verwachten dat ze elke selfie zeer serieus neemt.

Is het dan niet verrassend dat dit topmodel zegt dat selfies niet over perfect zijn of poseren gaan, maar louter over jezelf zijn. “Vergeet dat elke selfie een goede of perfecte moet zijn. De bedoeling is dat je er plezier aan beleeft. Ik vind het leuk om alle denkbare invalshoeken te proberen. Hoeveel kinnen krijg ik op een selfie? Dat is een leuke.”

Foto's van Cara Delevingne in verschillende poses.

Ongefilterd plezier in elke foto

Dankzij Cara’s aanstekelijke energie en authenticiteit heeft ze geholpen om de realiteit terug in de selfie brengen in een tijd boordevol filters en fotobewerking. Duizenden mensen deden mee en stuurden grappige gezichten, pruilmondjes en ongefilterde foto’s de stratosfeer in. Om alles in stijl af te trappen, ging Cara nog een stapje verder dan sommige Hollywood-iconen.

Ken je de geschiedenisschrijvende Oscarselfie van Ellen DeGeneres nog? Nou, met die gedachte gebruikte Cara haar Galaxy S10 5G bij de start van het event om haar eigen SpaceSelfie de ruimte in te sturen. En zelfs Reese Witherspoon vond het leuk. Maar om dit allemaal überhaupt mogelijk te maken, hadden we een aantal wetenschappers, design apps op maat en een ballon ter grootte van een half basketbalveld nodig.

Video van de campagne SpaceSelfie
Video van de campagne SpaceSelfie

De missie mogelijk maken

Om te gaan waar nog geen telefoon ooit geweest was, hadden we een aantal van de beste en slimste geesten nodig om het mogelijk te maken. Dus met de hulp van een team van engineers, wetenschappers en techneuten haalden we alles uit de kast. We gebruikten een super-pressure high-altitude ballon, speciaal ontwikkelde apps en een op maat gemaakte laadruimte om de Galaxy S10 5G in de stratosfeer te krijgen. En om alles van stroom te voorzien, werden er zonnepanelen in het design verwerkt.

En zoals nu blijkt hebben we de perfecte telefoon ontwikkeld die in de ruimte kan overleven. Hij is zo duurzaam dat hij bestand is tegen de extreme omgevingen die aanwezig zijn in de stratosfeer, zonder speciale hoesjes of isolatie. En testen wijzen uit dat hij zelfs bestand is tegen temperaturen van -65°C.

Foto’s genomen op de campagne van SpaceSeflie
Foto’s genomen op de campagne van SpaceSeflie
Foto’s genomen op de campagne van SpaceSeflie
Foto’s genomen op de campagne van SpaceSeflie
Foto’s genomen op de campagne van SpaceSeflie
Foto’s genomen op de campagne van SpaceSeflie

Ben jeselfie

Nu de SpaceSelfie missie tot een einde is gekomen, mag het duidelijk zijn dat Cara’s sensationele ommekeer van de selfie iedereen heeft aangestoken. Ook al zagen we geen driedubbele kinnen, ze inspireerde duizenden om zichzelf te zijn door skydive glimlachen, grijnzende hoofden en gekke bekken de ruimte in te sturen. Dus als je de eerstvolgende keer weer je eigen hoofd op je beeldscherm ziet verschijnen, probeer dan ook eens als Cara te zijn en laat je ware ik zien!

Trek je eigen natuurlijke selfie op de Galaxy S10 5G

Geïnspireerd door Cara? Breng je selfie naar nieuwe hoogtes met de Galaxy S10 5G.

Samsung Galaxy S10+

Galaxy S10

Lees de volgende verhalen