Samsung Within / Innovation

Een vipticket voor
Samsung Galaxy Unpacked

#TeamGalaxy deelt een kijkje achter de schermen over wat er gebeurde tijdens het evenement.

Influencers verzameld in de evenementenruimte van de Creators Lounge. Je ziet een kleurrijke lichtinstallatie vooraan en een dj-booth en bar vanachter.

Hoe vier je de meest opwindende productlancering van de afgelopen tijd? Nodig een paar gasten uit in de Samsung Creators Lounge, geef ze de Galaxy S20 om mee te spelen en laat ze zien wat voor een wowfactor het heeft. Bekijk een paar van de beste momenten van het Galaxy Unpacked-evenement en krijg een voorproefje van Samsungs meest recente releases, de Galaxy S20-serie en de Galaxy Z Flip.

1 5
1 5

"Ik had nooit gedacht dat ik op een telefoon een video in 8K of foto van 108MP zou kunnen maken—ik bedoel, dat is waanzinnig."

-Jimmy Chin over de Galaxy S20 Ultra 5G

Jimmy Chin wearing a baseball cap and a blue sweater and speaking onJimmy Chin draagt een honkbalpetje en een blauwe sweater en spreekt op een podium tijdens de Creators Talk in de Creator Loungestage at the Creator Lounge Creators Talk
Een Galaxy S20, diagonaal gezien, met een kleurrijke achtergrondafbeelding
Revolutionaire resolutie

Leg superscherpe shots vast met 8K video, 16 keer groter dan FHD.

ONTDEK MEER
Een Galaxy S20, diagonaal gezien, met een kleurrijke achtergrondafbeelding
Revolutionaire resolutie

Leg superscherpe shots vast met 8K video, 16 keer groter dan FHD.

ONTDEK MEER

Een grote stap voor de fotografie

Met revolutionaire 8K video, epische Zoomondersteuning, verfijnde AI-cameratech en meer, is de Galaxy S20 een veelzijdige verhalenverteller met onbeperkt potentieel.

Achterkant van een Cloud Pink Galaxy S20, een Cloud Blue Galaxy S20+, en een Cosmic Gray Galaxy S20 Ultra 5G over elkaar, de producten worden links onder naast de S20 getoond

Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra

Lees ook deze verhalen