Samsung Within / #TeamGalaxy

Ninja’s kijk op de
toekomst van gamen

Fortnite-legende Ninja vertelt hoe hij gamen ziet qua carrière en community.

Tyler "Ninja" Blevins hurkt om te poseren voor een foto in onze Samsung 837 Experience Space.

We spraken met Fortnite-legende Tyler "Ninja" Blevins om te praten over gamen als hobby, carrière en community. Ontdek hier zijn kijk op de toekomst van gamen.

Tyler "Ninja" Blevins zit in onze Samsung 837 experience space voor een interview over de toekomst van gamen.

#TeamGalaxy's eigen Ninja kwam onlangs langs in onze Samsung 837 experience space in New York City om het op te nemen tegen iKON en andere uitdagers in een epische Fortnite wedstrijd. We maakten van de gelegenheid gebruik om te luisteren naar zijn ideeën over de huidige staat van gamen en vroegen hem waar iemand die in zijn voetsporen wil treden op moet focussen.


Vier gamers van verschillende leeftijden streden op hun Samsung Galaxy smartphones bij Samsung 837.

Wat is het grootste verschil dat je ziet tussen de gamingcultuur van 10 jaar geleden in vergelijking met die van nu en in de toekomst?

De community is zo veel mondiger en heeft echt een waardevolle mening over hoe het spel moet worden verbeterd en uiteindelijk zal uitkomen. Veel hedendaagse games gebruiken beta- en alpha-versies omdat ze feedback willen krijgen van spelers. Tien jaar geleden zeiden veel developers: “Dit is het spel en daar moet je het mee doen. En als je het niks vindt, koop je maar een ander spel."

Ik denk echt dat de games die het hardste falen de games zijn waarbij de makers ervan de feedback van de spelers, streamers, content creators en YouTubers compleet negeren.

“Wat veruit het beste werkt, is rekening houden met de communitygedreven feedback.''

Het interieur van de Samsung 837 Experience Space, vol met gamers, Ninja en leden van iKON die het gevecht aangaan in Fortnite.

Hoe kunnen jonge gamers hun ouders overtuigen dat gamen meer is dan het behalen van high scores?

Voorlopig is het nog steeds niet: "Oh, mijn zoon is de beste voetballer van het team maar hij doet het niet goed op school." Geef het nog een paar jaar. Als je een streamer, YouTuber, gamer - een topspeler - wilt worden, doe het dan goed op school. Toen ik opgroeide onderhandelde ik de hele tijd: "Mama, ik poets twee uur lang, ik doe zo veel klusjes als je wilt, zolang je me nog twee extra uurtjes laat gamen."


Tyler "Ninja" Blevins spreekt op het podium bij de Samsung 837 Experience Space.

Hoe word je volgens jou een professionele gamer?

Zorg dat je anderen vermaakt. Wees grappiger dan anderen. Kies iemand uit die je bewondert en als je denkt dat je grappig bent, en beter dan hem of haar... ga er dan voor. Maak betere content dan de persoon die je wilt zijn, of nog beter, maak betere content dan die van wie dan ook.

“5G is een belangrijk onderdeel van mijn toekomst. En ik ben echt super benieuwd waar het heen gaat.”

Een Galaxy S10+ laat Fortnite zien inclusief de iKONIC skin.

Hoe denk je dat 5G de gaming scene gaat veranderen?

Gast, ik ben mega excited. We praten eigenlijk heel veel over mobiele game-ervaringen met 5G als we onderweg zijn naar Ninja-events en andere dingen. 5G is op dit moment dus een belangrijk deel van mijn toekomst en ik ben super enthousiast om te zien waar het heen gaat. Ik heb het nog niet ervaren dus mijn verwachtingen zijn hooggespannen en ik kan echt niet wachten. Het is er en ik ben er klaar voor.

Gamen zal niet verdwijnen. Het zit in de bloei van zijn ontwikkeling en het wordt alleen maar beter.

Ninja houdt een prisma witte Galaxy S10+ smartphone in zijn hand terwijl hij naar het beeldscherm staart
Ninja laat ons zien hoe hij grenzen doorbreekt en daarmee verandert wat het betekent om een pro-gamer te zijn, dankzij de Galaxy S10+ die hij gedurende zijn dag gebruikt voor next-level game ervaringen

Ga ervoor net zoals Ninja

Zowel de Galaxy S10-serie als de Galaxy Note10-serie brengt ongeëvenaarde game-ervaringen naar je broekzak, naar je thuis, in de bus of waar dan ook ter wereld.

Galaxy Note10

Galaxy Note10

Achterkant van een prism white Galaxy S10+, met de voorkant van een black Galaxy S10+, bovenaan enigszins overlappend.

Galaxy S10e | S10 | S10+

Vooraanzicht van een witte batterij

Battery Pack

Headshot van gamer Ninja op een blauwe achtergrond

FEATURING

Tyler "Ninja" Blevins

Amerikaanse Twitch streamer, YouTuber, professionele gamer en Internet persoonlijkheid.

Lees de volgende verhalen