Wellbeing

Geef prioriteit aan je gezondheid

Maak, ondanks je drukke agenda, wat tijd vrij om goed voor jezelf te zorgen.

Voel je je uitgeblust van het dagelijks leven? Soms is onze agenda zo hectisch dat het onmogelijk lijkt een pauze te nemen. Maar denk eraan: tijd maken om voor jezelf te zorgen, is essentieel en makkelijker dan je denkt. Neem kleine stappen om gezonde gewoontes te ontwikkelen die je welzijn op de lange termijn positief zullen beïnvloeden. Want hoe gezonder je bent, hoe beter je voorbereid bent om zelfs de drukste dagen aan te kunnen.

Bewuste ademhalingsoefeningen helpen bij het beheersen van stress en het verbeteren van je humeur. Haal diep adem, ontspan jezelf, vertraag je hartslag en maak je geest leeg. Het is een eenvoudige ontspanningstechniek die slechts 5 tot 10 minuten van je tijd in beslag neemt. Integreer wat lichte stretching of ga een stap verder en probeer een korte meditatie. Zo kan je tot rust komen voor het slapengaan of voor je aan je dag begint. Bewuste ademhalingsoefeningen helpen bij het beheersen van stress en het verbeteren van je humeur. Haal diep adem, ontspan jezelf, vertraag je hartslag en maak je geest leeg. Het is een eenvoudige ontspanningstechniek die slechts 5 tot 10 minuten van je tijd in beslag neemt. Integreer wat lichte stretching of ga een stap verder en probeer een korte meditatie. Zo kan je tot rust komen voor het slapengaan of voor je aan je dag begint.

Adem diep in en vernieuw jezelf

Bewuste ademhalingsoefeningen helpen bij het beheersen van stress en het verbeteren van je humeur. Haal diep adem, ontspan jezelf, vertraag je hartslag en maak je geest leeg. Het is een eenvoudige ontspanningstechniek die slechts 5 tot 10 minuten van je tijd in beslag neemt. Integreer wat lichte stretching of ga een stap verder en probeer een korte meditatie. Zo kan je tot rust komen voor het slapengaan of voor je aan je dag begint.

Om jezelf aandacht te schenken hoef je heus niet de deur uit. Gebruik een beetje fantasie en je zult zien hoe eenvoudig je alles uit je dagelijkse omgeving kan gebruiken om te sporten. Stretch je arm- en rugspieren bijvoorbeeld met een handdoek. Of gebruik waterflessen als halters voor lichte gewichtstraining. Die stoel waar je dagelijks op werkt? Gebruik hem om enkele dips te doen en zo je armen te trainen. Tijd te kort? Doe enkele lichte trainingen terwijl je het huis schoonmaakt. Om jezelf aandacht te schenken hoef je heus niet de deur uit. Gebruik een beetje fantasie en je zult zien hoe eenvoudig je alles uit je dagelijkse omgeving kan gebruiken om te sporten. Stretch je arm- en rugspieren bijvoorbeeld met een handdoek. Of gebruik waterflessen als halters voor lichte gewichtstraining. Die stoel waar je dagelijks op werkt? Gebruik hem om enkele dips te doen en zo je armen te trainen. Tijd te kort? Doe enkele lichte trainingen terwijl je het huis schoonmaakt.

Begin met eenvoudige oefeningen thuis

Om jezelf aandacht te schenken hoef je heus niet de deur uit. Gebruik een beetje fantasie en je zult zien hoe eenvoudig je alles uit je dagelijkse omgeving kan gebruiken om te sporten. Stretch je arm- en rugspieren bijvoorbeeld met een handdoek. Of gebruik waterflessen als halters voor lichte gewichtstraining. Die stoel waar je dagelijks op werkt? Gebruik hem om enkele dips te doen en zo je armen te trainen. Tijd te kort? Doe enkele lichte trainingen terwijl je het huis schoonmaakt.

Geen tijd om naar de fitness te gaan? Dan breng je toch gewoon de fitness naar je woonkamer! Thuis sporten, is een gemakkelijke manier om jezelf de nodige aandacht te geven. Bovendien heb je er geen last van pollen of luchtvervuiling. Zet de TV aan op je favoriete fitnessvideo en maak een grote open ruimte vrij om te stretchen, te schommelen, uit te strekken en te springen zoveel je wil. Als je de bewegingen op een groot scherm bekijkt, voelt het alsof je met een personal trainer in je eigen fitnessruimte aan het trainen bent. Geen tijd om naar de fitness te gaan? Dan breng je toch gewoon de fitness naar je woonkamer! Thuis sporten, is een gemakkelijke manier om jezelf de nodige aandacht te geven. Bovendien heb je er geen last van pollen of luchtvervuiling. Zet de TV aan op je favoriete fitnessvideo en maak een grote open ruimte vrij om te stretchen, te schommelen, uit te strekken en te springen zoveel je wil. Als je de bewegingen op een groot scherm bekijkt, voelt het alsof je met een personal trainer in je eigen fitnessruimte aan het trainen bent.
2020 85" Q950R Flagship QLED 8K HDR 4000 Smart TV 2020 85" Q950R Flagship QLED 8K HDR 4000 Smart TV
Probeer nieuwe gewoontes uit
Zoek nieuwe sportoefeningen op je TV en druk op afspelen om je training te starten.

Tover je woonkamer om tot een fitnessruimte

Geen tijd om naar de fitness te gaan? Dan breng je toch gewoon de fitness naar je woonkamer! Thuis sporten, is een gemakkelijke manier om jezelf de nodige aandacht te geven. Bovendien heb je er geen last van pollen of luchtvervuiling. Zet de TV aan op je favoriete fitnessvideo en maak een grote open ruimte vrij om te stretchen, te schommelen, uit te strekken en te springen zoveel je wil. Als je de bewegingen op een groot scherm bekijkt, voelt het alsof je met een personal trainer in je eigen fitnessruimte aan het trainen bent.

Overal een oogje op houden terwijl je traint? Met je Smart TV kan het! Sluit je toestellen aan op het SmartThings Dashboard om ze direct op je TV-scherm te bekijken en te bedienen. Ga eenvoudig aan de slag met een Samsung-account. Overal een oogje op houden terwijl je traint? Met je Smart TV kan het! Sluit je toestellen aan op het SmartThings Dashboard om ze direct op je TV-scherm te bekijken en te bedienen. Ga eenvoudig aan de slag met een Samsung-account.

Multitasken tijdens je workout thuis

Overal een oogje op houden terwijl je traint? Met je Smart TV kan het! Sluit je toestellen aan op het SmartThings Dashboard om ze direct op je TV-scherm te bekijken en te bedienen. Ga eenvoudig aan de slag met een Samsung-account.

Beleef plezier met fitness

Er zijn veel work-outs die je thuis kunt doen, maar het is belangrijk iets te vinden dat je echt leuk vindt. Zoek iets dat bij je past en je interesse heeft. Hoe leuker je het vindt, des te meer tijd je ervoor vrij zult maken. Hier zijn een paar trainingsprogramma's die je kunt uitproberen.

Elegante krachttraining Elegante krachttraining
Ballet

Elegante krachttraining

Versterkt de spieren en verbrandt vet Versterkt de spieren en verbrandt vet
Gewichtstraining

Versterkt de spieren en verbrandt vet

Voor een betere houding en een sterker lichaam Voor een betere houding en een sterker lichaam
Pilates op de mat

Voor een betere houding en een sterker lichaam

Verbrand calorieën terwijl je danst Verbrand calorieën terwijl je danst
Zumba

Verbrand calorieën terwijl je danst

Ontspan je lichaam en geest Ontspan je lichaam en geest
Meditatie Yoga

Ontspan je lichaam en geest

Krachttraining voor het hele lichaam Krachttraining voor het hele lichaam
Kickboksen

Krachttraining voor het hele lichaam

Es fácil cambiar una alimentación adecuada por comida rápida, pero puedes comer sano y rápido a la vez. Las manzanas, plátanos y almendras son aperitivos saludables, ricos en fibra y que puedes comer en cualquier parte. Usa un asistente de voz, como Bixby en tu televisor, para encontrar recetas rápidas y saludables. Mantener una dieta equilibrada es una forma sencilla de introducir el cuidado personal en tu vida diaria.  “Bixby, busca comida saludable”. Es fácil cambiar una alimentación adecuada por comida rápida, pero puedes comer sano y rápido a la vez. Las manzanas, plátanos y almendras son aperitivos saludables, ricos en fibra y que puedes comer en cualquier parte. Usa un asistente de voz, como Bixby en tu televisor, para encontrar recetas rápidas y saludables. Mantener una dieta equilibrada es una forma sencilla de introducir el cuidado personal en tu vida diaria.  “Bixby, busca comida saludable”.

Zet gezond eten op het menu

Het is gemakkelijker dan je denkt om snelle – maar ook voedzame! – maaltijden te bereiden. Want, nee, een gezonde voeding hoeft heus niet tijdrovend te zijn! Appels, bananen en amandelen zijn bijvoorbeeld gezonde snacks die rijk zijn aan voedingsvezels maar ook gewoon makkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. Evenwichtig eten is een gemakkelijke manier om je dagelijkse routine in te vullen met aandacht voor jezelf! Gebruik daarom spraakassistenten zoals Bixby om op je TV op zoek te gaan naar snelle en gezonde recepten die je kunt uitproberen.

"Bixby, zoek gezonde maaltijden."

Support om goed voor je zelf te zorgen

Uitrusting om je te helpen gezond en productief te blijven.

Lees de volgende verhalen

* De afbeeldingen zijn uitsluitend ter illustratie en zijn bedoeld om je een beter begrip te geven.
* Het uiterlijk, het ontwerp en de GUI-specificaties (grafische gebruikersinterface) die niet van invloed zijn op de prestaties van het product, kunnen zonder voorafgaande
kennisgeving worden gewijzigd.
* Smart service, beschikbaarheid van de functie en GUI (grafische gebruikersinterface) kunnen per model en regio verschillen.
* Akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van de slimme functie is vooraf vereist.
* Voor de slimme functies zijn compatibele apparaten of telefoons vereist.
* Raadpleeg de productinformatiepagina voor elk model.