Wellbeing

Jouw fitness motivatie-checklist

Je moet niet uit je comfortzone komen om je fitnessdoelen te bereiken.

Vrouw die thuis haar yoga-oefeningen doet met kettlebells Vrouw die thuis haar yoga-oefeningen doet met kettlebells

Weet je niet meer wanneer je voor het laatst gebruik hebt gemaakt van je fitnessabonnement? We won’t judge! Zelfs de besten komen wel eens terecht in de sleur van een dagelijkse trainingsroutine. Gelukkig hebben wij de oplossing! Je ver moeten verplaatsen om te gaan sporten? Don’t think so! Daar heeft toch niemand zin in? Gebruik die energie maar om je persoonlijke records (in no time) te breken!

Foto van een vrouw die traint met Galaxy Watch Active2 Foto van een vrouw die traint met Galaxy Watch Active2
TIP
Probeer een BPM-gestuurde afspeellijst van ca. 147-169 BPM voor hardlopen en ca. 135-170 BPM om te fietsen.
1

Adrenaline kick binnen handbereik

Het is bewezen: muziek kan je hersenen er letterlijk van overtuigen dat sporten minder hard werken is dan je denkt. "Muziek is als is een legale drug voor sporters", aldus Costas Karageorghis, Ph.D. van de Londense Brunel University School of Sport and Education, in een interview met Reuters. "Het kan de perceptie van inspanning aanzienlijk verminderen en het uithoudingsvermogen met maar liefst 15 procent doen stijgen.” Wil je echt in een swingend ritme komen? Stel dan een afspeellijst samen die synchroon loopt met het ritme van je fitnessactiviteit. Sommige muziekstreamingapps hebben BPM (beats-per-minuut) afspeellijsten die je kunt openen op wearables zoals de Galaxy Watch Active2. Kan je het al raden? Ja, de BPM van deze nummers komt natuurlijk overeen met je gewenste hartslag!

Foto van een vrouw die traint met Galaxy Buds+ Foto van een vrouw die traint met Galaxy Buds+
Set van Galaxy Buds+ naast elkaar afgebeeld Set van Galaxy Buds+ naast elkaar afgebeeld
Galaxy Buds+
De Galaxy Buds+ hebben een innovatief en ergonomisch ontwerp en zijn gemaakt van extreem geavanceerde, lichtgewicht materialen.
2

Altijd on beat

Samsung helpt je om het beste uit jezelf te halen, #DoWhatYouCant. Een kleine stap kan al leiden tot een groots resultaat. Of de kleinste wearables in dit geval, zoals de Galaxy Buds+. De revolutionaire pasvorm van de Galaxy Buds+ zorgt ervoor dat ze perfect in je oren blijven zitten – wat je ook doet. Ze zijn dan ook het ideale accessoire voor al je workouts.

Twee telefoonschermen met op het linker scherm "Je hebt gewonnen!" voor het bereiken van 50.000 stappen, in vergelijking met een concurrent op een app met stappenuitdaging. Het rechterscherm laat de Samsung Health app zien waar je huidige status en de status van de andere deelnemer worden getoond als een spel. Twee telefoonschermen met op het linker scherm "Je hebt gewonnen!" voor het bereiken van 50.000 stappen, in vergelijking met een concurrent op een app met stappenuitdaging. Het rechterscherm laat de Samsung Health app zien waar je huidige status en de status van de andere deelnemer worden getoond als een spel.
3

Zorg voor gezonde competitie

Jezelf een uur lang fysiek uitputten voor of na een lange werkdag? Dat is wel het laatste wat je zal willen doen! Maak het leuker met een portie gezonde competitie en daag andere sporters uit. Fitnessapps zoals Samsung Health kunnen je helpen om je competitieve kant te activeren. Daag vrienden (of andere gebruikers over de hele wereld) uit en blijf gemotiveerd. De beloningen – of gewoon het plezier om wat op te scheppen – maken het hele proces veel leuker!

Afbeelding van een vrouw die de downward dog oefent met een yogavideo Afbeelding van een vrouw die de downward dog oefent met een yogavideo
4

Volg je eigen ritme

Zin om aan je “downward dog”-houding te werken? Dan moet je buiten de (yoga)mat denken! Je telefoon bevat een bibliotheek met on-demand fitness apps zoals de Workout-trainer, waarop je uit duizenden trainingen en aangepaste trainingsprogramma's kunt kiezen. Of je nu je uithoudingsvermogen wilt verbeteren met een bootcamp om gewicht te verliezen of je kernspieren wilt opbouwen met een energieke yogavideo - je krijgt een hoogstaande studiobelevenis, zelfs van thuis uit in je pyjama. Plus, als je je training streamt op een filmisch scherm zoals dat van de Galaxy S10, lijkt het alsof je er in levende lijve bij bent

Verleg grenzen

Apparaten zoals de Galaxy S20 maken het extra makkelijk om nog energie over te hebben. En dankzij de draadloze powersharing is er altijd genoeg energie over om met je work-out buddies te delen – zowel met de echte als de digitale.

Lees de volgende verhalen

Kelland, Kate. "Sportarts realiseert eerste muzikale halve marathon." Reuters,
Thomson Reuters, 1 okt. 2008, www.reuters.com/article/us-running-music-idUSTRE4904TA20081001.