Samsung multiroom app

Home > Samsung Audio > Samsung multiroom app

Samsung wireless 360 speaker bediening

Is muziek ook zo'n belangrijk onderdeel van jouw leven? Dan heb jij vast al een Wireless Audio systeem in huis, waarmee je in iedere kamer de muziek van jouw keuze aan kunt zetten met behulp van een handige app.

Draai het wiel

Intuïtieve bediening door te draaien aan het wiel. Wil je de nummers in jouw afspeellijst bekijken en afspelen? Draai dan aan het wiel en je ziet wat het volgende nummer is. Je kunt uiteraard ook door je hele album of afspeellijst scrollen. Zelfs de achtergrond van de Samsung Multiroom App verandert naar het design van de album cover. Zo zie je de afbeelding van het album of nummer dat je aan het luisteren bent terwijl je naar de muziek luistert.

samsung multiroom app interface

Overal in huis de juiste sfeer

In iedere kamer een andere sfeer? Dat kan. Op iedere Multiroom Speaker, dus ook de WAM5500 R5 in huis kun je een ander nummer draaien zodat je in de juiste sfeer komt.

Wil je overal in huis dezelfde muziek luisteren? Ook dat kan zeer eenvoudig door een groep te creëren met twee of meerdere Samsung Multiroom Speakers. Zo kun je in de keuken, woonkamer en studeerkamer naar jouw zelfde favoriete muziek luisteren.

Jouw muziek, waar en wanneer jij wilt

Of je nu onderweg bent of thuis, overal kun je de nieuwe Wireless Audio Multiroom App van Samsung gebruiken. Ben je onderweg dan kun je de muziek die beschikbaar is op je Smartphone of Tablet met een headset beluisteren via de Samsung Multiroom App.

Kom je thuis, dan wordt je automatisch verbonden met je Wi-Fi netwerk en worden de Multiroom Speakers zichtbaar in de App. Door simpelweg het icoontje met de muzieknoot aan te klikken kun je kiezen op welke Multiroom Speaker je verder wilt luisteren. Je kunt dit zelfs automatisch instellen.

Voor Android apparaten is er zelfs een widget beschikbaar van de Samsung Multiroom App. Zo kun je nog eenvoudiger gebruik maken van de App.

samsung multiroom app muziekspeler

Jouw muziek binnen handbereik

Ben je op zoek naar jouw favoriete artiest of album, maar weet je niet meer in welke muziekbron je het hebt staan? Geen probleem: in de vernieuwde app zoek je in alle beschikbare bronnen tegelijk. Zo kun je zoeken naar bijvoorbeeld Coldplay in Deezer, TuneIn, muziek op je telefoon of tablet of andere apparaten in je netwerk zoals een laptop of harde schijf.

samsung multiroom app playlist

Geniet van Surround Sound

De Samsung Multiroom speakers kun je gebruiken voor het luisteren van muziek overal in huis, maar ook als draadloze home entertainment opstelling. Zo kun je een Samsung Multiroom draadloos verbinden met een Samsung TV die Bluetooth ondersteunt. Met een druk op de knop. Wil je twee of meerdere Multiroom Speakers draadloos verbinden met een Samsung TV dan kun je dit met de 2014 en 2015 Samsung TV's doen die Wi-Fi ondersteunen.
Wil je de ultieme draadloze surround opstelling? Dan kun je door middel van een Samsung Multiroom Soundbar (HW-H750, J650, J6500, J7500, J8500) en twee Multiroom Speakers als achterspeakers een compleet draadloze 4.1 Dolby Digital opstelling maken.
Zo geniet je van alle surround effecten.

CD's luisteren in je hele huis

Streaming via allerlei muziekdiensten is erg in opkomst, maar misschien heb jij ook nog een complete CD verzameling die je nog steeds wil gebruiken. Dat kan! Met een Samsung Blu-ray speler*met Multiroom functionaliteit kun je door je hele huis genieten van die ene favoriete CD. Schuif de CD in de Blu-ray speler en stuur de muziek naar bijvoorbeeld de Multiroom speaker in je keuken of slaapkamer. * BD-H6500/BD-J7500

Welke speaker voor welke ruimte?

Heb je alleen een Samsung Multiroom Speaker in je woonkamer? Dan is de kans groot dat je ook muziek in je keuken, slaapkamer of andere ruimte wilt. Gelukkig breid je jouw Multiroom systeem gemakkelijk uit… wij geven je graag een advies voor de geschikte Multiroom speaker voor iedere ruimte:
R1 voor in de kleine ruimte
R3 voor de tussenkamer of keuken
R5 voor de woonkamer of grotere ruimte

Nu beschikbaar

Draai aan het wiel met de vernieuwde Samsung Multiroom app, die geschikt is voor de Wireless Multiroom speakers van Samsung en compatible producten.

De vernieuwde Multiroom App is nu beschikbaar via de Google Playstore of de Apple Store .