Wat is de beste soundbar?

Home > Samsung Audio > Wat is de beste soundbar?

De soundbar vind je in steeds meer huiskamers terug. Logisch, soundbars passen vaak perfect bij de tv, je hebt er minder kabels voor nodig en ze nemen veel minder ruimte in dan een home cinema set. Terwijl het geluid fantastisch is. In dit artikel gaan we in op de vraag hoe jij de beste soundbar vindt.

Wat is een soundbar eigenlijk?


Een soundbar is een speaker die speciaal bedoeld is voor gebruik met een smart-TV. Een soundbar kan je vaak voor of onder je TV plaatsen of aan de muur bevestigen. Veel soundbars zijn afgestemd op het design van de serie smart-TV waar ze bij horen. Zo hebben we ook Samsung Curved soundbars die bij de serie Curved TV hoort.

Een Samsung soundbar voor in je woonkamer is ideaal. Geen gedoe met losse speakers en kabels trekken. Gewoon één slanke bar (eventueel aangevuld met een losse subwoofer) die al het werk doet. Zelfs surround-geluid, want Samsung soundbars bieden zelfs 5.1-audio, waarbij je het geluid van alle kanten hoort komen. Bij de Samsung Dolby Atmos soundbars komt het geluid zelfs van boven!

Soorten soundbars


Waarmee moet je rekening houden als je een soundbar koopt? Om hier antwoord op te kunnen geven moet je weten wat voor soorten soundbars er zijn. De Essential Soundbar categorie bevat modellen met subwoofer, maar ook compactere modellen zonder subwoofer. Zit jij graag midden in de actie? Dan zijn onze high-end Cinematic Soundbars beslist iets voor jou! Met omhoog gerichte luidsprekers en Dolby Atmos ondersteuning vullen ze elke hoek van jouw woonkamer met spectaculaire klanken. De All-in-One Soundbar scoort dan weer bijzonder goed wat bassen betreft. De geïntegreerde subwoofer levert krachtige bassen en zorgt voor kamervullend geluid. Zo klonk jouw favoriete actieserie nog nooit!

Als je een soundbar met virtual surround sound aanschaft, kun je nog meer op speakers besparen. De beste soundbars kunnen al die speakers vervangen. Dat scheelt een boel apparatuur en bedrading in je woonkamer! En dat is vooral aan te raden als je minder ruimte (of budget) hebt om een complete surroundset te plaatsen.

Iets anders om op te letten is natuurlijk het design. Past de soundbar die je op het oog hebt bij jouw TV? Is hij speciaal voor de TV gemaakt? Kan hij ervoor of eronder liggen? Samsung soundbars zijn speciaal ontworpen voor bij Samsung smart-TV's , maar kunnen ook in combinatie met andere merken apparatuur worden gebruikt. Heb je een TV met een gebogen (Curved) scherm? Dan is het wel zo mooi om ook een Curved Samsung Soundbar erbij te nemen.

Mooie upgrade voor je home cinema set


Een soundbar staat dus chic, je hebt bijna geen kabels meer nodig en je kunt ook van al die losse speakers af. Met de nieuwste Dolby Atmos Soundbars kun je zelfs driedimensionaal surround geluid ervaren, net alsof je in de bioscoop zit! Met deze opstelling komt het geluid van de voorkant, achterkant en zelfs boven je hoofd! Hiermee komen ook de echt filmfreaks aan hun trekken. Kijk maar eens naar het neusje van de zalm: de HW-N950 Dolby Atmos Soundbar .

Het gemak van een Samsung soundbar met virtual surround is natuurlijk ideaal als je een kleinere kamer of een klein budget hebt en een beter geluid uit je tv wilt halen. Als je nog twijfelt, is het altijd goed om eerst te gaan luisteren of een soundbar iets voor jou is.

De beste koop soundbar van 2018 is..Wat is dan de beste soundbar voor je TV van 2018? Dat is natuurlijk een Samsung soundbar. Samsung is wereldwijd het nr. 1 verkocht soundbar merk, ook in 2018 heeft Samsung weer de beste soundbar voor je TV. Samsung heeft veel ervaring in de ontwikkeling van home audio. In het Samsung Audio Lab in Californië werken geluidsingenieurs en technici met grote passie aan de nieuwste producten. Met een oog voor design, passie voor muziek en aandacht voor de vragen van de consument onderzoeken ze hoe ze bestaande producten kunnen verbeteren. Naast Lifestyle audio en Blu-Ray heeft Samsung een prachtige soundbar collectie. Deze kunnen concurreren met de betere home cinema sets. Het geluid dat uit de soundbar komt en je vervolgens omgeeft, alsof je midden in de film of in de game staat, zal je verbazen. We hebben eenvoudige Samsung soundbars voor de TV met 2.1-geluid en high-end soundbars met Dolby Atmos 5.1-geluid. Onze soundbars kun je draadloos op je Samsung smart-TV of je Samsung smartphone aansluiten.

Klantervaringen en soundbar reviewsOp de productpagina’s vind je gebruikerservaringen en externe soundbar reviews die de Samsung soundbars aanbevelen. Zo heeft de Samsung HW-N650 soundbar een 8 gekregen in de soundbar review van homecinemamagazine. De Samsung HW-MS650 werd in oktober 2017 uitgeroepen tot ‘Best reviewed october 2017’. Een jaar later won deze all-in-one soundbar ook de titel ‘Best reviewed januari 2018’. De HW-MS650 ontving de hoogste score onder de Samsung soundbars van de consumentenbond, een prijs waar Samsung trots op is. De HW-MS650 is een soundbar waar de consument ook erg blij mee is, gezien de goede klantervaringen en soundbar reviews die Samsung mag ontvangen van hun consumenten. Samsung verkoopt dus de beste soundbars van 2017 en 2018 dus zorg dat jij de best geteste soundbar vandaag nog in huis haalt.

Het hele assortiment Samsung soundbars voor je TV bekijk je hier .

INTERESSANT VOOR JOU

speaker

Speakers plaatsen

Samsung draadloze 360 speaker huis

Samsung multiroom app