Los toestel kopen

Home > Samsung GSM > Los toestel kopen

Los toestel kopen

Veel mensen 'krijgen' hun GSM bij het aangaan van een nieuw mobiel abonnement. Of bij het verlengen van dat abonnement. Natuurlijk betaal je in zo'n geval gewoon maandelijks voor het toestel. Of betaal je zelf in één keer voor een nieuwe GSM? In dit artikel geven we je graag een paar tips voor wat je kunt doen als je een los toestel wilt kopen.

Vergelijken met een abonnement

Je kunt niet zeggen dat een los toestel kopen altijd voordeliger uitpakt dan een abonnement. Omgekeerd ook niet. Deze ene keer is een toestel met abonnement voordeliger, de andere keer een los toestel. Het hangt er wel altijd vanaf hoe je je geld wilt uitgeven. In één keer, of liever gespreid per maand, over een periode van bijvoorbeeld twee jaar. Je moet dus de prijs van het losse toestel van jouw voorkeur afwegen tegen de prijs van het toestel met abonnement.
Let er bij het kopen van een los toestel wel op, dat je de kosten van sim-only abonnement of je bestaande abonnement erbij optelt. Anders krijg je geen eerlijke vergelijking.

Een tweedehands toestel kopen

We gaan er even vanuit dat je de beslissing hebt genomen om afscheid te nemen van je oude toestel. Je moet dus op zoek naar een nieuw exemplaar. Een belangrijke overweging voor je zal waarschijnlijk de prijs zijn. Als je voor weinig geld een toestel wilt dat toch meer mogelijkheden biedt dan je oude GSM, dan zou je ook kunnen kijken naar tweedehands GSM's. Deze kun je natuurlijk verkrijgen via websites als Marktplaats (wel goed opletten met wie je zaken doet), maar er zijn ook gespecialiseerde internetwinkels in 'refurbished' smartphones.

Als je een nieuw high-end toestel wilt

Het kan ook zo zijn dat je niet per se een goedkoop toestel wilt, maar het wel los wilt kopen omdat je je GSM niet in je maandbedragen mee wilt financieren. Het loont de moeite om de prijzen van het losse toestel dat je op het oog hebt te vergelijken. Dat gaat natuurlijk heel makkelijk via internet. Via de website van Samsung kun je de nieuwste high-end toestellen zoals de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8+ en direct bestellen. Je vindt er trouwens ook andere Samsung-modellen.

Los toestel kopen: de aanbiedingen

Veel consumenten kiezen uiteindelijk toch voor een combinatie van een abonnement met een toestel. Er zijn heel veel aanbiedingen op dit gebied, die heel aantrekkelijk kunnen lijken. Toch komen er ook regelmatige aanbiedingen voor losse toestellen voorbij. Als je weet wat voor jou in een smartphone belangrijk is, en je hebt geen haast, dan kun je een leuke aanbieding voor een los toestel afwachten en vervolgens je slag slaan.

INTERESSANT VOOR JOU

Samsung smartphone GSM terras lunch

Nieuwste smartphones

Samsung smartphone GSM koffie

De beste GSM: hoe kies je die?